G!!! Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 a kakav je bio underworld u odnosu na prosli nastup na exitu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 jamiroquai pokidao, najbolji koncert ever :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gwedge Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 jamiroquai pokidao, najbolji koncert ever :) +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 svrs na dzamirokvaja, a ostatak veceri blaga patnja. Moram samo da napomenem da smo prota i ja opet nigrolu i na kratko smo oformili trio u ssi majama!1 i da, pisam po mejnu i dabstepu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 10, 2011 Author Report Share Posted July 10, 2011 samo da kažem da su prota i šuki dva mala geja, ne prcaju ni kad im se namesti riba! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 pa lol, najbolje da smo otišli na egzit da prcamo. a i šukiju u horoskopu piše da je gej. sinoć sam se smorio, nisam znao šta da slušam pa sam se gubio po tvrđavi veći deo vremena. sinoć upoznao dunju i rapida kojem sam rekao da je vege iz nekog razloga. poz svima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Killy bog Dance Arene Niggrola bog pogubljivanja po Dance Areni Bode bog novosadskog naglaska Izvrnuo sam stopalo sinoc, danas je nateklo ko kvasac, ne znam kako cu izdrzati veceras OSIM - ako ga ne zamastimo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 sinoć sam se smorio, nisam znao šta da slušam pa sam se gubio po tvrđavi veći deo vremena. sinoć upoznao dunju i rapida kojem sam rekao da je vege iz nekog razloga. poz svima. iz razloga viska alkohola u krvi :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 vege i rapid nisu isto! :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 :* drugari! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Kurac za Leshka koji se nije uopste javio a reko je da hoce! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 kurac za Coku koji bleji u VIPu i nosi cvike u fazonu "DEAL WITH IT" Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 bio neko na hadouken-u? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 jamiroquai bio vrh. after 2 sa Staminom bio cool. ostatak tezak raspad. bio sam dan i po i to mi je bilo previse. definitivno zadnji exit za mene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 omatorio si trupsi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 skroz. odoh da stavim nekog Dave Clarka na repeat, otvorim pivo i pretvaram se da je 2006. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejvenn Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 (edited) HAE prvi dan bad religion bio ok jedino što je još dan bio pa je bilo smor, nije mogla da se napravi atmosfera, a ni ljudi nisu bili zagrejani :D arcade fire mnjih ... :c ritam nereda do jaja! superhiks dobar mia sranje (al jbj kučku ciganku) jamir je car svetski, bas odlican nastup, covke je profesionalac :D na hadouken sam stigo kasno al po zvuku mislim da bi mi se svidelo portishead je bio na momente smor na momente dobar i za kraj nick cave drug prijatelj :) PO KI DA O e da, kili car drugar :D Edited July 11, 2011 by pyro Quote someday a real rain will come and wash all this scum off the streets Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 strasno koliko se exit raspada 10 EXIT je puko, poz! Pa kad im zinulo dupe za engleske pare, eto im sad 20 LOL! Bilo ih je DUPLO manje brate, jer: GO TO 10 Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Nik Kejv, bog javnog nastupa! Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejvenn Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 word ako mi se na neki koncert ide sada to je na njegov :D čovek ima neku brutalnu energiju :D nije mi dobro bilo sinoć :) Quote someday a real rain will come and wash all this scum off the streets Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Ja nemam pojma, meni je JK bio ok, ali se isuviše slabo čuo on odnosno njegov glas u odnosu na ostatak muzike tj. instrumente. Inače jeste bio dobar, ali nekako čitajući vaše komentare, kao da sam bio na nekom drugom koncertu :) Hadouken je bio simpa, ali sam malo kasnio zbog JK-a, Groove Armada me je isto u par navrata smorila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 11, 2011 Author Report Share Posted July 11, 2011 generalno exit umire polako, ali ove godine su baš usrali ozvučenje. ili je previše tiho ili je bas prepucan. portishead, kalkbrenner, jamiroquai, underworld i to bi bilo to otprilike. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Kalkbrenner <3 Rebel Rave isto. Tolko su me prijatno iznenadili jer do sad nisam cuo tako mracne melodije i zvukove i efekte i takve subove da je to neverovatno. Seth Troxler jebena zena :)) Poz za Leska, ortak mu ima dobru devojq i jos jedan ortak mu je car koji je jurio onu "letecu" kameru i pokazivao srednji prst :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 pozdrav za sve koji su bili na exitu ove godine :) Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts