Lex Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Pokember vs Marmen Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 bio je roze ketchup u heinz ambalazi. Naravno to nije bio ketchup nego sos (mislim cak 1000 ostrva da se zove), ali dobro sad!!! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 @kecap story kakav bre roze kecap omg kakvo lupetanje...fora je ustripu sto mu se skupila voda i umesto kecapa sipao je vodu od istog, sto se inace cesce desava sa senfom koji je u ovakvom pakovanju fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Jel onda i senf bude roze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 bude ako si marmen Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 prestani da postojiš, pls. fixed Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 directed by Shyamalan sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
pempez Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Ah, taj fejl od budjenja, kad istripujes da imas neku kontrolu lol. Macke retardirana bica... There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 haha, svi su odlični :)) osim ovog glečera :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 (edited) Na stranu cela priča sa "trenutak rage-a podsetnik na roze kečap" ... ja se uopšte toga ne sećam? kakav roze kečap, kakvi bakrači? Pa ovako kad sam ja bio mali tipa prvi razred, postojao je neki Časlav kod moje osnovne (Sveti Sava) koji je držao ćevabdžinicu. S vremena na vreme sam tu klopao kao klinja i dešavalo se da umesto "genuine red" ketchupa (tipa Polimark) , ubace neki roze ketchup u tu Polimark ambalažu (da je to od vode, ne bi cela ambalaža bila puna istog). No, taj roze ketchup je u to vreme bio ruski rulet tamo. Nekad naletiš na njega, nekad ne. Kad naletiš, onda tipa ne kupuješ par nedelja dok ga ne iskoriste i u krug. Taj ketchup je bio tipa neki rumunski koji su oni nabavljali u to vreme kad nisu mogli ovaj normalni da nađu i to zaista nema veze sa ovom pričom o senfu i njegovim razvodnjavanjem. E sad suština mog posta je što je mene ta slika na to podsetila (iako ona to nije predstavljala) i zato je bio to moj neki rage na roze ketchup... Jebiga što moje životno iskustvo nije isto kao u Futogu i drugim mestima, pa je neko mislio da sam ja to random lupio. Inače roze ketchup sam susretao po raznim slabije razvijenim mestima u Srbiji, ali dobro. Nekom je ceo svet Beograd. Bravo za ovaj. Edited January 29, 2011 by Manny Calavera "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Roze kečap je istina! Naleteo sam na tu smesu u Vrnjačkoj Banji pre cirka 11-12 godina, na ekskurziji posle cele noći cirkanja i pegliranja ja lepo izašo da pojedem nešto sem votke dok ostala deca obilaze manastire... došao do trovača, jednu pljeku plox, od priloga? (a ima kečap, majonez i nešto biljnog porekla)... kečap it is... wtf roze je... griz... FUUUU, le spit, le discard pljeka. Tako da prestanite tovariti dečka, jes da nije strip o tome al roze kečap je trauma za ceo život jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 (edited) Ma daj Shekk, THETZ NOT CHRU!!! Ljudi mnogo brzo zaboravljaju u kakvim smo uslovima živeli. Posebno ovo što si ti sad naveo - 3 priloga. Tako je bilo nekada. Urnebes je bio OMFG i kupus kad ima. A danas tartufi u pavlaci sa rendanom šargarepom itd. Anyways da batalimo tu priču, evo jednog zanimljivog :D Edit: Naleteh i na ovaj :)) Edited January 29, 2011 by Manny Calavera "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Ma daj Shekk, THETZ NOT CHRU!!! Ljudi mnogo brzo zaboravljaju u kakvim smo uslovima živeli. Posebno ovo što si ti sad naveo - 3 priloga. Tako je bilo nekada. Urnebes je bio OMFG i kupus kad ima. A danas tartufi u pavlaci sa rendanom šargarepom itd. Anyways da batalimo tu priču, evo jednog zanimljivog :D Ja se sećam kad sam devedesetih išao do neke bolnice (kažem neke jer ne mogu da se setim koja je bila) i ispred ima pljeskara, ona u onim crvenim kioscima sa zaobljenim ivicama, da tako kažem, mara je recimo bila u takvom. I red za pljedže, i dođemo na red, kao, "jednu pljeskavicu", šta "ćete od priloga", "pa šta ima", "so i aleva paprika". "Dobro, onda bez priloga" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 (edited) "jednu pljeskavicu", šta "ćete od priloga", "pa šta ima", "so i aleva paprika". "Dobro, onda bez priloga" :) Edited January 29, 2011 by Manny Calavera "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 @roze kecap na boci se jasno vidi na nije rec ni o kakvom kecapu iz 90-ih vec jasno pise heinz tomato ketchup koji je crven...i u stripu se vidi da je crven, a na vrhu se natalozio to razvodnjeno sranje koje nervira. I STA SAD? fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 pa već nam je dj vudu objasnio da je njega strip zapravo podsetio na neku rl zgodu koja se njemu desila kad je bio mali, i na usput nas optužio da brzo zaboravljamo devedesete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 @roze kecap na boci se jasno vidi na nije rec ni o kakvom kecapu iz 90-ih vec jasno pise heinz tomato ketchup koji je crven...i u stripu se vidi da je crven, a na vrhu se natalozio to razvodnjeno sranje koje nervira. I STA SAD? Pisalo je i kod one tete Polimark pa nije bio Polimark pa već nam je dj vudu objasnio da je njega strip zapravo podsetio na neku rl zgodu koja se njemu desila kad je bio mali, i na usput nas optužio da brzo zaboravljamo devedesete. Vidi se da ih ti nisi baš osetio. "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 U osnovnoj skoli su i nama sluzili ovaj roze kecap. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 smorili ste sa rozim kečapom. majonez je car. pogotovo tomi majonez. car. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 uuu tomi, cocaine of topings. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boku Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 strip me podestio na ovaj klip :D I know i can! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 1 :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 hhahahaha, koliko mi se samo puta to dogodilo :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts