Guest Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 ti si pet godina sa ženom, stfu Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 ovaj laki se samo ubacuje;P:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 5, 2010 Author Report Share Posted November 5, 2010 haha margi to sam i ja hteo napisati :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 strašno, ovde se više ne zna ko s kim prdi! laki, onda nisam mislio na taj kafić, mada znam i njega. u tom kafiću sam viđao samo lokalne pijance i hulibratore iz obližnje srednje brodarske :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 5, 2010 Author Report Share Posted November 5, 2010 Moraću onda da overim i taj na ćošku, jer uopšte nemam u glavi info da se tu nalazi neki kafić, sve su mi neke sive zgrade tu i bez ikakvih lokala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 ajde, al požuri dok je lepo vreme, kapiram da zimi ne furaju te suknjice do iznad kolena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 5, 2010 Author Report Share Posted November 5, 2010 Brate, kad je udarila zima ova pre nedelju dve, a ja išao u debeloj jakni sa kapom i šalom, tri mlade dijeve su opušteno u kratkim suknjama golih nogu išle gradom, tako da ni sam više nisam siguran do kada traje ta "sezona" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Koliko je karta za Nightshift inače? Večeras treba da čuvam malu sestričinu koja ima 6 meseci sa devojkom ako mi sestra ode na taj koncert Nightshifta. \o/ A ja inače sutra idem na Marčela (lol) pošto nema ko drugi da pokrije taj događaj... Mislim da znam 2 njegove pesme... "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Marčela verovatno jedva razumeju šta priča i oni što znaju pesme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Koje devojce? Nista od one kombinacije. :\ Pala je prica "skoro izasla iz duge veze, treba da bude malo sama..." i u sustini, ok je to. Mislim, ja to sigurno mogu da razumem, tako da nema veze. Ide se dalje, trazi se dalje. Ima neko neku drugaricu? :D We've all been there. S tim sto, iz mog iskustva se to svodi na 'skoro izasla iz duge veze, necu da budem sa tobom'. Al zato sa 10 godina starijim likovima nema frke. Kurva. Ijao, TGIF posle prve radne nedelje, idem s kolegama koji su poceli kad i ja na pivo. Ima neka mala slatka, alternativna. Secer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Marčela verovatno jedva razumeju šta priča i oni što znaju pesme Moj sig je deo jedne Marcelove pesme i objasnio je. Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 ^daj onda neku preporuku šta najviše valja od njegovih pesama, da malo preslušam kako bih mogao nešto normalno da napišem. :D Imam samo neki osećaj da će tamo većina mase biti 93+... "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 izvini, matori 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 (edited) ocekuj i mnogo mladje Edited November 5, 2010 by Shoocky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 (edited) ^daj onda neku preporuku šta najviše valja od njegovih pesama, da malo preslušam kako bih mogao nešto normalno da napišem. :D Imam samo neki osećaj da će tamo većina mase biti 93+... Najveci utisak na mene su ostavile pesme : De Facto, Jedan, Pozeriste, Sarada, Suze, Pismo Bratu... Mada, ima jos mnogo dobrih pesama.. Imam ih oko 30-ak u Winampu.. P.S Sadrzina mog siga je uzeta iz pesme "Pozeriste". Edited November 5, 2010 by Pr0toSS Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 a ja sam se pitao ko će prvi da napiše ovako nešto, i iskren da budem, nisi mi pao napamet. Ne znam sad dal' je to dobro ili loše... Super vreme napolju, bio sam do onog Lavirint kafića dole kod palate pravde, čoveče, koji je to raspad (i dalje) :) Pa ni meni nije palo na pamet da ces ti ici na to, isto ne znam sta da mislim o tome. Jesam li te precenio ili mi se samo nisi uklapao u koncept dok se recimo Vladica^.^ uklapa 100%. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Marchelo - Otkucaji :srce: i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 znam znam. dno od mesta. mada bi trebalo da uđeš u naš bircuz u palati, da vidiš samoupravni socijalizam @ ivke - to su mi koleginice, slatke male pripravnice i saradnice A, matori, ja kad ti saljem poruke da sam u palati ti ne odgovaras :( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 (edited) Marčela verovatno jedva razumeju šta priča i oni što znaju pesme Vudu sram te bilo :D ma verovatno ce promovisati novi album:D slusaj sa novog "neko treci" "testament" ima jos par pesama, meni je ok "srecna strana medalje" Edited November 5, 2010 by trn Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Znam ja da su mu tekstovi mahom odlični (za čitanje sa papira), ali kad ga slušam sa onom užasnom dikcijom i plus što prebrzo repuje, sere mi se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 samo za vudua ! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Najveci utisak na mene su ostavile pesme : De Facto, Jedan, Pozeriste, Sarada, Suze, Pismo Bratu... Mada, ima jos mnogo dobrih pesama.. Imam ih oko 30-ak u Winampu.. P.S Sadrzina mog siga je uzeta iz pesme "Pozeriste". hvala na sjajnim preporukama! da nemaš možda mp3? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 swe pohwale btw, tesko je, grlo i nos ne popustaju, moracu da isperem to rakijom veceras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Vudu sram te bilo :D ma verovatno ce promovisati novi album:D slusaj sa novog "neko treci" "testament" ima jos par pesama, meni je ok "srecna strana medalje" Ahahahaha... Braticu, pesma se zove "Treca strana medalje"... @Ivan Ziv bio, golem ti poras'o. Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Super vreme napolju, bio sam do onog Lavirint kafića dole kod palate pravde, čoveče, koji je to raspad (i dalje) :) Lavirint je car! Koliko sam samo litara alkohola popio na raznoraznim proslavama tamo... cak ga je i jedan moj drugar drzao (ne kurac), pa sam bio i admin fb fan stranice Lavirint caffe-a! xD edit: ah cekaj, jos uvek sam xD http://www.facebook.com/pages/Belgrade-MT/LAVIRINT/8575793794 facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts