noiser_ Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 oh jebem ti dobro jutro najvise mrzim kad me keva budi, ulece u sobu panichno onako HIJAOJ USTAJ JAOOJ MORASH ICI KUKU MAJKO i otvara mi sve roletne i obavezno naravno otvori prozore sve "da se provetri"... Aman bre. haha, ista prica, samo sto me moja obavezno i otkrije ponekad, :c, da se sto vise smrznem od otvorenih prozora i sto pre ustanem, inace dosao iz skole, ceo jebeni dan u skoli, smor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 ovo bi bilo do jaja. Jedan nuke array da reši sve probleme. Je l' onde pise NukaCola ili sam ja corav? Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 25, 2010 Author Report Share Posted October 25, 2010 heh vec vidim postove za 6 meseci kako PC smrdi, a fable i FF su najbolji RPG ikad :P ako ćemo da cepidlačimo, nema fable za ps3 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 jes ps3 je, sta znam isprobacu je, mada nemam pojma sa cim, ja te konzolaske igre ne kontam uopste jer sam poznat kao veliki protivnik konzolaskih igara... e sad.. mozda se vratim u detinstvo i moje igranje na NES-u :P sta tu sad ima da se igra, god of war, killzone nemam pojma... bacite mi na pm ili link na neki aktivan topik ako ima ovde negde... samo znam da je bilo veliko WTF kada sam pogledao meni i podesavanja, omg sta je ono neki linux sigurno e da, vredi li uzeti kakav b-ray film ? juce sam prvo pokazivao zeni kako se cita uputstvo za ves masinu, a posle sam citao uputstvo za ps, jel to znaci da sam postao zena Uncharted 1 i 2, Little Big Planet, Killzone 2, Infamous, Red dead redemption, sad će i GT5, za početak dovoljno 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 ako moze drashko moze i on:P:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Nisi mi jasan Dzi, imas ps3 i ne znas sta ces s njim :S Pa ja bih plakao od srece kad bih dobio tako nesto :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 ako moze drashko moze i on:P:) ФУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!! :) Nisi mi jasan Dzi, imas ps3 i ne znas sta ces s njim :S Pa ja bih plakao od srece kad bih dobio tako nesto :D па брате, Џи сад игра следећи ниво. :) MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 :*:*ovaj drugi je kucan cirilicom;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Gledam (slusham) ovo na repeat... i umirem od smeha sam sa sobom http://www.youtube.com/watch?v=0ScETBstB68&feature=related Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 au bre pesma. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 G pogledaj koju verziju softvera imas na ps3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 jel ima neko 400dinara da mi da da kupim majicu >!? don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 preskoci kladzu jedan dan The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Vratio se sa prvog casa joge. Svaka tetiva me boli ali se osecam ipak maks relaksirano It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Pazario novu grafu jutros, Isuse kako je ogavno vreme bilo danas. Drugi deo dana blejkao na faxu, pa posle kod ortaka na cirku, sacu upalim Arcaniu da testiram malo grafu \o/ infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Narucio sam majice, konacno fakjeah! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 sad si pravi rurovac! on topic, ispale mi oci od fallouta, bem ti zivot Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 G pogledaj koju verziju softvera imas na ps3 3.40 bice vremena za sve ;) malo spavam generalno :D evo lutao sam kroz fallout: nv do malopre... dosta za danas ;) Uncharted 1 i 2, Little Big Planet, Killzone 2, Infamous, Red dead redemption, sad će i GT5, za početak dovoljno hvala, pogledao sam malo i to sve mi deluje primamljivo u neku ruku, samo da sklopim kada to sve da pikam pored novog fallouta i civ 5 recimo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Samo 2h uchenja vecheras, mora to bolje sutra! Uzeo danas SSI maju. Kisha smorila ceo dan, mrzim ovaj prelazni period. Malo da izvisim na internetima josh i na spavanje. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 кад овај геј спомену ауто... уговорио сам генералку за ауто... 3 месеца сам тражио мајстора за генералку, да знам, по препоруци, да ће да буде урађено 1/1. и коначно сам нашао. иначе, како је мене нервирало кад ме кева буди... ајаој брате мили... од тога ме је само више нервирало кад ме ћале буди. седи човек у трпезарији и пије кафу и мртвим гласом, у интервалима од неколико минута, понавља "устани". Џи, поклони ти конзолу даље, силно ћеш обрадовати неко детенце. Brate sta si ti uradio tom autu kad je zreo za generalku :| OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 ispale mi oci od fallouta, bem ti zivot jeste zarazan majku mu 'bro jutro hladno i kisovito =( People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Smederevo- Smederevska policija je u subotu uveče, posle višemesečnog praćenja, uhapsila Ljubišu Vasića (43), vlasnika varijete bara „Nina“ u Mihajlovcu kod Smedereva, osumnjičenog za organizovanje prostitucije Dobro jutro ! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 snooze button je car! crkne mi telefon i bio sam primoran da se budim budilnikom i kad je zazvonio refleksno ga iskljucim kao zvonice opet, ono qrac. Sad ne znam ni dal da se cimam do faksa na 2 sata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts