Jump to content

pričajte!

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

strašno, ovde se više ne zna ko s kim prdi!

laki, onda nisam mislio na taj kafić, mada znam i njega. u tom kafiću sam viđao samo lokalne pijance i hulibratore iz obližnje srednje brodarske :D

Brate, kad je udarila zima ova pre nedelju dve, a ja išao u debeloj jakni sa kapom i šalom, tri mlade dijeve su opušteno u kratkim suknjama golih nogu išle gradom, tako da ni sam više nisam siguran do kada traje ta "sezona" :)

Koliko je karta za Nightshift inače?

Večeras treba da čuvam malu sestričinu koja ima 6 meseci sa devojkom ako mi sestra ode na taj koncert Nightshifta. \o/

A ja inače sutra idem na Marčela (lol) pošto nema ko drugi da pokrije taj događaj... Mislim da znam 2 njegove pesme...

"This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..."

Koje devojce? Nista od one kombinacije. :\

Pala je prica "skoro izasla iz duge veze, treba da bude malo sama..." i u sustini, ok je to. Mislim, ja to sigurno mogu da razumem, tako da nema veze. Ide se dalje, trazi se dalje. Ima neko neku drugaricu? :D

We've all been there. S tim sto, iz mog iskustva se to svodi na 'skoro izasla iz duge veze, necu da budem sa tobom'. Al zato sa 10 godina starijim likovima nema frke. Kurva.

Ijao, TGIF posle prve radne nedelje, idem s kolegama koji su poceli kad i ja na pivo. Ima neka mala slatka, alternativna. Secer.

Marčela verovatno jedva razumeju šta priča i oni što znaju pesme

Moj sig je deo jedne Marcelove pesme i objasnio je.

Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ?

^daj onda neku preporuku šta najviše valja od njegovih pesama, da malo preslušam kako bih mogao nešto normalno da napišem. :D

Imam samo neki osećaj da će tamo većina mase biti 93+...

"This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..."

izvini, matori

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

^daj onda neku preporuku šta najviše valja od njegovih pesama, da malo preslušam kako bih mogao nešto normalno da napišem. :D

Imam samo neki osećaj da će tamo većina mase biti 93+...

Najveci utisak na mene su ostavile pesme : De Facto, Jedan, Pozeriste, Sarada, Suze, Pismo Bratu... Mada, ima jos mnogo dobrih pesama.. Imam ih oko 30-ak u Winampu..

P.S Sadrzina mog siga je uzeta iz pesme "Pozeriste".

Edited by Pr0toSS

Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ?

a ja sam se pitao ko će prvi da napiše ovako nešto, i iskren da budem, nisi mi pao napamet. Ne znam sad dal' je to dobro ili loše...

Super vreme napolju, bio sam do onog Lavirint kafića dole kod palate pravde, čoveče, koji je to raspad (i dalje) :)

Pa ni meni nije palo na pamet da ces ti ici na to, isto ne znam sta da mislim o tome. Jesam li te precenio ili mi se samo nisi uklapao u koncept dok se recimo Vladica^.^ uklapa 100%.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

znam znam. dno od mesta. mada bi trebalo da uđeš u naš bircuz u palati, da vidiš samoupravni socijalizam

@ ivke - to su mi koleginice, slatke male pripravnice i saradnice [:X]

A, matori, ja kad ti saljem poruke da sam u palati ti ne odgovaras :(

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Marčela verovatno jedva razumeju šta priča i oni što znaju pesme

Vudu sram te bilo :D

ma verovatno ce promovisati novi album:D slusaj sa novog "neko treci" "testament" ima jos par pesama, meni je ok "srecna strana medalje"

Edited by trn

Najveci utisak na mene su ostavile pesme : De Facto, Jedan, Pozeriste, Sarada, Suze, Pismo Bratu... Mada, ima jos mnogo dobrih pesama.. Imam ih oko 30-ak u Winampu..

P.S Sadrzina mog siga je uzeta iz pesme "Pozeriste".

hvala na sjajnim preporukama! da nemaš možda mp3? :)

Vudu sram te bilo :D

ma verovatno ce promovisati novi album:D slusaj sa novog "neko treci" "testament" ima jos par pesama, meni je ok "srecna strana medalje"

Ahahahaha... Braticu, pesma se zove "Treca strana medalje"...

@Ivan Ziv bio, golem ti poras'o.

Super vreme napolju, bio sam do onog Lavirint kafića dole kod palate pravde, čoveče, koji je to raspad (i dalje) :)

Lavirint je car!

Koliko sam samo litara alkohola popio na raznoraznim proslavama tamo... cak ga je i jedan moj drugar drzao (ne kurac), pa sam bio i admin fb fan stranice Lavirint caffe-a! xD

edit: ah cekaj, jos uvek sam xD http://www.facebook.com/pages/Belgrade-MT/LAVIRINT/8575793794

facebook.com/speed.rs

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...