Pekarman Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Lik je car. Voleo bi da sam i ja dosao da slicnog zakljucka ranije u osnovnoj. Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 ma kolko mi srce igralo zbog debelog, onda sam skontao da mi zapravo ne znamo pozadinu ovog klipa:) ono, debeli mu je spalio roditelje, a ovaj mali dolazi sa tripom osvete dok je debeli u fazonu "aj bezi gnome da ne spalim i tebe", a mali je u tripu "i will never yield"... mislim ne deluje da je tako i ja se zaista nadam da nije tako:) ali ipak mi je cudno da je bully ovolicki.aahahah Mini Peter Crouch broked his legs brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Kurčio se, jer ti mali dripci vole da laju u čoporu, plus ženke su bile u blizini. Bravo debeli, superheroju svih nas debelih iz osnovne :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 i ja sam to pomislio do dela kad mali Krauch igra oko njega u fazonu "vidi sto imam pokrete *cupcup*, brz sam, zajeban i udaram te u stomak, picko debela, zgdm zgdm". mislim, meni taj deo bar tako deluje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Duliov scenario ne pije vodu, onda bi ovaj mali imao rage boost. A i vidi se da je debeli mica. Kako je samo profi iskulirao onaj udarac. Car. There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 koliko god da sam rageovo, kad ga je mala zgoljava pizda zavukla na prvu, onako dzukacki, nije mi bilo toliko drago kad sam cuo onaj tup udarac u beton posle. mogla je lobanja da mu prsne pred svim klincima tu... a i ono, vidi se da debeli zna kako da uhvati, nije mu prvi put :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 ma kolko mi srce igralo zbog debelog, onda sam skontao da mi zapravo ne znamo pozadinu ovog klipa:) ono, debeli mu je spalio roditelje, a ovaj mali dolazi sa tripom osvete dok je debeli u fazonu "aj bezi gnome da ne spalim i tebe", a mali je u tripu "i will never yield"... mislim ne deluje da je tako i ja se zaista nadam da nije tako:) ali ipak mi je cudno da je bully ovolicki. aahahah Ne kvari nam zabavu, Dule! Ponekad je najjednostavnije objašnjenje i najtačnije! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 pa jeste, ja sam u tom fazonu 99.99% :) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 da me ne mrzi napravio bih kratak ragetoon dodjem na rur, zanimljivi video klipovi gomila "OMG NAJBOLJI KLIP EVAR" komentara idem jedan page u nazad da pustim klip i dobijem "This video has violated youtube terms of service" FFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUU Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 http://www.facebook.com/video/video.php?v=157762297615657&comments evo ti ovde na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 nemam fejsbuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Evo opet: http://www.youtube.com/watch?v=rOWwA_Z7xR8&feature=feedlik A evo i instructional video-a: Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 some learn the hard way: size matters :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 no god, please no! "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
немач појма Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=PW5DxSKh3w8 JEL BIO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 felleru, ajd' sad mi objasni svoj post, zaista me zanima? jel si ozbiljan, jel ovo "jel bio" zaštita za slučaj da je neko okačio pre tebe, a zaista nisi video klip nikada, ili pak neka vrh fora koju ne kapiram? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 ko te dirao Lucky? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 My link sudac: otkud vi znate moje ime brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
немач појма Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 felleru, ajd' sad mi objasni svoj post, zaista me zanima? jel si ozbiljan, jel ovo "jel bio" zaštita za slučaj da je neko okačio pre tebe, a zaista nisi video klip nikada, ili pak neka vrh fora koju ne kapiram? Pa valjda nije bilo s ovim imenom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Hahaha, steve carrell car americki "the office" ftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
branko^ Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Geri's Game bilo? kul je klip skroz Kada je ptici u losoj formi drug, tada ni ona ne leti na jug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 prabilo. a da je kul, jeste :) americki "the office" ftw nisam još gledao američki, ali ovaj UK je sabio koliko je dobar. Obožavam njihov humor, te "common people" scene i gomilu jako realnih i neprijatnih situacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 izlozba neka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts