Cartman_ Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Jebem ti NBA, opet sam zaglavio do jutra :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 zhivoteee na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Pa ne, uvek se nadje neko pametan da se proziva na ircu, ja jednom odgovrio u vashem maniru i eto... ja nisam video da je iko od nas, ikada, pomenuo kevu nekom. a i da jeste, to bi se skontalo drugacije, ali ti koji lurkujes i nisi 5 reci progovorio ni sa kim na to nemas pravo i dobio si sta si dobio The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Jao jao! Danas idem do infektivne da podignem rezultate (DA VIDIM DA NEMAM ZUTICU OMG) i onda kuci na ucenje do veceras :) Mengi drug :* si i dalje na fonu? 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Dobro utro! Mrsko mi da pocnem da radim jer me niko nece pitati sta sam uradio... jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 ali privatni akreditovani :D zasto se naglasava to akreditovani ?:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Zato što je to jedina sličnost sa "državnim" :p jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Akreditovani kurac za vitju You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 tjavi rnacc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 @Neo~ 'de si kolega Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 kako se samo lose osecam... :\ igrali smo cs do 4 (POZ UNKA), zaspao posle toga, i sad ustao. A to sto me jebu snovi, pa se budim umoran i smoren od jebenog spavanja, to je druga prica. Voleo bih da mi neko nalupa samare... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HYSTERIA Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 kako se samo lose osecam... :\ igrali smo cs do 4 (POZ UNKA), zaspao posle toga, i sad ustao. A to sto me jebu snovi, pa se budim umoran i smoren od jebenog spavanja, to je druga prica. Voleo bih da mi neko nalupa samare... nemoj to da kazes dvaput :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 juche burazeru bio rodjendan, pa se pevalo, pilo i tako :) jutros bio na voznju, pocheo po gradu da vozim i bash sam srecan :) faxa danas nema, tako da je zajebancija ceo dan :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 tgif! Blejakm malo slušam muziku i igram fm2010 :) "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 kako se samo lose osecam... :\ igrali smo cs do 4 (POZ UNKA), zaspao posle toga, i sad ustao. A to sto me jebu snovi, pa se budim umoran i smoren od jebenog spavanja, to je druga prica. Voleo bih da mi neko nalupa samare... pazi da ti se zelje ne ostvare :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 ne znam gde veceras.... razmislicu jos ..ali ne ide mi se u Sobaricu... smorilo je vise step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 realno 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Smorio je život Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Večeras ortak i ja idemo u Tube da slušamo legendu Terry Francisa i naravno Laleta! :D \o/ zagrevanje je krenulo već! "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Koliko je upad ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 500 đunti, samo na ulazu. "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 ne znam gde veceras.... razmislicu jos ..ali ne ide mi se u Sobaricu... smorilo je vise dodji na gothic u under :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Prvi kontakt s komunalnom policijom. Uniformisani su kao shumari. Fino fino. Idem tikvice pa tush. I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Je l' igra neko onaj Top Eleven Football Manager na fejsu?? Slicno kao FM, samo malo uproscen i ne zahteva puno vremena... Mnogo je dobro.. Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 dodji na gothic u under :P oh my god, no! Ne znam ko voli da gleda gej goticare sa naocarima za varenje kako se vataju i ljubakaju Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts