Xzor Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Zadnje 3 godine sam bio na sbb i ping je bio dobar do pocetka proleca ove godine. Inace selio sam se nekoliko puta u toku te 3 godine i na svim mestima je bio isti. U prolecu je skocio za +70ms na svim wow eu serverima mada je izgledalo kao da je delay 2-3 sec. Na pingtest netu pokazuje da mi je ping povecan samo za nekih 20% u odnosu na pre. Oni iz sbba kao i uvek ne znaju nista i beskorisni su po obicaju. 3 puta sam reinstalirao sistem i svaki put instalirao drugi xp sp i dalje isto kao pre, net i brzina rade ok samo je taj ping i dalje veliki. Sad je opet doslo vreme da se selim tako da kad vec imam priliku mogu da biram provajdera ali ne znam kog. Sestra ima kds tako da znam da su oni imali odlican ping pre ali u zadnje vreme im ping nije nesto dobar. Trazio sam po netu ali nisam nasao skoriji info o sadasnjim pingovima. Jedino sto sam saznao da ima 4+ provajdera, sbb, kds, ikom, neki VR ili RV i mozda jos neki. Pa reko aj da pitam ovde ako neko zna. ADSL ne mogu da koristim jer njihovi modemi (ili nesto drugo) nije frendly sa usb a meni ne radi ulaz za lanski kabl na kompu. Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 kupi mreznu, 10 e, zabodes, za novije ni drajveri ne trebaju ? uzmes adsl (ako ti to uopste znaci) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 stvarno, što ne bi kupio novu lan karticu, barem su one jeftine? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 S obzirom da se radi o Xzoru, realno je pretpostaviti da mu radi LAN na ploči ali nije instaliran drajver, ili je oštećen, a taman posla da se reinstalira Windows. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted November 5, 2010 Author Report Share Posted November 5, 2010 Radio je pre i onda je polako prestajao da radi sve vise. Mislio sam da je do kabla i promenio sam nekoliko kabla i dalje je bio isti problem, pa sam presao na usb i sve je bilo ok. Kako sam se selio, isprobavao sam na svim drugim modemima sa proverenim razlicitim kablovima i radi retko u random vreme, svaki put kad sam reinstalirao windows, instalirao sam "pci lan driver" i nema spasa, mora da ne radi ulaz za lan. Inace u proslom postu kad sam rekao "reinstalirao sam sistem" mislio sam na to da sam formatirao disk i instalirao windows. Nije veliki problem dati 10e, ali dok sam igrao wow i pricao sa ljudima koji imaju adsl i odradjen tcpackfrequency za smanjenje pinga, nisam nasao ni jednog koj nema veliki latency tako da mi adsl vec godinama nije u opciji. A taj ping mi je mnogo bitan posto kad vec imam mator komp od 8 godina i igram na sa low fps-om na minimum grafici zadnje 4 godine, barem da mi konekcija bude kako treba jer i sa odlicnim netom nije igrivo. Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Adam neuromancer bogtemazo! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Kolko si do sad para dao na pretplatu, kupio bi dva nova kompa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts