Jump to content

RPG drustvance

P.M.

Recommended Posts

Dobro...vidim da ste svi za ID.

E sad ovako : posto ja nikad nisam presao ID a neko je spomenuo Heart of Winter,kontam da je to neka add verzija.Ja sam za varijantu da krenemo od pocetka normalno od lvl 1.Pa da predjemo sve u fulu,pa sad koliko nam treba - jebiga.Odredimo recimo 2 termina nedeljno i peglamo.Takodje ne bih da importujete likove jer bih da napravimo pravi epski party(svih rasa i klasa)kao i da svi budemo jednak nivo.(EXP se deli jel?)Ali naravno ako se vi drugacije dogovorite ja neam nis protiv...

Ja bih igrao Legolas varijantu - full backup arrow support.

Bitno mi je da znam da svi imate sluske i mikrofone.

I ako vas ne mrzi pobacajte mi linkove za IWD torrent dwnld,neki da lepo radi bez bagova.

Hvala unapred [:)]

"...bog otac kooperativnog rolplejovanja..." - vrh izraz,upotrebicu to negde. [:)]

Skini icewind dale gog-ovu verziju(bilo je kaceno negde na forumu nedavno bas sam skinuo), koja u sebi ima i heart of winter - expanzija, i trials of the luremaster - jedan krajnje kul quest(Koji je jebeno dugacak i tezak)

http://www.fileserve.com/file/u7eCkQB/Icewind Dale Complete [GoG].rar

Ja nikako nisam za varijantu da krenemo od pocetka, tj od prvog level-a, ako igramo preko neta tu nema loadovanja, i sta sad, prvi smo level odemo u prvu pecinu tamo u easthaven-u gde su oni bedni orci i goblini, nekom goblinu sa strelom uleti critical, pogodi maga i mag je mrtav(ni ne treba mu critical da sjebe 4hp-a), i onda sledeca 2 sata trcimo po mapi da bi skupili 800 golda da ga dignemo iz mrtvih.

Bolje recimo da napravimo likove u heart of winter-u, sve nam digne na 8mi lvl, takve likove exportujemo i krenemo sa likovima 8mi lvl da igramo od pocetka, prvih sat-dva bi nam bilo ultra lako, ali vec kad se dodje do yuxonemai ili kako se god vec zove pocinje pravi seks.

Dibs na cleric/fighter dwarf-a koji fura flail/hammer :D

Takodje ako se igra iwd 1, 3 fajtera minimalno moramo da imamo(od cega dva moraju biti cista fajtera, eventualno ranger ili palamudin ali ne savetujem, u svakom slucaju bolje palamudin nego ranger), jednog rouga(dragons eye, dorns deep, dva jako jako bitna razloga za rouga), jednog wizarda(emotioni) i jednog clerica(prayer, bless, defending harmony ili kao se vec zove) , rouge i cleric mogu biti dual class, wizard bi trebalo da bude specijalista. bez takve druzine koja je fokisirana na buffovanje fajtera, mozemo da zaboravimo na igranje jer ce nas sadzgati kao male :)

Takodje dobar izbor na ranged lika, jebu mile mame u iwd-u, i ima odlicnih i lukova(u dragon eye-u crossbow koji jebe mile majke svima i nesvima) i crossbow-a

zasto da se ne organizujemo pa da napravimo negde lan party ili u nekoj igraonici ili tako nesto?

Edited by JoeKerr

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Istina istina, hvala bogu pa su skripte u iwd-u poprilicno fine :D

ali sve sam rekao je realno, ako svako pravi sta hoce i kako hoce, ubice nas sve posle pola sata pa cemo da upalimo counter :D

Edited by JoeKerr

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Skini icewind dale gog-ovu verziju(bilo je kaceno negde na forumu nedavno bas sam skinuo), koja u sebi ima i heart of winter - expanzija, i trials of the luremaster - jedan krajnje kul quest(Koji je jebeno dugacak i tezak)

http://www.fileserve.com/file/u7eCkQB/Icewind Dale Complete [GoG].rar

Ja nikako nisam za varijantu da krenemo od pocetka, tj od prvog level-a, ako igramo preko neta tu nema loadovanja, i sta sad, prvi smo level odemo u prvu pecinu tamo u easthaven-u gde su oni bedni orci i goblini, nekom goblinu sa strelom uleti critical, pogodi maga i mag je mrtav(ni ne treba mu critical da sjebe 4hp-a), i onda sledeca 2 sata trcimo po mapi da bi skupili 800 golda da ga dignemo iz mrtvih.

Bolje recimo da napravimo likove u heart of winter-u, sve nam digne na 8mi lvl, takve likove exportujemo i krenemo sa likovima 8mi lvl da igramo od pocetka, prvih sat-dva bi nam bilo ultra lako, ali vec kad se dodje do yuxonemai ili kako se god vec zove pocinje pravi seks.

Dibs na cleric/fighter dwarf-a koji fura flail/hammer :D

Takodje ako se igra iwd 1, 3 fajtera minimalno moramo da imamo(od cega dva moraju biti cista fajtera, eventualno ranger ili palamudin ali ne savetujem, u svakom slucaju bolje palamudin nego ranger), jednog rouga(dragons eye, dorns deep, dva jako jako bitna razloga za rouga), jednog wizarda(emotioni) i jednog clerica(prayer, bless, defending harmony ili kao se vec zove) , rouge i cleric mogu biti dual class, wizard bi trebalo da bude specijalista. bez takve druzine koja je fokisirana na buffovanje fajtera, mozemo da zaboravimo na igranje jer ce nas sadzgati kao male :)

Takodje dobar izbor na ranged lika, jebu mile mame u iwd-u, i ima odlicnih i lukova(u dragon eye-u crossbow koji jebe mile majke svima i nesvima) i crossbow-a

zasto da se ne organizujemo pa da napravimo negde lan party ili u nekoj igraonici ili tako nesto?

Realno : kontam da nema potrebe da idemo u igraonu,mozemo od kuce peglati...E a ovo sto si napisao za exportovanje,pa moram priznati da su ti argumenti dobri...Znaci kreiranje lika u Heart of Winter,pa export u 1?Ok sam sa tim.

EVO : NEDELJA U 20.00h? PRVI TERMIN

(pm meni da bi dobili pass za sobu u ts)

I izglasajte RPG.

Edited by Pet0r

fire.jpg

NWN1 krš? NWN1 je bog otac kooperativnog rolplejovanja na kompjuteru.

NWN1 bog otac kooperativnog rolplejovanja

NWN1 kooperativnog rolplejovanja

NWN1 rolplejovanja

NWN1 rolplejovanja

NWN1 rolplejovanja

[:0]

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

• 4 weeks later...