lawl_ Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 I još hoće Haribo koka kolice, ne voli nijedne druge. Može samo ovo što trn kaže da dobije :D Još jedna stvar: B. Bogdanović, igrati plus koševe beskonačno. Čovek nestvarno igra, sipa svaku utakmicu iz svih pozicija! Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 smirite se momci ali realno, lubenice, kvotovo si moj post gde lepo molim da se svi unormalimo i ti mi se ispisas u facu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 bas tako ukoliko si toliko bezobrazan zasluzujes beskonacno puno hejta, tako da bmk ako sam ispao idiot :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 (edited) @mendzi Pa da, ali ocigledno radi fore, ti si mislio na tikete od po 50+ jura ili sta li vec, ja sam okacio ovaj od 5e cisto sale radi, i razumem da nije mozda nikome ili nekolicini smesno ali internet konanisanje i bezobrazluk mi bas ne prija, pa sam morao da odgovorim. Edited November 22, 2013 by ArktickaLubenica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 dobro, skapirali smo se, samo opusteno! ajde sutra svako da baci nesto sto misli da je ok za igru, da obrazlozi, pa da sklopimo jedan rur dobitni tiket! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 Dobro je sto je neko prvi put napomenuo da kacite sta igrate a ne samo dobitke i dobro je sto je "boli nas kurac" konanisanje i bezobrazluk a tvoje nije :) Nek pobrise neko ove nase nebitne postove pa da sutra uzmemo lopovima pare! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 Ja samo basket igram, tako da ću sutra u toku dana videti koja je ponuda u Mocartu-Sokeru pa javljam ovde :) Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Izgleda da ce omasiti debelo ovaj lik za Horforda :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Everton v Liverpool - Everton iako je na osmom mestu na tabeli, po meni je zaista u dobroj formi kada igraju kući(dobili su Hull, Newcastle i Čelzi, a remizirali sa WBA i Tottenhamom). Dok sa druge strane Liverpul i nije baš u nekoj zavidnoj formi u gostima(Izgubili su od Arsenala, remizirali sa Svonsijem i Njukaslom, a dobili su bedni Sunderland i minimalnim rezultatom Aston Vilu). Ali naspram svih tih "loših" rezultata Liverpul ove sezone, kao i Arsenal, ima lepu igru. Moj tip je DS1x (1.50) u mocartu, a za one malo hrabrije X. Arsenal v Southampton - Kao što svi znamo Arsenal je neprikosnoven kući, sem eto tog kiksa na samom početku PL protiv Aston Vile. Southampton, imho, osrednja ekipa sa puno potencijala u budućnosti, u principu tvrda ekipa koja je na zadnjih 5 utakmica u gostovanju primila samo 3 gola, a postigla 4. Mislim da je Arsenal zaista imao "lakši" raspored i da će kad tad kiksnuti u predstojećem periodu. Southampton je iznenadio i Man.Utd, Stoke i Liverpool, a ne znam zašto ali iskreno mislim da će to iznenaditi i nepobedivi Arsenal, tako da je moj tip X (3,90) Hull v Crystal Palace - Mislim da ovo ne moram toliko da objašnjavam, Hull kući bez izgubljene utakmice sa 3 pobede i 2 remija. Dok sa druge strane Crystal Palace bez bodova u gostima sa 2 data i 11 primljenih golova. Statistika kaže 1 kvota 1.80, ali uprkos tome neki "osećaj" mi kaže da je ovo čist X (3.40) ^Isto tako važi i za Veronu protiv Chieva! Nadam se da sam bar malčice bio od pomoći. U NOVE POBEDE, AE! 1 Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Tiket "mora da prodje" Ajax - Heracles 1 @ 1.25Lyon - Valencien 1 @ 1.55Napoli - Parma 1 @ 1.45Almeria - Real Madrid @ 1.30Young Boys - Lousanne @1.45 Kvota 5.8 u Planet Winu Mislim da ne moram da objasnjavam nista, svi zivi ce ovo igrati. Samo za Lyon da napomenem da prvo nisam hteo da igram jer su uzasni, ali onda sam video da su naredjali dve pobede, jednu u gostima protiv St.Etienne a da je Valencien blagi uzas ove sezone, pa nisam mogao da izbegnem zbog primamljive kvote. Tiket nizerazrednih liga sa ostrva koji standardno jurim svaki vikend ( neuspesno ove sezone ) : Wrexham - Forest Green 3+ @1.70Rotheram - Carlisle 3+ @1.80Grimsby - Barnet 3+@ 1.85Boremouth - Derby 3+@ 1.80Ipswitch - Leicester 2-4@1.47 Kvota 15 u Max Betu Ovo je odigrano cisto na osnovu forme i statistike, znaci H2H i generalno broj golova home/away. Sumnjam da neko igra ovo ali nije lose da se probere ako zelite da pojacate kvotu nekog random tiketa, a i vreme je vise da ih nabodem, da nisu padali fantomski 90+++ golovi, bio bih dobar oko 500e samo od ovih liga. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Izgleda da ce omasiti debelo ovaj lik za Horforda :( ipak nije :D 17 poena dao, a granica bila 17.5 :D Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 rano se krenulo u kladionicarske pobede ove subote,svi se uzeleli klubskog fudbala :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 ipak nije :D 17 poena dao, a granica bila 17.5 :D Celu 3/4 nije poentirao :D Ispratio sam lika i vezao Vancouver u NHL-u i prosao mali tiket jedan, a na vecem ispratim ga za Detroit na jebenoj 1.20 kvoti i djavola. Trudim se da napravim neke pare da mogu da pratim te njegove double tikete, napravio lik brdo para u poslednje 2-3 nedelje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Može i ovo da se proba na osnovu statistike. PSV v Heerenveen 4+ (1,85) Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 K. Love govedo OPET nije ušao u plus. Ne igram na njega, nikad više. B. Griffin (+ / 22.5) - njegov učinak se od početka sezone kreće oko 20 poena. Večeras igraju protiv slabijeg protivnika Sakramenta (iako to ne mora ništa da znači) ali verujem da će lagano upasti. L. James (+ / 26.5) - neočekivano mala granica na njega, verovatno će je korigovati u toku dana pa valja uplatiti neke pare na njega. Nema šta da se priča o njemu, treći najefikasniji košgeter lige posle Duranta i Anthony-ja (kojeg uvek igram). Znate svi kako LBJ igra, preuzima dosta šuteva, solo akcija, i ne libi se da šutne kad god ima priliku. Večeras daje preko 30. :) Eto 2 utakmice pa vidite ako vam odgovara nešto. :) Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 (edited) pae i ja da iznesem neka svoja misljenja za danas: Hyde - Alfreton 2 (Engleska Konferencija) - ovde pod broj jedan igram PROTIV domacina, a ne na gosta.. posto domaci tim ima samo 3 boda u 20 odigranih kola. proslo kolo su namestili prelaz iz njih u protivnika, a alfreton je trenutno na sestom mestu, mesto ispod plej of mesta.. ocigledno je kvalitet na strani gosta i mislim da je kvota poklon. kvota se krece oko 2.1 Katowice - Swinoujscie 1 (Poljska druga) - klasican 3za3, ali klasican. na redu pobeda domacina koji dominira na gajbi i bori se za prvu ligu, dok se gosti bore za opstanak. kvota je oko 1.8 Verona - Kijevo tim1 2+ - ovde mi je, kao sto mali aca rece, bas bas kec, ali plasim se posto zaista igraju kao mutavi kod kuce, svaka pobeda i to sa dva data gola, 'morace' kad tad da stanu, ali ne verujem da ce u gradskom derbiju. kvota je oko 2 toliko za sada, mozda bacim kasnije jos nesto, ali ne verujem... ima koliko hocete 3+eva ali ne bi to da obrazlazem, jednostavno gledam statistike... recimo cska - spartak, augsburg - hofenhajm, barsa b - las palmas, nostat - gredig, napoli - parma... Edited November 23, 2013 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 (edited) Nadjoh jos neke stvari koje definitvno idu na neke tiketeZ, Waregem - Mehelen 3+ @1.55 Oba tima igraju dosta GG utakmica, i iako je kec takodje izgledan pre bih gadjao golove ... Waregem je dobar kao domacin, u poslednjih 5 utakmica je par puta remizirao, ali sem tih par 1:1 utakmica, ostale su bile sa dosta golova. Cak su ova dva tima igrali utakmicu pre nekoliko kola, zavrsilo se 2:2. Sochaux - Bastia 1 @ 2.4 Vredi probati, domacin sa samo jednom pobedom kod kuce uz skor 1-3-2 dok je Bastia jedan od najgorih gostiju lige sa rezultatom 0-2-5. Sochaux u velikoj opasnosti, prikucani za dno tabele, moraju sto pre po bodove, a nece imati boljih prilika od ove tokom sezone. Edit : Sada vidim da je palo na 2.20 u Planet Winu , kontam dobar znak :) Dodao bih jos i Newcastle i Sosijedad, protiv Norwicha i Celte, jednostavno bolji timovi igraju kod kuce protiv slabijih, u drugom slucaju cini mi se , dosta slabijih. Kvote su 1.80 i 1.75. Svidja mi se ovaj Acin 4+ na PSV, skroz izgledno. Edited November 23, 2013 by ArktickaLubenica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanm Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 West Ham - Chelsea 2 [1.65] Vreme je da Chelsea dobije neku utakmicu u Premijer ligi :) , WestHam oslabljen ne igranjem par prvotimaca i zauzimaju 16. mesto na tabeli , mislim da je skroz ok kvota na dvojku .. Herta-Leverkuzen GG [1.60] Oba tima su efikasna u napadu , i tradicija govori da ce GG doci :) Galatasaraj-Sivespor GG 1.60] Sivespor je ok tim ,bolji su plasirani na tabeli trenutno od Galatasaraja , a Galati trebaju bodovi u prethodnim susretima je dolazio GG nadam se da ce i danas.. :) I ovo mi je fix dana... Charleoi- Anderlekt 2 [1.55] Charleoi u seriji od 2 izgubljene tekme zaredom , mislim da ce im ovo biti treca :) Trenutno su 11 mesto dok je Anderlekt 4. U dobroj je formi Anderlekt , nemaju problema sa povredama i trebala bi dvojka lagano da dodje ;) @ X-2 @ 0:1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Mrtvi Lyon, strasno kakvi su to smradovi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanm Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 A tek Napoli?? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 danas, tj juce, su kladze zaradile nenormalne pare.. ljudi su jedva docekali subotu i milijardu tekmi, jos ova reprezentativna pauza.. pa ovi rezultati... tuga.. ali! ne treba ocajavati, sutra je novi dan, ima da ih urnisemo! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 A tek Napoli?? :) I oni, ali da je glupi Lyon izdrzao tih 1-0, Napoli bi pokrili na poluvremenu i nesto uzeli, ovako nista ... ( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 (edited) Mrtvi K. Love :D Igrao Horforda (sto je onaj lik preporucio juce) u plusu, došao. Igrao Parkera minus i to došlo. LeBrona - (opet preporuka onog lika) i to došlo. I odigram najmrtvijeg igrača, Kevin Lava minus i on da 27 poena a granica bila 26.5. Govedo jedno baš sad je morao. :D Edited November 24, 2013 by lawl_ Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 u najavi city - tot x2 cardif - mutd 1x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts