grb1tj Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 pozvoz! tezak dan, bio na faxu, pa radio preko omladinske... i sada kao gledam LS, a u sustini mrzi me... teshko je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 dunja, nemoj se udavati, problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 dunja, nemoj se udavati, problem? oh...ali zar to nije san svake 25godišnjakinje ? :( step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Da si rekla 15, pa i da kazes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 (edited) wtf Edited March 16, 2011 by noiser_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 pejoooooooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Da si rekla 15, pa i da kazes. a da ti nisi iz nekog udruzenja zenskih prava i slobode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Bio kod ortaka do malo pre, najeli smo se kao prasci... Nije mi dobro, a kombo je bio slanina sa jajima + roštiljske kobasice + pasulj + zelena salata + jogurt... Znači nije mi dobro :/ "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 mogao si da napišeš "splačine" mesto što si se trudio toliko. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 pejoooooooo wtf vidi youtube link The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 (edited) Da ne otvaram nov topic... Je l' zna neko neki dobar site sa dokumentarcima kao što su BBC Life, Human Planet itd? Pošto mi u poslednje vreme baš to prija da gledam pred spavanje. Unapred sam zahvalan! Edited March 16, 2011 by Manny Calavera "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 dobro jutro lepo jutro \o\ na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Je l' zna neko neki dobar site sa dokumentarcima kao što su BBC Life, Human Planet itd? http://topdocumentaryfilms.com/watch-online/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Uffff, dobro jutro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Moram primetiti da ima značajno manje gužve na pravcu Ada - Sajam, zašto znam, ali sam stigao na posao za malo manje od 20 minuta :D malo manje od 3drgn-a, čisto da koristimo ispravnu jedinicu :) ima manje gužve, uvek je čudno to oko velikih radova u gradu. Recimo, izlaz na Gazelu iz pravca Kneza Miloša je PRAZAN u potpunosti, i generalno taj prilaz je najbolji ako čovek mora da pređe preko gazele, dok je ostatak pravaca i izlaza naravno potpuna katastrofa, gužva za gazelu je već gore od izlaza za dušanovac. Tako da valjda ljudi razmišljaju o tome da kao izbegavaju neke očigledne rute koje će biti "pod gužvom", a one zapravo ispadnu prohodne upravo zbog toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Dobro faking jutro, odo ja da se pakujem pa da krenem lagano... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Dobro faking jutro, odo ja da se pakujem pa da krenem lagano... Nemoj da te mi zadržavamo Coko! 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Sto pre odes, pre ces da se vratis. :) Hjao, sto volim lepo vreme :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 danas kisa, jaka :c bice lep derbi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Pusica za Peru i Vitju ! Tj. kurac za Vitju a ajfon za Peru! <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 potresna činjenica moram priznati... elem, zavela sam red u onom odeljenju.... sutra ne idem u školu, popodne zenba a uveče možda neka bleja... :P sad ću da igram "vacation quest" na Havajima. step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 odgledah montevideo malopre ! moram reci da je filmcina! I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 (edited) Doshao sam sa posla,raspadam se vec danima od umora :( Edited March 16, 2011 by uNkindTJM ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 satane, reci ti nama ovako drugarski . jel ce da sluzi kurcu neki bend sto svira pre vas u subotu Ne. Mi sviramo samo zato sto nas je cimao lik koji nam je izdao prvi EP i to je to. I ja dolazim tako nesto kasnije (bole me kurac za tonskU). Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Shta se buta ovaj Strajnic kad nema poooojma da vodi jednu utakmicu, kolko se vidi razlika izmedju njega i Stojanovica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts