trn Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 tacno tako :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 i nikako drugacije :D::D:D::D There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Zivot je lep. avatar tvoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Eskivirao sam posao danas,i naspavao se kao car! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 verila sam se. vise informacija na mom fejsu.poz. step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 add shejn !:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 kurac za vitju alkohol za duleta realnost za peju farba za ivketa slicica za peru teg za pesmu muskarac za jovanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 zamena smene za stanka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Ne kaže se smene nego samnom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 sa mnom, vudzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 verila sam se. vise informacija na mom fejsu.poz. Ciganin je, al' najlepši Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 malo kanter sad, ujutru basket na Adi, pa posle rodjis. Svidja mi se... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 stanko drug carstva...btw, da , pijan sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 http://www.facebook.com/sanja.uzanovic gotovo, osisala se na kratko, imamo 2 zajednicka prijatelja, nekako moram da nadjem nacin da je upoznam. Jebote koliko je prelepa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 aj, upoznacu te ja sa njom Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 AHEHAEHAEHAHEAHEAH FESTE KAMCANI HAEHAHEAHEAHEHA gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 DES GROJKANEEEHAHEHEHEHE! :))) Al' ste pijani. Subota je i ja sam uredno legao oko 1 i sad ustao. Za doručak kremendale. :)) Poz Vićo! "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 http://www.facebook.com/sanja.uzanovic gotovo, osisala se na kratko, imamo 2 zajednicka prijatelja, nekako moram da nadjem nacin da je upoznam. Jebote koliko je prelepa! Kad je upoznaš javi nam da li je stvarno uzana Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 oh :( dobro jutro nevrdles, brzo ozdravljenje zhelim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 (edited) hahah kol'ko volim kada se probudim pijan od sinoc :))))) shited bricks za - s` mene ^ edit: @ lesko - tebra, get over it, sudjeno ti je -> Edited January 9, 2011 by dullence.b2e Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Uh, kako sam se naspavao :) Hjaoo, basketica na otvorenom :D QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Da li je moguće da je ovoliko toplo? "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 leško unleashed vol 2 Ne kaže se smene nego samnom fail FESTE KAMCANI fesi tenra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Koja juče aktivnost od dana, a zapravo je započeo kao jedan lagan dan :) btw, čitam u novinama ovo: Kad banka proda kredit uterivačima Banke, ali i telefonski operateri koji od klijenata ne mogu da naplate potraživanja na ime mesečnih rata za kredite ili telefonske račune, često svoj dug po diskontnim cenama prodaju agencijama za naplatu dugovanja. Tako neredovne platiše umesto bankara sada zovu operateri tih firmi, koji često ne baš biranim metodama pokušavaju da naplate dugovanja. - Niko me nikad nije obavestio o prodaji duga. Imala sam 11.000 dinara duga po minusu na tekućem računu. Na računu koji mi je stigao od meni nepoznate firme pored tog duga imam još obavezu od oko tri hiljade za zateznu kamatu i oko pet hiljada za administrativne troškove. Ukupno oko 19.000 dinara. Skoro svakodnevno me zovu iz te firme i ubeđuju da platim, preteći mi da mi je dnevna kamata 15.000 dinara i da sam dužna 215.000 dinara. Moram priznati da i ja njima ne odgovaram biranim rečima. Otišla sam u banku i oni su mi rekli da sada njima nisam ništa dužna - objašnjava za “Blic” Beograđanka Mira. A jesu grozni ti uterivači. Što je najcrnje, ljudi obično ni ne znaju da je to agencija a ne banka, i onda se često zapita čovek kako je moguće da call centar u banci ima tako nekulturnu ekipu. Ali reci što je unosan posao, čak se firme samo zbog toga otvaraju: U kompaniji „EOS matriks“, koja se bavi otkupom dugova od banaka, kažu ne da ne povećavaju kamate, već klijenta oslobađaju zatezne kamate u slučaju da on pokaže dobre volju da otplati dug. - Niko ne preti našim klijentima jer naše operatere redovno kontrolišemo. Nama se isplati da uzimamo rizična potraživanja jer ih uzimamo po diskontnim cenama, a onda ih naplatimo ili kroz dobru volju dužnika, što je svima draže ili, naravno, sudskim putem. Mi ta sredstva ne moramo da rezervišemo kao banka. Čak mogu da kažem da su Srbi dobre platiše u odnosu na krizu i druga dešavanja u regionu - kaže za “Blic” Irina Lada, generalni direktor kompanije „EOS matriks” za Srbiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 http://www.facebook.com/sanja.uzanovic gotovo, osisala se na kratko, imamo 2 zajednicka prijatelja, nekako moram da nadjem nacin da je upoznam. Jebote koliko je prelepa! Activities and Interests , All i need is love. And shoes. And money, and clothes, and cars. Podrska Vladimiru Stanojevicu na farmi :):) lesko ostavi se toga :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts