Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

jutros je covek stao da propusti pesaka, i ajde sto se skot iza njega nasao pametan da trubi, nego je stao pored njega, otvorio prozor, i poceo da ga psuje?! na to je ovaj sto se zaustavio da propusti pesaka izasao iz kola i ubio boga u njemu. ne podrzavam nasilje, ali sam bio zadovoljan na neki nacin.

Ljudi postanu potpuno druge persone kad voze kola :)

U drugim vestima, trebalo bi čitave nedelje da bude ok vreme, što je kul :)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jel zna neko koja je prica sa onim vojnim kampom na Uscu (kod onog spomenika Veciti plamen), sa UN oznakama. Tamo su vec sedam do deset dana, poslednjih par dana sa kamionima, oklopnim vozilima/

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

dosao kuci sa posla u pola 9. Glava me razbija a sutra me ceka naporan dan na poslu (sto i nije problem) i kupovina odela za svadbu ( sto jeste problem jer mrzim shopping)...jel zna neko gde ima u gradu da se kupe muske kosulje koje mogu da se nose i same (mislim da nisu neke formalne,sa velikim kragnama zbog kravata itd i koje ne deluju kao da radim u nekoj banci iza saltera)

Azzaro moja preporuka. ja je imam vec dve godine i sto rece neko kao nova je, cena je ok .

@devojka

bivsa je. valjda ce biti bolje

There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be.

<telešop_glas>

Da li vas nervira kada u google search polju u firefoxu otkucate nešto i pritisnete enter, a tekst, odnosno poslednji upit, i dalje stoji u tom polju?

</telešop_glas>

Evo rešenja: add-on dana - Clear Search!

vudu legendo dana!

btw, kad već pominjete pozorišta, jel gledao neko Marčelovu "Zajedno sami"?! Daje se trenutno u Dadovu, mislim.

Obojeni program je brutalan bend!

Ima da prestanem da radim bre! Taman zavrsila bolovanje, pocela da radim, pala, sjebala kicmu, maltretiranje po lekarima i ko zna koliko bolovanja opet....

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

zar tu nema semafora kru (ako mislimo na istu raskrsnicu, gde 18ca skreće ka zemunu)

То би требало да је онај пешачки тачно преко пута ауто-сервиса Адам

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...

odo da pravim hot dog sa kranjskom kobasicom omnom

nisam pronašao ovo, ali hvala svejedno c.

rofl

ima jedan pesacki prelaz u tosinom bunaru, malo posle studentskog grada, tacno preko puta inter-ex-a, gde je svako jutro malo nategnuta situacija. naime, pesacki se nalazi na racvanju trake, gde posle jedna od raskrsnice nastavlja ka zemunu, a druga ka fontani. ono sto je nezgodno u celoj prici je sto kada neko stane pesaku na tom, i znakom obelezenom, pesackom prelazu, masa nervoznih sljakera koji kasne na posao krene da trubi, jer je blokirana i desna traka. hvala bogu, pesaka tu uvek ima. cesto puta me je sramota jer ne stanem da propustim pesaka, znajuci da ce mi biti neprijatno kad masa morona iza mene bude krenula da trubi. jutros je covek stao da propusti pesaka, i ajde sto se skot iza njega nasao pametan da trubi, nego je stao pored njega, otvorio prozor, i poceo da ga psuje?! na to je ovaj sto se zaustavio da propusti pesaka izasao iz kola i ubio boga u njemu. ne podrzavam nasilje, ali sam bio zadovoljan na neki nacin.

brate, i ja sam zadovoljan dok ovo čitam. je l ga baš fino nalupao ili onako par udaraca?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...