Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Juce me spopadne alergija od nekog soka mrtve Jamnice limun/grejp i plikovi mi poiskakali na kozi, sad kao moram na neku dijetu mrtvu taman da smrsam ove 3 kile koje sam 3 sedmice pokusavao da dobijem... (problem? smajli)

Ако је то онај напитак као за спортисте (она сива флашица од 0.7) данас сам га пио, добар је :)

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Bio do Vukovog spomenika i kao i uvek trebalo mi je više od sat vremena, glupe gužve i glupo vreme.

Edited by aleksandar_

"When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful".

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power".

Superbia in Proelio

De si vlado, kako si?

Šta si radio ova 3 dana bez rura?

Edited by aleksandar_

"When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful".

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power".

Superbia in Proelio

ok da bude nesto skuplje jer koliko ima ljudi sa ruskog (em ruski pisac) i engleskog govornog podrucja a koliko sa srpskog... manji tiraz, mora biti skuplje... ali uzevsi i to u obzir, skupo je jer se nek opet sigurno dobrano ugradjuje, prosto kod nas tako funkcionise

fallout_table.gif

ja se probudio jutros kad ono tri gole picke oko mene,jedva sam se snasao xexexexe [8D]

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

slusam juce neki intervju sa glukovskim na radiju, i cujem da je dereta izdala metro 2033. malopre se setim da odem na sajt da vidim ima li da se kupi, kad ono 13 evra :O

na amazonu je 10 dolara -_-

Sa amazona ces jos pride platiti 8$ postarinu, doduse. I ako je 13e, verovatno je hardcover izdanje. Evo gledam sad na book depository, hardcover je isto 13e, a uskoro izlazi paperback za 7e:

http://www.bookdepository.co.uk/book/9780575086258/Metro-2033

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...