Sinistral Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Sad su nas terali da zatvaramo prozore i spustamo roletne lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 to se stalno radi kad je ovako nesto :c The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 tesko da si zabo losu smenu jer mislim da im je onaj mali kinez sto lici na miks ajversona i moreire jedini kuvar:) verovatno si zabo random lose pripremljeno jelo ili tako nesto. ortak mi je jednom prijavio da je jeo nesto bezveze (a tipa pedeseti put je haso tu), tako da mozda je to. a mozda ti ne leze, otkud znam, mada vecina se odusevljava... probaj ako te bude put naneo da hasas ovo sto sam preporucio, mozda stvarno losije prave druge stvari, a nisam ih probao. pa ono, živim na kosi sad, tako da me put nanosi stalno. aj, baš ću da probam opet kad mi se budu jeli kinezi, al ako se opet sjebem, ti si kriv :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 vazi, za kaznu cu da pojedem to isto! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 tesko da si zabo losu smenu jer mislim da im je onaj mali kinez sto lici na miks ajversona i moreire jedini kuvar:) ahahahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 uradio prezentaciju na faksu, dobro proslo. Posle otisao na sahranu (drugu umrla baba, ali je samo nju imao od cele porodice, pa je onako bas zajebana situacija), posle otisli na Marakanu da izblejimo poluvreme, pa sad kod tog drugara, da posedimo malo sa njim. Kakav miks dobrih i losih stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 (edited) Kakav hevi dan... Od 8 do 16h u ofisu... svi nesto pizde, svi nesto traze, svima se zhuri, telefon zvoni i preko njega isto neki ljudi pizde i nesto traze i zuri im se.................. A onda brzinska 3in1 kafica u 16h a 30 min kasnije eto me kod Marakane (dezuram za firmu dok traje onaj cirkus tamo) ali avaj, kola mogu da parkiram samo mnogo ulica dalje a vucaram 3 torbekanje (neki laptopovi, bojim se da ih ostavim u kolima zbog milion navijacha koji prolaze tuda)... Dovlacim se i ulecem gore sa novinarima u media centar... Pola sata kasnije placam danak neiskustvu, nisam poneo JAKNU iz auta i shvatam da sam se SMRZAO KAO PICKA... U to ulecu ruski bezbednjaci medj novinare, shvatam da je Bacuska Vladimir stigao sa nasim premijerom, ruski novinari jure ka holu, jure i nashi, a besna rulja ispod nas sa tribina salje kletve i zle chini gore ka VIP salonu tj nasim politicarima... Jedva sam doceko kraj tekme da spakujem lap i odvucem se do kola koja su sada delovala jos udaljenije... hiljadu ninja-kornjacha, hiljade odrpanih pripitih (ali i zadovoljnih) navijacha, uglavnom mladih, svi tumaraju nekim svojim putem a ja brzom brzinom picim gajbi... Evo skuco sam ovih par redova i idem da krepam u krevetu jer me izgleda vec sutra ceka terenski rad u Smederevu... E da, imam i zanimljiv video klipitj, al sutra cu ga okachim... Cheers! Edited March 24, 2011 by fatboy Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 evo malo hronike: http://www.srbijanet.rs/vesti/hronika/19772-zan-klod-van-dam-ubio-kasandru.html vest jeste tuzna, ali ZAN KLOD VAN DAM UDAVIO KASANDRU pa JEBO TE :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 (edited) Navodni motiv ovog svirepog ubistva je 500 dinara koliko je trebalo da joj plati seksualnu uslugu. Nakon što je udavio, Dragan je otišao u obližnju kafanu i napio se. Pa kakve su to kurve za 500din Edited March 23, 2011 by lawl_ :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Pa ciganske. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 (edited) lol pobegla od muza dok je placao pregled :o, btw ovo je vest od 2009 Edited March 23, 2011 by noiser_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Leško, pivo, vikend? im super cereal moze Vicko, ima svasta da se prica. :D Samo ja uvek radim rodjendane vikendom, pa cim budem saznao kako su me rasporedili (a znacu sutra/prekosutra), javljam ti i dogovaramo se. :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 1 User(s) are reading this topic 0 members, 0 guests, 1 anonymous users Google samo ja i drugar gugl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Dobro jutro, carevi jutra! \o/ Probudio sam se sa surovim bolom u stomaku, ali sam i pored toga do jaja raspoložen \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Probudio sam se sa surovim bolom u ledjima... :( Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Dobro jutro! Vetj ima nekog sunca, bitje to lep dan. Odo na faks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 ja sam pre neki dan uganuo vilicu zevajući (rofl), i jutros sam opet nekako uspeo da obnovim to uganuće, i sad me to smara. jedini plus je što imam izgovor da ne pričam ceo dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Dobro jutro ! Lepo je studirati na strani pa svaki put kada se vratim grad mi je drazi nego sto nekada bese ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Dobro jutro, prcam se na faksu, laguje mi desno oko od umora. Ako bude bilo lepo vreme za vikend, bice hiaoooo Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 ja sam pre neki dan uganuo vilicu zevajući (rofl), i jutros sam opet nekako uspeo da obnovim to uganuće, i sad me to smara. jedini plus je što imam izgovor da ne pričam ceo dan. hahahhahahhaaa to me je podsetilo na ortakinju iz osnovne dok je zevala pocepala je usta oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 hahahhahahhaaa to me je podsetilo na ortakinju iz osnovne dok je zevala pocepala je usta WTF? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 al ta moze da zine :D kao onaj crnac sa najvecim ustima hahaahahha Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 (edited) danas mi je klinka pretila pred psihologom da će me "nabosti" jer sam joj na času rekla da je "poremećena" :P poješće je mrak dnevnika.... Edited March 24, 2011 by Sheyn step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Auuu, tebi treba otkaz dati, OMG!!?!? elem, dosho s faxa () e sad da dovrshim ovo pile koje mi traje 3, 4 obroka vec, ali sam provalio da je to mnogo dobra investicija, za 500 i kusur dinara imash 3, 4 obroka :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Auuu, tebi treba otkaz dati, OMG!!?!? pa nek mi daju otkaz.... takve debile neću da trpim... pozivaju se na prava deteta u svakom trenutku..a znaš zašto ? zato što su jebene kretenčine koje to ni ne shvataju... step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts