noiser_ Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 (edited) Allex AllexAllex Allex kreki car пре 2 ч. · Свиђа ми се · ПрокоментаришиMarko Todorović ♥ Пре око сат времена · Свиђа ми се Allex AllexAllex Allex ♥ Najcrnje je sto si ti zapravo upravu. Пре око сат времена · Свиђа ми се Marko Todorović Ja sam uvek upravu 8-) Пре око сат времена · Свиђа ми се Allex AllexAllex Allex Mah brotha. Seti se nase netrpeljivosti od pre par meseci xd Пре око сат времена · Свиђа ми се Marko Todorović Nije, to je bilo ranije, tipa 2009., kad si se vrnuo sa pcaxe-a, ja sam skroz zaboravio na sve :D A i mucn'o sam malo glavom, kapiram da sam bio retard ranije, sad sam tu da prosvetlim sve clanove kao profesor ozbiljnosti Akademije ^_______^ Пре око сат времена · Свиђа ми се Allex AllexAllex Allex A i ja sam se mozda malkice promenio,dunno. Meni je skroz kul sto jos uvek ima kul likova na kgbu kreki i phobiazz 95 sa kgb-a Edited January 28, 2011 by noiser_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Gramophonedzie vs Dave Floyd - priceless. :D "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Jos danas pa odmor \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Dobro jutro ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 jebo ovo odo da spavam jos malo Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Ako danas sve prođe kako treba, večeras će da padne bleja \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Toliko mi se spavalo juče da je to neopisivo. Tako da sam morao već posle 22h da legnem, ne znam šta je to bilo. Mora da je do ovog divnog vremena napolju!!! I izgleda da ni meni ne radi jedan far na kolima :( Moram to kasnije da proverim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 E ne, tad se ispostavilo da sam se zeznuo! :) Gledao sam odraz kola u nekom izlogu pored kojeg uvek prolazim, i tu sam video da ne radi, međutim ispostavilo se da me je stub izloga zeznuo, što sam proverio kada sam kasnije opet išao istim putem. Mada, sad kad razmislim, možda je to neko ogledalo budućnosti, koje govori šta će se tek desiti. Nema veze, rade duga, pa ću kao selja da vozim tako dok ne zamenim :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 hahaha, ne verujem :) najjači je bio neki lik, to sam možda i pisao jer ima tome jedno dve godine, koji je u Golsvordijevoj stao na sred ulice (koja je jednosmerna i ima jednu traku) da bi otišao u menjačnicu. A to je prilično prometna ulica. Ja bio u 26ici iza, svi sviraju naravno, jedno 4-5 minuta je to trajalo, i ovaj izlazi i kao, nije nadrkan nego "eto, izvinite, ali kao, morao sam da zamenim pare" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Jel ta ulica nazvano po nekom liku koji je svodio golove? .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Ne verujem, ali ne kažem da ne postoji takva mogućnost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Kupi original! .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 te stvari su k'o dobar dan, ne prodje dan da nemam neku situaciju u saobracaju, al' ih potiskujem i zaboravljam, da ne bih poludeo. svi su mudo u svojim limenkama od tonu i po. jos samo danas, pa sutra opet na posao! pogotovo mi patuljčići :))) elem, moram da krenem na neko vežbanje...razmišljam da sad malo opičim brzo hodanje po keju a sledeće nedelje opet na bazen.. step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 a čuš... step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 svi su mudo u svojim limenkama od tonu i po. Osim ako voziš juga, koji ima manje od tonu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 hahaha, ne verujem :) najjači je bio neki lik, to sam možda i pisao jer ima tome jedno dve godine, koji je u Golsvordijevoj stao na sred ulice (koja je jednosmerna i ima jednu traku) da bi otišao u menjačnicu. A to je prilično prometna ulica. Ja bio u 26ici iza, svi sviraju naravno, jedno 4-5 minuta je to trajalo, i ovaj izlazi i kao, nije nadrkan nego "eto, izvinite, ali kao, morao sam da zamenim pare" :) ta ulica je lolo, baš skila treba za vozače gspa da prođu tu, doduše bio sam jednom u 25ici kad je očešala neka kola dobro, neki majmun parkirao loše a majstoru se nije čekalo pa je prošao na silu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Pa mogao je i on da "nagrabusi" jer ako ovaj podnese prijavu, nema veze što se pogrešno parkirao. On odgovara što se pogrešno parkirao, vozač autobusa za to što ga je udario. A prave avanture su bile dok je 24ka imala velike autobuse a ne ove mini buseve, i onda kad ide Svetozara Markovića, donji deo tamo oko treće, show živi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 i naravno onda legne na trubu, boli ga kurac što je ispred škole. mada, i klince danas boli kurac što su u školi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 mada, i klince danas boli kurac što su u školi. Uvek je klince boleo kurac sto su u skoli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Imam fajl u pdf formatu od 60 strana :) e sad hocu da ga stampam dvostrano ali nemam stampac koji bi mi automatski dvostrano stampao :) nego hocu da podesim da mi prvi put stampa samo neparne pa onda samo parne strane :) ima li ta opcija u AR ? ili neki drugi program preko koga je to moguce ?! Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 aha :) hvala :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 jbg ne znam ja engleski :) pa nisam znao kako se pise parno neparno :):) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 pa steam i non-steam. tako se to prenelo i na counter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Imam fajl u pdf formatu od 60 strana :) e sad hocu da ga stampam dvostrano ali nemam stampac koji bi mi automatski dvostrano stampao :) nego hocu da podesim da mi prvi put stampa samo neparne pa onda samo parne strane :) ima li ta opcija u AR ? ili neki drugi program preko koga je to moguce ?! Prvo odštampaj parne strane ali od pozadi kako posle ručno ne bi morao da obrćeš redosled da bi dobio krajnju kopiju u pravilnom redosledu. File-Print, pa options i štikliraj "Reverse print order". Nakon toga, štampaš neparne naravno, samo pre toga vratiš na staro odštikliranje te opcije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Pošto imamo već rešenje Corey, jel ovo tvoje neko pri kojem ne mogu da te prate tajne organizacije i iluminati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts