Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Vicoooooooo :*

Dobro jutro Deki! <3

Kako ste mi ljudi? Juce sam bas dosta strebao, dugo nisam ucio toliko u jednom cugu. Ili je to bilo nesto sve po sat vremena, ili kad sam bas zaseo, to je bilo pisanje nekih radova. Druga je stvar sto je ispit sutra i sto cu ga verovatno pasti. :D

2ch4bup.jpg

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja znam jednog što se zaposlio u Peximu sa Megatrendom, al on stvarno zna da programira.

Jel? ime? Ako su primili nekoga sa megatrenda a nema vezu, mora da programira kao zmaj

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Ti testovi za vožnju su generalno laki, ne znam što i dalje oko toga postoji neka "frka".

Jutros sam nešto teško ustao, a bogami sam dugo spavao. Oko 22h sam zaspao, nije to malo :)

Hurts kažu stiže 25. maja u arenu, pa ko voli ovaj bend sa dva hita, treba da izdvoji oko 2500 din :)

svi 5og februara na ulice !

Šta je 5. februara?

E, tesko je, samo da javim.

jeste, vićo, jeste :c

"When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful".

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power".

Superbia in Proelio

dobro jutro

kenjate mnogo o megatrendu a pritom ne znate nista o njemu

Taj rad, svaki put kad jedem na Ponču, koji je na 50 metara od Megatrenda, one zalizane Crnogorčine sa minimum 500 evra na sebi i prešminkane ribe sređene za splav baš deluju kao da se satiru od učenja.

A pre desetak dana sretnem lika iz kraja koji je studirao nešto ne znam šta, "šta ima - šta ima - eo prebacio sam se na Megatrend, MEGABLEJA MATORIIII [8D]"

Edited by voodoo_

ma nisam ni ja upucen nista oko megatrenda niti je neko od mojih isao tamo niti ce ici, nego ispade da je to toliko retardiran fax da je bolje da ga nisi ni upisivao, ima i on barem nekih dobrih strana. pa vecina je takvih kao sto si rekao ali naravno ima i onih drugih samo znatno manje :). A ti zavrsavas fax pre svega zbog sebe i ako hoces da steknes znanje mozes ga steci i na megatrendu a ne da gledas sto bolje da prodjes.

ma nisam ni ja upucen nista oko megatrenda niti je neko od mojih isao tamo niti ce ici, nego ispade da je to toliko retardiran fax da je bolje da ga nisi ni upisivao, ima i on barem nekih dobrih strana. pa vecina je takvih kao sto si rekao ali naravno ima i onih drugih samo znatno manje :). A ti zavrsavas fax pre svega zbog sebe i ako hoces da steknes znanje mozes ga steci i na megatrendu a ne da gledas sto bolje da prodjes.

vece su sanse da sprcas glupe splavarke

E dokurca onda, pošto lik iz srednje koji je završio višu elektrotehničku pa otišao na singidunum da završi četvrtu godinu do dipl. ing, kaže radio tamo neke projekte na način na koji je radio na višoj, tipa dizao baze u lokalu radi demonstracija i slično, i gledali su ga kao da je lud :)

od kada delije iz cg pricaju ba lol

busted! :))

Ali čekaj, ovo što kaže čovek, zar ti ne možeš da, ako hoćeš, zaista naučiš nešto i na Megatrendu? Kao prosto hoćeš da učiš, nećeš da se zajebavaš. A nisi na državnom iz nekog razloga kojeg ostavljamo po strani ... nemam pojma, eto, dobio si stipendiju Megatrenda jer si spasio mačku koja je htela da skoči sa prozora fakulteta a ti prolazio ispod :)

Mislim, valjda i tamo imaju knjige i neka predavanja i vežbe ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...