Jump to content

kratki stripovi

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Može, ali da splitujemo niggroline "smešne slike" od smešnih slika

Onda mora da se omogući da se svačije "smešne slike" mogu filtrirati! Ili bolje još, da svaki korisnik foruma bira čije će "smešne slike" u okviru "smešne slike" nazovimo to "agregiranih postova" da gleda, i da korisnici mogu da prate "agregirane postove" sa ostalim "temama" kao što su "smešne slike" ili još bolje "kratki stripovi" i "meme stripovi", a da bi novi korisnici mogli da se seamless uključe u sve ovo imaćemo sistem nekakvog rangiranja po broju ljudi koji prate određeni "agregirani post" ili "temu" ili čak pojedinačne "korisnike" a da bi smo bolje razdvojili legitimno dobre postere imaćemo opciju da korisniku čiji je post smešan dodelimo neku meru prijemčivosti našem senzibilitetu 1 zupčanik npr, kako se ovakvog sistem niko nije setio !!1111

Ne može se preglasavati o pravima meme stripova!111 Majorizacija! Parada ponosa za meme stripove!11

u to ime!

AtyEG.png

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

najebali ste kad dodje dulio

nisam toliki mazohista, neka fala:)

njihova stamina je, neverovatno ali istinito, jaca od moje, a i wot ability, verovatno jer ja wotujem stalno, pa se istrosim, a oni cuvaju celu skalu nafilovanu:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

vi se ovde zajebavate a sa druge strane po ulicama i ostalim zivotarskim mestima su vec mesecima(ako ne i duze) svi vrlo upoznati sa stripovima, sajtovima, 4chenom i svim mogucim "forama" od kojih pocinje da me bude sramota sto sam izasao iz kuce kada ih cujem i na stranu to sto apsolutni rleri koriste razne urbano/fejsbukerke reci a najvise od svih fail u svim oblicima

Kako mene ovo progoni u RL-u. Gledam razno razne shabane kako jedan drugom govore cool story bro, over 9000 itd

Realno, voleo bi da i RuR nije toliko poprimio 4chan imidz, pa i sad ponekad vidim "Peru i Simu" sto su celog zivota visili na break.com kako izvaljuju anon fore ko da su se rodili tamo.

I prva i druga grupacija spada u najgoru vrstu newfaggot-ovshtine.

Edited by bionic.man

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

momci, niste fer. da ce ovaj vrsta memea postati mainstream bilo je neminovno onog dana kad je napravljeno jer je mnooogooo do jaja stvar. bilo je pitanje trenutka. i meni je muka kad na fejsbuku vidim klince koji svoje pubertetske probleme izrazavaju kroz fu i ostale iz ekipe, ali ocekivano je. e sad, ja se divim stvarima kao sto je 4chan i celoj anon ekipi jer su takvi ljudi u stanju da stvaraju stalno jednako dobre stvari. poz

Obojeni program je brutalan bend!

meni se povraca od 4chan elitizma.

meni se povraća od 4chana generalno, al dobro ne želim sad da diskutujemo i tome i dodatno offtopicujemo.

momci, niste fer. da ce ovaj vrsta memea postati mainstream bilo je neminovno onog dana kad je napravljeno jer je mnooogooo do jaja stvar. bilo je pitanje trenutka. i meni je muka kad na fejsbuku vidim klince koji svoje pubertetske probleme izrazavaju kroz fu i ostale iz ekipe, ali ocekivano je. e sad, ja se divim stvarima kao sto je 4chan i celoj anon ekipi jer su takvi ljudi u stanju da stvaraju stalno jednako dobre stvari. poz

i ja im se isto divim, sve umetnik do umetnika.

evo jedan strip u duhu topica

tumblr_l3z885HI6C1qzh5gno1_500.jpg

realno treba forever alone faca na kraju, al jebi ga, ovo nije delo 4chan umetnika.

Ne treba sve da bude 4chanovski, ali ja se licno nasmejem svaki put kada videm lolface ili forever alone zbog nekih stvari koje oni nose.

Znam, i mene nerviraju neke tako everyday stvari koje se prave, ali ponekad se uvuce tako neki koji ulepsa dan.

Sto se tice elitizma, on je retardiran, ali na istom je nivou kao rur elitizam i hejtovanje svakog po post countu.

Nedostaju standardni stripovi kao 3 medveda, ali ne mogu se tu tek tako iskljuciti meme-i.

Hoes before NGOes

a jbt neo sto ti prdis kad si ti uneo 4chan na forum:)

Ti i Kili se sad ponasate ko hipsteri jer nesto sto vam je bilo do jaja postalo je mainstream i sada kukate :tf:

jbg,to je internet sudbina,sta da radimo

Edited by gruja

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

zasitićemo se i ovoga kao i svega pre toga, to je jedini smor. Umesto 2 kvalitetne fore, pojave se 3 ali koje povuku još 30 prosečnih i 500 retardiranih, i onda treba isfiltrirati to sve i na kraju se smoriš i odustaneš. I umesto 2 kvalitetne fore završiš sa jednom ili ni jednom. Ono što su ranije bili filteri za cool stvari (4chan, reddit, etc) su sad postala spam-fest mesta

jebiga, progres ... its a bitch

čekamo samo da vukajlija ekipa otkrije ragecomic generator pa da se udavimo u cunamiju nehumora

ali i dalje su mi ljudi koji su prvi krenuli sa određenim forama na RURu a sada ih odjednom nalaze glupima urnebesni [:)]

Edited by trooper

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...