Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Kako da ne, specijalno će da dežuraju zbog tužnih nolajfera

Kucna zurka a pare su pare :)

pretpostavljam da pitaš za novu godinu. editovao si. ne bih se oslonio na to, al radiće sigurno ove koje prave za poneti, pa ti je bolja ta varijanta

I to sto kazes, Bucko bi trebalo da radi.

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja bio na nekom picu, lepa blejka bila. Grlo me nesto odjednom pocelo da boli, moram hitno da ga zalecim.

Ako ti je bas crveno i boli te kad gutas kupi hemomicin, pije se 3 dana po 1 tableta (500 mg). Mene je prestalo da boli posle 2 dana.

"This is your life and it's ending one minute at a time."

Pa ne trolujem te, nego ako ne znaš, džabe učiš :D

Taman da iskoristim priliku da izrazim nezadovoljstvo, odnosno bacim hejt na srednjoškolsko obrazovanje, gde se "uči C++" a u stvari se samo koristi cin i cout za čitanje i pisanje sa konzole, a ne vidi se O od konkretnog objektnog programiranja.

Edited by voodoo_

e onda ok :D Naravno da znam. Znam osnove c-a i jos ga "obnavljam" na faksu, a objektno cemo raditi u javi, pa da iskoristim sad dok imam vremena da naucim malo c++, posto mi se cini da je zastupljeniji

a to za srednju skolu. Sta znam, mi smo fino presli C, pa smo 2-3 meseca pred kraj krenuli sa objektnim, gde se bas trudila u pocetku da nam daje neke konkretne probleme, ali to ne funkcionise bas najbolje u takvoj sredini, jer se zale svi kako je to pretesko bla bla i onda se na kraju sve svede na ucenje napamet

Edited by Shoocky

Ako ti je bas crveno i boli te kad gutas kupi hemomicin, pije se 3 dana po 1 tableta (500 mg). Mene je prestalo da boli posle 2 dana.

mnogo je to 2 dana, meni treba nesto da nestane to preko noci. :D

Ma krknucu caj, strepsils, ujutru ponovim postupak, pa ce biti valjda lakse...

2ch4bup.jpg

e onda ok :D Naravno da znam. Znam osnove c-a i jos ga "obnavljam" na faksu, a objektno cemo raditi u javi, pa da iskoristim sad dok imam vremena da naucim malo c++, posto mi se cini da je zastupljeniji

a to za srednju skolu. Sta znam, mi smo fino presli C, pa smo 2-3 meseca pred kraj krenuli sa objektnim, gde se bas trudila u pocetku da nam daje neke konkretne probleme, ali to ne funkcionise bas najbolje u takvoj sredini, jer se zale svi kako je to pretesko bla bla i onda se na kraju sve svede na ucenje napamet

Ekstra, imaćeš drastično manje poteškoća u kasnijem shvatanju Jave i C#-a, gde maltene svaka "promenljiva" koja je po tipu klasa u stvari predstavlja pokazivač na objekat u memoriji, samo što su pokazivači u tim jezicima sakriveni tj ne vide se eksplicitno kao pokazivači, ali su pozadinski mehanizmi isti, odnosno sve se dinamički pravi sa new a promenljive predstavljaju samo pokazivače na novonapravljene objekte, tj blokove u memoriji (osim ako se radi o prostim tipovima, int double bool itd). Samo deri!

Брате, не пије се Хемомицин за обичну упалу грла, прејак је за то, евентуално нешто типа Пеницилин, Синацилин и сл.

Да не причам што кошта 500 дин.

А и генерално се не пију антибиотици без консултовања са лекаром, чекај да Дуле дође па да ти каже.

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...

a i java nema pokazivače nego reference koje su maltene iste kao pokazivači samo što potpuno nisu. samo napred! :tf:

(dakica se javlja in 3, 2, 1...)

Svaki programer mora da nauci razlike izmedju pokazivaca u c, c++, reference u c++ i reference u javi :tf:

I naravno, objektnu paradigmu, nasledjivanje, enkapsulaciju, modularizaciju i polimorfizam :D

Inace, dosao u novi sad. Konacno. Fuck yeah!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...