Jump to content

Kladionice #3

Lucky

Recommended Posts

Za danas sam izdvojio dosta tekmi, sve ono sto ce biti u mom najuzem izboru za samo igru, tj tikete:

Napoli - Peskara 1 - Dolazi, ali je kvota jako mala, 1.25, za dodavanje na tikete. Kavani u formi znaci samo jedno, Napolijeva pobeda protiv, objektivno, najlosijeg tima u ligi.

Groningen - Herakles golovi - Opet 'moj' Herakles, sto se golova tice. Pratim ih ove sezone na svojim tiketima, tako da cu ispratiti i ovaj. GG3+ jeste 1.86, ali cenim da ce doci. 4+ se placa 2.4 sto je sasvim pristojno.

Vasterlo - Sent Truden 1 - Ova dva tima su pre 4 dana odigrali neverovatan mec u kupu, posle 2:2 u regularnom delu u produzecima je bilo 3:3, znaci ukupan rezultat posle 120min je bio 5:5! Posle penala je dobio gost, St Truden! Ne racunajuci taj mec, u prethodnih 16 meceva ova dva tima 15 puta je dobio Vesterlo, ove sezone oba tima su sasvim solidna, zauzimaju 3. i 4. mesto na tabeli i pretendenti su za vracanje u prvu ligu. Prednost dajem domacinu, koji je po mom misljenu kvalitetniji tim. Na zalost nemam uvid u stanje oko izostanaka igraca. Kvota na pobedu domacina je 2.1

Inter - Palermo GG3+ - Mecevi ova dva protivnika obiluju golovima, a i prelazima iz 2u1 i 1u2, sto samo po sebi namece ovu igru. Kvota nije losa, 2.1, mogli su i malo vise da daju.

Udineze - Kaljari Tim12+ - Udine dve utakmice bez postignutog gola? Takva napadacka ekipa? 2.1 mora da se iskoristi. Samo Di Natale ce dati 2 gola :)

Djenova - Kievo 1 - U duelu davljenika prednost dajem Djenovi koja me je zakopala vise puta prosle sezone kod kuce. Nesto kao tim QPR-a u Engleskoj, dobar tim, dobri igraci ali nigde igre. Ako ne mogu Kijevo da dobiju kod kuce, posle osvojena 3 boda u Bergamu u proslom kolu, onda i treba da ispadnu iz lige. A i Bosko kapiten je najavio da su izuzetno motivisani za ovaj mec da pokazu sav svoj potencijal :) Sto ne bi ispratili na kvotu 2.2

Hofenhajm - Verder GG3+ - Nemacka liga, Verder u gostima, nema boljeg meca za ovu igru od pomenutog. Kvota jeste 2.00, mala za ovu igru, ali bi trebala doci s'obzirom da igraju napadacki timovi.

Grashoper - Cirih 1 - E, ovaj par sam pikirao jos u petak. Grass u seriji od 4 tekme bez pobede u prvenstvu, a pre toga su suvereno vladali prvenstvom. U goste im dolazi Cirih (poz daki!), tim koji ima vise bodova osvojenih na strani nego kod kuce. To me malo plasi, ali i to mora da stane. A i istorija duela kaze da u poslednje 3 godine nemamo remi mec. Ovo cu uzeti verovatno za jace po kvoti 2.25.

Alfreton - Lejton Orijent 2 - Engleski FA kup u kom se nizeligasi ne stede. Ovde imamo duel petoligasa i treceligasa, Lejton vezao 5 pobeda i mislim da ovde dvojka (1.8) ne bi trebala da izostane.

Vitese - Roda 4+ - Nesto kao Inter Palermo, dosta golova u medjusobnim susretima me vuce da igram golove. Samo 2.1 kvota na 4+, razmotrite, vidite ako vam se isplati.

Troa - Ren Tim2 2+ - Ren u dosta dobroj formi, doduse izgubili su proslo kolo od Eviana kod kuce, Troa bez pobede u prvenstvu 5 kola. Moze da se razmotri i neki GG, ali po meni ovde gost daje minimum 2 gola, kvota je 2.16

Kajzerispor - Fenerbahce GG3+ - Robijev Kajzeri protiv velikog Fenera, a svi znamo kakvu igru praktikuje Zuti. Po meni je ovo odlican izbor, 2.25 sasvim solidno.

Toliko od mene, 12 tekmi, 5 ce proci sigurno, na vama je da razmislite sta i kako, uporedite sa svojim razmisljanjima i da sastavimo kako treba!

Srecno danas!