Highl1 Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 jel ima neko na forumu osim kilija* i vudua* da nije dj ? * oni su metalci 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Sad uglavnom slušam hardkor, sry Link to comment Share on other sites More sharing options...
nolajfer Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Sekta ftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 jel ima neko da slusa mamu i tatu ovde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 De ste hipsteri (mlitav sam zbog temperature -.- ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 bro zaboravio si da ostaviš peškir u kupatilu :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 mozda stopira brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 truper nub :( :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 De ste hipsteri (mlitav sam zbog temperature -.- ) to je ta brada koja se neguje trimerom :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Vudu, pa ti si mator :o infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Nisu to ćosićke :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 (edited) Ma đoka, kad sam išao da isprobavam nameštanje, iznervirao sam se do jaja, reko ne treba mi ovo u životu aj u pičku materinu. A i oću da imam ove štreberke :D Edited March 11, 2011 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Vudu jel ti palo na pamet da se oprobaš u karijeri pokeraša, kapiram da tvoj poker fejs niko ne bi uspeo da skonta. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 vudu mojne sociva, ja da sam corav, samo bih cvidze furao! al nadji neke "omg ja sam britanski/ruski urbani student, dodji da te jebem dok recitujem prevera", a ne ove deksterova laboratorija:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Sociva su zakon kad treba nesto fizicki raditi ili igrati sport, a samo ti je prve nedelje filing ko da imas pesak u oku, posle je kul ni ne primetis. Sad jedino ako si gadljiv da dodirnes ocnu jabucicu s prstom, mada kad razvijes skill bukvalno ne dodirnes oko ni kad stavljas ni kad skidas. "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Dj-evi jebu najvise :( zato sam ja hteo da budem dj :( gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Ma boli me kurac za sočiva A i zbog astigmatizma ne mogu da imam vid sa sočivima kao sa cvidžama, bez obzira na dioptriju, tako da je previše cimanja a premalo vajde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 koji si ti som Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 stfu Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 U prevodu svidele su ti se kockaćosalone cvike. Skini krekiju prsten sa palca, stavi sebi i idemooooo You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Znao sam da je bolje da ne kačim, gde je ovde undo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 nema undo, prcaj vudua! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 stvarno, shto ga smarate jebote.. neka nosi ono shto hoce, ja prvi nikad ne bih nosio jebena sochiva :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 sochiva su za pichke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 sociva ftw, sprco sam kad sam batalio naocare mozda stopira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts