Jump to content

MAGICKA

G!!!

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

To je para, odnosno kombinacija vatre i vode.

Imas i kombinaciju voda + "hladno" = led.

Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals."

Jebem li ga kako ide spell, ali ako je Rain = voda, para - onda klikćeš voda, voda, vatra.

Videćeš, kad klikneš vodu pa vatru spojiće ti se u jedno.

Znam da ima neki spell Conflagration i on je pun kurac para i vatri, pa onda moraš da "paziš malo na zagrade" da ti se ne pravi para kad ti ne treba :)

Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals."

Ja koristim onaj Logitech gamepad koji je kopija PS2 kontrolera.

U principu ti možeš da mapiraš komande kako hoćeš, ali neki default po kome i ja igram je leva pečurka za kretanje i nišanjenje, desna za biranje magija, ostale stvari raspoređenje po tasterima.

Voleo bih jednom da probam u četvoro, jedan na miš + tastaturi i trojica na gamepad-ovima. Mora da je totalno ludilo i međusobno ukokavanje svaki čas :D

Dandy [RUR]

Pošto bi trebalo da se pojavi i ne-Steam verzija igre u nekom trenutku (info sa Paradox foruma), kapiram da će ona ipak biti prijateljskije nastrojena za LAN-ovanje jer se neće oslanjati na Steam-ov mrežni kod preko kojeg je trenutno realizovan multiplayer.

Dandy [RUR]