Jump to content

pričajte!

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@ stator - brate stefke jel si ti pao sa kruške?

Brate lale udari quote ovako moram da skrolujem da vidim na sta si mislio :)

Mislim znam da je novi zakon od cetvrtka, ali koliko sam ja cuo kafici mogu da biraju da li ce biti pusacki ili ne pusacki? Ne?

nazovi je lesko, ako mislis na bivsu !

uvek ima nade :)

ma kakvi, mogu samo se da sjebem.

Ja bih voleo da vidim i čujem onu tvoju drugaricu sa beer festa :D

hahaha, sad se ne secam koju. Znam da smo se videli, ali ne znam sa kim sam bio tad. :D

Leško ajde da pijemo zajedno i kukamo o propalim ljubavima :(

hvala, ali ne hvala. Dosta mi je toga vise... :\

2ch4bup.jpg

...pitam se pitam...gde izlaze oni preko 25 kad ja stalno nalecem na '87.... :P

inace..sad sam dosla sa casa, trebalo bi da me zove neka zena iz Nemacke da mi testira nemacki pa da odluci da li mogu da idem sa nasim ministarstvom zdravlja u Nemacku da im prevodim .. planiram da lupim cifru od 80e za jedan dan (u pitanju su 4 dana prevodjenja) , da li je to mnogo ?

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

...pitam se pitam...gde izlaze oni preko 25 kad ja stalno nalecem na '87.... :P

inace..sad sam dosla sa casa, trebalo bi da me zove neka zena iz Nemacke da mi testira nemacki pa da odluci da li mogu da idem sa nasim ministarstvom zdravlja u Nemacku da im prevodim .. planiram da lupim cifru od 80e za jedan dan (u pitanju su 4 dana prevodjenja) , da li je to mnogo ?

Ne, dnevnice idu i dosta vise od toga u zavisnosti od toga jel ti placena hrana pored smestaja tamo itd itd.

Edited by mohican

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Minimalna dnevnica za nemacku je oko 80 eura, a takodje minimalna dnevnica je propisana zakonom, moze se naci na netu.

Ovo podrazumeva smestaj (polupansion) i prevoz.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Pa imas jedan obrok obicno dorucak.

I jos ako je svedski sto urnises se tolko ko da si iz nemacke heheh, ceo dan si sit

ja sam u sloveniji uspeo da za 6 dana potrosim samo 10 eura :(

Tolko sam se bio smorio u toj dosadnoj zemlji

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ne razumem sta me pitas iskreno :)

kad ja idem preko uvek dobijem minimalnu zakonsku dnevnicu, u zavisnosti od zemlje gde idem. Ta dnevnica podrazumeva prenociste sa doruckom u hotelu. Nezavisno od hotela i cene prenocista sa doruckom u istom hotelu.

Dakle isto dobijem kad spavam u hotelu gde je prenociste sa doruckom 70 eura i kada je to isto 125 eura.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...