Elvis J. Kurtovic Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 Juce me spopadne alergija od nekog soka mrtve Jamnice limun/grejp i plikovi mi poiskakali na kozi, sad kao moram na neku dijetu mrtvu taman da smrsam ove 3 kile koje sam 3 sedmice pokusavao da dobijem... (problem? smajli) Ако је то онај напитак као за спортисте (она сива флашица од 0.7) данас сам га пио, добар је :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 aj nek neko da karte za share:)))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 Ако је то онај напитак као за спортисте (она сива флашица од 0.7) данас сам га пио, добар је :) Jeste, iso sport... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 (edited) Bio do Vukovog spomenika i kao i uvek trebalo mi je više od sat vremena, glupe gužve i glupo vreme. Edited March 28, 2011 by aleksandar_ "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 aj nek neko da karte za share:)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 A, sad mi je jasno. ok "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 (edited) De si vlado, kako si? Šta si radio ova 3 dana bez rura? Edited March 28, 2011 by aleksandar_ "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 svasta "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 vlada zemljak...gn radni narode Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 kupio sam 10 lavica u zelji da se napijem ali mi ne ide nesto shta da radim? I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 pocni da se drogiras idem da spavam "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 pocni da se drogiras idem da spavam brate posalji kvoter na sledecu adresu... :DDD I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 Ja sam govno i idem da spavam, laku notj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 dobra bleja pala veceras, fino vece sa drustvom. Pozdrav za druga dzizsa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 dzizus bog otac komsija gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 ja kad sam gledao metro 2033 pre 5-6 meseci koshtala je knjiga 2k u delhi knjizarama (rofl).. na kraju mi je ochuh doneo na ruskom iz kijeva gde je platio $5... mislim jebote :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 ok da bude nesto skuplje jer koliko ima ljudi sa ruskog (em ruski pisac) i engleskog govornog podrucja a koliko sa srpskog... manji tiraz, mora biti skuplje... ali uzevsi i to u obzir, skupo je jer se nek opet sigurno dobrano ugradjuje, prosto kod nas tako funkcionise Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 dobra bleja pala veceras, fino vece sa drustvom. Pozdrav za druga dzizsa! .o/, tek se zalecemo :) otiso po saobracajnu jutros i zgorzih se kolko su ruznu boju izabrali. vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Opet sam govno koje ne mozhe da ustane na vreme...ali nvm, danas mi je akauntu rodjendan, netju da se nerviram :)) Zhiveli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 banovashe me sa b92 foruma nakon 3 posta o.O jebala ih prava zena Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Haha boze probudih se jutros kad ono 15 flasa piva oko kreveta hahhaha koja scena juju I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Smor :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 spavao sam 11 sati, a osecam se kao da me je neko tukao celu noc. Mnogo los trip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 ja se probudio jutros kad ono tri gole picke oko mene,jedva sam se snasao xexexexe gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 slusam juce neki intervju sa glukovskim na radiju, i cujem da je dereta izdala metro 2033. malopre se setim da odem na sajt da vidim ima li da se kupi, kad ono 13 evra :O na amazonu je 10 dolara -_- Sa amazona ces jos pride platiti 8$ postarinu, doduse. I ako je 13e, verovatno je hardcover izdanje. Evo gledam sad na book depository, hardcover je isto 13e, a uskoro izlazi paperback za 7e: http://www.bookdepository.co.uk/book/9780575086258/Metro-2033 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts