Pr0toSS Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Kako na fejsu smaraju sa onom forom "Boze Petra", pa su poceli i nove fore da smisljaju... "Da budete bolji od medicinara..! Boze Gimnazijalci :P" Ma rofl. Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 E ja se vratih kuci opet, da ne brinete <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 (edited) imam trip kada nesto napisem - kao moram da obrisem, i boli me stomak sve dok ne obrisem.. Edited March 13, 2011 by Atelas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 nemoj ivanko, budi drug, imao si svojih šest meseci, sad je na redu mojih :) u pravu si, stvarno je prošlo bar pola godine od poslednjih vrućina. uvek mi proleti zima. ništa, lepo se peci pa ću opet da se smejem tvom kukanju na jesen :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Kako na fejsu smaraju sa onom forom "Boze Petra", pa su poceli i nove fore da smisljaju... odakle je potekla ta fora ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 (edited) ma ona emisija za decu de ih ispituju i neka mala se lupa u glavu i govori bozee petra osim ako ne trolujes ^_^ Edited March 13, 2011 by Cela: When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 vidi link The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 dobro pejo i ti, lik je postovao link do klipa koji opisuje ovo o čemu ova dvojica pričaju odmah iznad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 pa ne mogu to da znam dok ne kliknem The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 dobih juce najlepsi kompliment u zivotu a to je da hodam kao fudbaler I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 ma ona emisija za decu de ih ispituju i neka mala se lupa u glavu i govori bozee petra osim ako ne trolujes ^_^ im dead serial Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 cereal Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 ^ orgazam Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 OMG zaljubio sam se u ribu koju muva ortak, koliko je ovo lejm У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Svidja mi se smajli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 keva koja na kompjuteru ume samo da ukljuci neku retardiranu igricu i igra je 15 minuta dnevno je naucila da ide na youtube i gleda neku seriju sta sma jebeno propustio +moram da brisem history opet :> "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Smajl prebio :D 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 dobih juce najlepsi kompliment u zivotu a to je da hodam kao fudbaler to znaci da imas krive noge =) People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Ohladio mi se čaj! Dok ja 'vamo-'namo, 'ladan! Sad će neko da dođe i kaže da samo sačekam jul, biće mnogo topliji :) Juče kad sam prao kola skapirao sam gomile sitnih nekih ogrebotina, tipa, neko je crtao po gepeku zvezde (?) onako nekim oštrim predmetom, ali ne baš da je zagrebao ključem i ulubio, već više onako, "prijateljski". Hauba napred od mačaka sva naravno isto sa "fronclama" ... moraću da vozim auto na neko poliranje ili tako nešto, šta ga znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Dobro jutro RuRe, fala kurcu prođe zima. jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Jbt kako volim dobre vikende, skoro pa zaboravim da postoji radna nedelja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts