Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ustao sam rano, išao do pošte da uzmem neko pismo što je stiglo za firmu, pošto je poštar ostavio onu "prijemnicu" ili šta god. I nikad ne piše od koga je, već samo sa koje je pošte poslato. Što im je teško da napišu od koga je pismo?

Sad pijuckam čaj pa imam neki sastanak u Višnjici u 10h, tako da krećem u 9:53!

kreki, zašto si se vratio na forum?

Što im je teško da napišu od koga je pismo?

zato što dnevno moraju da ispišu 200 tih govana pišući na fascikli sa torbom od 20 kg na jednom ramenu :D

prvo sam pomislila da si sinoc isao da gledas "hamleta" :))))

Biki, Jovana i ja smo osnovale bend ..a jos ne znamo da sviramo .. divno :)))

elem, pijem fuka, gledam ljoshu, resavam ukrstene reci, citam neku knjigu i vezbam moju prvu pjesmicu koju znam da odsviram na gitari ba :P :)))

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

meni sinoc sa drugarima iz osnovne bilo OD-LIC-NO! Napio sam se kao picka, opet, naravno, ali stvarno je bilo lepo. Ni grujan ni cokan nisu svratili, ali nema veze, kul su momci, volim ih jos uvek.

@Vitjko pa u Pancevu sam, zato nisam tebe zvao. Zar mislis da bih ja tebe zaboravio da zovem? :)

2ch4bup.jpg

meni sinoc sa drugarima iz osnovne bilo OD-LIC-NO! Napio sam se kao picka, opet, naravno, ali stvarno je bilo lepo. Ni grujan ni cokan nisu svratili, ali nema veze, kul su momci, volim ih jos uvek.

@Vitjko pa u Pancevu sam, zato nisam tebe zvao. Zar mislis da bih ja tebe zaboravio da zovem? :)

a jbg tebrex,kasno sam skontao,u kupeu je sad nedeljom vec neko vreme neka srednjoskolska zurka i toliko se raspao da cak ne idem ni da gledam mlade sise:>

ko je uopste svirao,odnosno sta su svirali?

predlog za ime: vestibulo-okularni refleks

vibrator u rikverc

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

a jbg tebrex,kasno sam skontao,u kupeu je sad nedeljom vec neko vreme neka srednjoskolska zurka i toliko se raspao da cak ne idem ni da gledam mlade sise:>

ko je uopste svirao,odnosno sta su svirali?

pa zasto sinoc nije bila ta zurka? :(

Mi smo bili gore, tu je pustao neki lik, ali laganu muzikicu, cak i previse za moj ukus, ne mozes ni da djuskas uz ono. A dole je bio neki bend, sviraju neki rok (nazalost nista od poznatih pesama), i bilo je fazon 10 ljudi. U sustini beda velika, ali meni bilo dobro jer sam imao to drustvo.

2ch4bup.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...