Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Auu koja agonija od dana,sinoc dodjem kuci oko 00:00 uzeo da jedem,legao da spavam,probudim se oko 7 jutros malo me bolucka stomak. Ja reko dobro nije strasno procice me valjda brzo,odem na posao,kad oko 10 krece haos, grchevi sve jachi i jachi,neka mala temperatura dovoljno da me lomi. Povraca mi se,dodjem kuci,zgutam neka 2 leka za zheludac,i kao da legnem da odspavam,bozhe,pod uticajem onih lekova sam imao more,kako sklopim ochi tako mi se prikazuje 1000 stvari, ceo dan lezim,krivim se ,savijam,grchevi ne prestaju,nekako uspem da ustanem odem, ispovracam se,malo mi lakshe bilo. Popio treci lek,i kao aj opet da probam da spavam,dzabe isti djavo,i dalje se sve isto,haos. Dodje cale sa posla skuva mi chaj/supu,a meni muka ne mogu da pomislim na hranu,nekako ustanem jedem,opet grchevi,cale tu pozove komshinicu koja radi kao lekar opshte prakse i ona ustanovi da imam trovanje hranom,da mi neki lek. Popijem ja lek i provedem 45minuta u wc-u,izadjem kao preporodjen. I dalje me malo bolucka stomak,ali nije kao u toku dana shto me boleo. Mnogo gadan dan,napatio sam se mnogo,odushevio me moj machak koji je kao car ceo dan bio pored mene i lezhao mi na stomaku i pravio mi drushtvo,gile car! <3

ONE LOVE, TJM!

www.last.fm/user/uNkindTJM

e moj ti

ja sam kupio 3 kosulje u azzaru pre par godina koje sam dosta nosio i izgledaju kao da sam ih juche kupio.. na stranu shto je materijal specifichan, tako da chisto sumnjam da ima isti kvalitet za manje pare al' ajd' :-)

aj vidi koja je to radnja, meni uvek trebaju kosulje. :)

pa tebi cu da kazem gde je! nego sam mislio igiju da kazem ime radnje pa mozda nadje negde blize

krenes vamo ka okretnici tramvaja i 50, prodjes soko start, prodjes swiss lion i bukvalno poslednja radnja u tom nizu trznih centara, a pre onog tehnomarketa ili manije sta je vec

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

Devojka me prevarila posle 2 god i 8 meseci .

u prevodu,prevarila te jos pre godinu i po,ali si sad saznao prvi put

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

pa tebi cu da kazem gde je! nego sam mislio igiju da kazem ime radnje pa mozda nadje negde blize

krenes vamo ka okretnici tramvaja i 50, prodjes soko start, prodjes swiss lion i bukvalno poslednja radnja u tom nizu trznih centara, a pre onog tehnomarketa ili manije sta je vec

imaju i kul dzemperi tu, jebem li ga ime kako mu je, uglavnom imaju radnju i u uscu, videh skoro...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...