Jump to content

Word lens

dvnityCker

Recommended Posts

stfu

hocu ovo za android

edit - a recite kad bi jos ubacili i neki x-ray scanner pa da se vide sise od one tete iza ^^

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

e moj vudu, kad bi to tako radilo, i ti bi imao smartfon

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Haha, pa ima negde onaj tekst o istraživanju da su muškarci sa iphone-om privlačniji ženama :)

A što se tiče ovog programa, meni deluje skroz interesantno. Doduše primena mu je verovatno ograničena baš na ta putovanja pa ispise štampanim slovima, ali je i dalje sjajno. A i sama štampana slova verovatno moraju da budu neka specifična, da bi to sve moglo lepo da se prevede tj. detektuje.

pa ne znam da l baš mora specijalni font, ta OCR tehnologija radi dosta dobro sa svim "normalnim" fontovima već jedno 15 godina unazad, samo su je sad prebacili na mobilni. jedino ako je neko ispisivao znak rukom. :D

pa ne znam da l baš mora specijalni font, ta OCR tehnologija radi dosta dobro sa svim "normalnim" fontovima već jedno 15 godina unazad, samo su je sad prebacili na mobilni. jedino ako je neko ispisivao znak rukom. :D

Ma tripujem da ne čita dobro one matore kaligrafske fontove, da tako kažem, koji su mahom po nekim oldschool ulicama, muzejima etc.

ovaj sajt je moja firma hostovala kad je postao featured na engadgetu i josh par jakih tech sajtova.. jebao nam je kevu sa 8k concurrent requests :D

ddos u malom

Citao sam neki opis na netu, u smislu radi sve ono što reklamiraju da radi - prevodi natpise koji su ispisani unaokolo (doduše zasad samo Engleski-Španski). Kažu da ne radi ako ga klikneš na paragraf teksta, ali u krajnjem slučaju i nije mu ideja da radiš OCR sa njim. U svakom slučaju mega dobra aplikacija, kapiram da će ubrzo potpuno revolucionizovati putovanja jer ti neće trebati prevodilac za bilo koji jezik. Što se tiča Androida kapiram da će ga vrlo brzo prilagoditi i za to, pogotovu što Google ima vrlo razvijen translate alat koji radi za veliku bazu jezika koju bi ovaj lako onda mogao da koristi (a Google opet zarađivao :)

Inače, prošle godine se pojavio Pad kao ideja, ovo sada najviše sliči univerzalnom prevodiocu, ko zna šta će još od ideja iz Zvezdanih staza da se uskoro pojavi u prodaji? :)

Heghlu'meH QaQ jajvam

ddos u malom

ma nije strashno ako je dedi, al' on je imao shared account :D al' dobro, ruku na srce, bio je plain html sajt sa embedded youtube linkom pa je tweak apachea pomogao.. hendlovao je toliko requestova bez ikakvih problema :) sad ce da uzme vps/dedi od nas [:D]

imajuci u vidu da treba da prevede saobracajne oznake na putevima, nije bas zgodno da ovako gresi.

pritom ne verujem da bih voleo da mi "Attention, sharks!" na nekoj plazi prevede u "Attention, whores!" :) obradovao bih se, al ne bih voleo