Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pa, vise ima ukus senfa nego hotdoga ali je meni ukus do jaja

jeste da posle toga danima ne mogu da kenjam al zivot je sranje i onako

svratio sam do prodavnice baš da kupim da probam, i stvarno ima više ukus senfa i zaista nije toliko loš.

A miris jeste sranje.

I plus je dobra fora što je oblikom i "po teksturi" kao Gricko, najbolja grickalica ikada :)

lol koji sam gospodar volje, upravo sam doso iz prodze ponukan vasim postovima, sacu vim na sta lici hot dog klipsi:)

hahaha, tek sam sad ovo video :))

u pitanju je neki fest u aprilu.

Koji, šta? Pošto i ja planiram da idem u aprilu ... (jel si i ti iz beograda, jel znaš miloša iz beograda?)

lol laki drug:)

meni je miris okej (evo sad sam otvorio), a i ukus, tako da sam zadovoljan grickalicom:) matori klipsi sa nogama i sirom mi je ipak neprevazidjen, ali ovo jeste jedna od boljih stvarcica tog tipa koju sam probao. slabija mi je i od gricka i od oridjidji klipsija, ali je sasvim solidna mesavina:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

što je zamro rur haxball?

Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals."

Uglavnom zbog laga.Nema ko da kreira a da ne laguje i svo to cimanje, smorili se ljudi :)

Inače jel sluša neko Radio S "Jutarnje razgibavanje" počinje oko pola 7 ujutru?

"When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful".

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power".

Superbia in Proelio

Inače jel sluša neko Radio S "Jutarnje razgibavanje" počinje oko pola 7 ujutru?

To je jedan od najslušanijih jutarnjih programa na radiju kod nas, pored onog na Radio Beograd 1 i na B92.

slušam ja ponekad, kad nemam šta od sopstvene muzike.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...