Jump to content

pričajte


Guest

Recommended Posts

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

zar tu nema semafora kru (ako mislimo na istu raskrsnicu, gde 18ca skreće ka zemunu)

То би требало да је онај пешачки тачно преко пута ауто-сервиса Адам

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...

Link to comment
Share on other sites

odo da pravim hot dog sa kranjskom kobasicom omnom

nisam pronašao ovo, ali hvala svejedno c.

rofl

ima jedan pesacki prelaz u tosinom bunaru, malo posle studentskog grada, tacno preko puta inter-ex-a, gde je svako jutro malo nategnuta situacija. naime, pesacki se nalazi na racvanju trake, gde posle jedna od raskrsnice nastavlja ka zemunu, a druga ka fontani. ono sto je nezgodno u celoj prici je sto kada neko stane pesaku na tom, i znakom obelezenom, pesackom prelazu, masa nervoznih sljakera koji kasne na posao krene da trubi, jer je blokirana i desna traka. hvala bogu, pesaka tu uvek ima. cesto puta me je sramota jer ne stanem da propustim pesaka, znajuci da ce mi biti neprijatno kad masa morona iza mene bude krenula da trubi. jutros je covek stao da propusti pesaka, i ajde sto se skot iza njega nasao pametan da trubi, nego je stao pored njega, otvorio prozor, i poceo da ga psuje?! na to je ovaj sto se zaustavio da propusti pesaka izasao iz kola i ubio boga u njemu. ne podrzavam nasilje, ali sam bio zadovoljan na neki nacin.

brate, i ja sam zadovoljan dok ovo čitam. je l ga baš fino nalupao ili onako par udaraca?

Link to comment
Share on other sites

gotivno ga je odvalio, ovaj nije uspeo ni da mu uzvrati. doslo i meni da izadjem da ga zveknem, 10 sekundi pre toga me je isekao da bi se ubacio u traku.

medjutim, nema poente, ima vise morona nego sto imam HP-a, tako da je najbolje ne nervirati se. a i nikad ne znas na koju budalu mozes da naletis.

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

krenuo sam da obraćam pažnju na te likove kako vozim intenzivno poslednjih mesec dana, ima divljaka u saobraćaju da ne veruješ. baš za to, za izvući iz kola, i prebiti ko vola

da, saobraćaj je jedna od onih situacija kad vidiš kakvi su ljudi zapravo, jer nije na snazi kućno vaspitanje.

Link to comment
Share on other sites

malopre donela mama od tetke punu kesu odeće koju je brat možda obukao 5 puta (jer ima 15 dina i za 6 meseci je sa ~180 skočio na ~2m) i em mi sve potpuno taman, em sve neke mega firmirane dukserice i majice, i ne znam koja mi se više sviđa (tetka ima sjajan ukus).

srećan sam baš :D

:-)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...