Jump to content

Heroes of Newerth 2.0

Sajro

Recommended Posts

Ovaj cassual mode i matchmaking system su cista kopija LoL-a. Arranged team ili solo, 5v5 ili 3v3. Takodje i ingame shop, sa sve hero skinovima.

Ocaj, zasto uopste prepravljaju sve?

edit:

zaboravio sam i coins, isto sto i influence points u LoL-u. Nakon svake partije dobijes odredjeni broj ( sve zavisi da li si izgubio ili pobedio) i time posle mozes da kupujes heroje, u ovom slucaju skinovi i alternate announcere .

Edited by Ivan~

"This is your life and it's ending one minute at a time."

Nije fejk. Baci pogled na HoN forume.

I da, izgleda da je S2 odluchio da kopira LoL model, verovatno misle da tje ih to odrzati u poslu pored nove Dote. Samo mi nije jasno, zashto smo svi mi platili 30$ kada tje igra biti u fazonu LoL-a posle patcha. Malo je trulo, ali izgleda da ne moze drugachije sada kada je DotA2 na putu.

Ima uspešnih kompanija koje se sastoje i od manje od 10 ortaka :)

Pod 10 ortaka nisam toliko mislio na broj, koliko na mentalitet. Od pochetka im payment plan fail za njih, onaj report sistem im je trebalo pola decenije da izbace (a ni sada ne vredi golom kurcu), patcheve izbacuju na pola decenije (kad zavrshili sve LARPove, i kad su se setili da bi mogli da ga urade), mislim za milog boga Maliken ide po jebenoj igri igra, troluje kako ima ban dugme i flejmuje ljude - odma ti jasno da niko zhivi od njih nema ni nameru da prochita poslovnu etiku, Ekonomiju I i slichne knjige koje su esencijalne da bi napravio uspeshnu kompaniju.

Ja inache mislim da su se dobro setili za ovo (kapiram da su prochitali ekonomiju), i da tje im u mnogo pomotji. I nadam se da netje imati veliki impact na pro play nego da tje samo namasovati vishe nabova koji tje tu biti za casual play daleko od nashih ochiju i prstiju.

Edited by Dreadlord

poz voz 2011

sve sto sam procitao je korektno i sasvim ok , ovo nije kopiranje LOLa nego neophodna evolucija da bi opstali. 

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will