Jump to content

CALIFORNICATION

Recommended Posts

jaoj uf kakve ribe jaoj

carla gugino (advokatica) je mnogo bolja, jedva čekam da nju prca :D

i baš je dobra muzika u celoj epizodi.

meni je Carla Gugino vrh vrhova

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

I Karla i ova mala (koja strašno liči na onu malu od pre) i kelnerica su brutalno dobre. Šteta što je ostatak epizode (a i serije) počeo da smara već od prošle sezone. Mislim, svo vreme gledamo na kakvu će novu pičku da naleti i dal će da je kara do kraja epizode, that's so season 2. Između toga on i ćelavi se smaraju po Beverli Hilsu i nijednu rečenicu ne mogu jedan drugome da upute a da nema nekih sočnih psovki ili insinuacija. Bilo je zanimljivo ranije, sad već smara, da on je opasan baja šarmer, to nam je jasno još od špice, dajte nešto konkretno po pitanju priče i likova (bolja bi bila serija xy puta da je Rinkl glavni lik i da njega pratimo, a da Molder povremeno uskače i da je sporedni lik baje šarmera smorenog smarača).

I dve kapitalne gluposti već u prvoj epizodi: izađeš iz zatvora u downtown LA i cugaš pravo iz flaše, tu na očigled svih pandur u prolazu. Drugo još gluplje: "kako si mogao da jebeš klinku koja ima isto godina kao i tvoja kćerka?" Wtf, Mia je bila avion riba i izgledala legal kad se to dešavalo, njegova ćerka je u to vreme bila baš klinka, tipa od 10 godina (a i sad izgleda kao neko ko nikako da uđe u pubertet).

Edited by Pipboy

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

ameri su strašno osetljivi na pedofiliju, tako da to što ga toliko smaraju za miju nije nerealno uopšte.

nerealno je što riba od 20 i kusur glumi klinku od 16. kad vidiš klinku od 16, video si klinku od 16 i nema teorije da ne izvališ da nešto nije u redu ma koliko nafurana bila.

• 2 weeks later...

Upravo odlgedah prve 3 epizode ove sezone, mene lično je smorio odnos izneđu henka i gospođe, posvađaju se i pomire u istoj epizodi maltene... toga nema ni u španskim serijama.

Al dobro, uvek su prve 2-3 epizode relativno smor, ja sam optimista što se nastavka tiče.

odgledah davno prvu sezonu, pa se sad skida ostatak da nastavim...ne secam se sto sam prestao da gledam, serija je bila vrh totalni...

inace, nadam se da karanje vrh picaka iz prve sezone ne jenjava i u nastavku, i da je nesto palo njegovoj cerki na glavu i ubilo je

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

• 3 weeks later...

racunao sam da ce se promeniti malo u ovoj sezoni (ili prosloj), kao starija je i to...ali ona je i dalje isti retard koji govori jednim tonom i mrda donju vilicu sta god pricala + je grob...inace, ne znam za vas ali meni su advokatica/ova glumica i britanka iz trece sezone najjace u seriji i bas su ono...moze i ona hipi riba iz prve

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

i to je bila zadnja kap zbog koje mu je zena otisla u out

ocigledno je da ribe sa jednom nogom donose losu srecu :D

@topic

naleteo sam na jednu epizodu gde celavi baja gleda dve ribe koje se vataju i onda su uspeli da stave kadar u kome se on prikazuje duze od 5 sec sa rukom u pantalonama tako da nisam uspeo da fapujem :/

ako je to uopste u s4 a i ako nije jbg :tf:

jeste , jeste to je cetvrta sezona :D

opet adison i u novoj epizodi \o/

edit: genijalna epizoda, pocela mi ova sezona onako meh, ali sve bolje i bolje iz epizode u epizodu

Edited by SUBE

There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be.

• 4 weeks later...