mohr Posted July 22, 2015 Report Share Posted July 22, 2015 http://www.b92.net/tehnopolis/gejming.php?yyyy=2015&mm=07&nav_id=1018447 carski :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 22, 2015 Report Share Posted July 22, 2015 :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 23, 2015 Report Share Posted July 23, 2015 dodgovanje russtarda je onemoguceno izgleda,kad izadjes dok se game loaduje,prvi put dobijes 8 minuta,drugi put 30 minuta a treci put 24 h nemogucnosti find match :(,wp volvo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 25, 2015 Report Share Posted July 25, 2015 slucajno kliknem decline mesto accept i ponovo 24 h dobijem zabranu,ebolu deca da mu dobiju ko god je izmislio takav sistem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted July 25, 2015 Report Share Posted July 25, 2015 Ovaj reborn matchmaking stvarno nije normalan, jeste da ne igram ranked (ne usudujem se) ali normal mm...znam da sam u normalnoj doti imao super meceve i ljudi i sve ovo je smesno. Ko da me neko ubacio sa 9 2k drugara, naravno ez win al opet nije mi jasno.Inace su fix ono sa predict charmovima :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 jel ima jos neko problema sa updejtom,nece da mi pokrene uopste... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlaa Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 Stavi download region na USA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 sama od sebe proradila dota,nista nisam radio,predpostavljam da se odbagovala i odradjen auto update,hvala u svakom slucaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted August 12, 2015 Report Share Posted August 12, 2015 Au koja glava, ali ipak jbj Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 13, 2015 Report Share Posted August 13, 2015 1 Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 14, 2015 Report Share Posted August 14, 2015 (edited) don't stick your dick in crazy Edited August 14, 2015 by Vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted August 15, 2015 Report Share Posted August 15, 2015 Koja drama sto se tice timova :Dppd izbacio Aui_2000 iz EG-a, C9 su raspustili, isto ce se najverovatnije desiti i sa Secret-om jer se rtz izgleda vraca u EG i plus je potvrodjeno da ce zai prestati sa igranjem ( bice izmena u Secret-u ) jer se vraca u skolu a prica se da je moguce i da se s4 vrati u Allince-u jer je Pajkatt otisao/izbacen. Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted August 15, 2015 Report Share Posted August 15, 2015 (edited) Prica se da ce Fear preci da igra na poziciju 4 a rtz biti carry. Edited August 15, 2015 by Hijavata Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 15, 2015 Report Share Posted August 15, 2015 (edited) ukljucim arteezy-ev stream, igra storma i u jednom trenutku ga lik koji ne zna ko je ovaj proziva da previse dajvuje i pise mu 'ur no sumail' :D Edited August 15, 2015 by Vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 16, 2015 Report Share Posted August 16, 2015 s4 nazad u alliance bi bilo idealno,jos egm mesto francuza i da se ekipa koja je na TI3 igrala najbolju dotu ikada prati ponovo :) 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 16, 2015 Report Share Posted August 16, 2015 au sta je butthurtovanih :S 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 16, 2015 Report Share Posted August 16, 2015 jbg,sto je nekom dosadno,nekom je umetnost,slicna prica vazi i za barsu u fudbalu a recimo ja taj tip fudbala ne volim tako da te razumem ali niko nikad nije bio toliko domintantan a sumnjam da ce i biti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted August 17, 2015 Report Share Posted August 17, 2015 Arteezy se podpisao kao ona u Lol-u,dobila je jadna temperaturu lol Au koja glava, ali ipak jbj 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 17, 2015 Report Share Posted August 17, 2015 ali je taj isti newbee jedva prosao grupu sa 7-8 skorom :),alliance je imao 16-0 plus su u finalu winnera pregazili na'vi 2-0,do finala su samo 1 mapu izgubili,2-1 protiv lgd-a ako se dobro secam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted August 17, 2015 Report Share Posted August 17, 2015 i meni se sere od mohra ali ja isto misim da su imali 16-0 u grupamaali ko jos gleda grupe koga boli paja lol, plejof je najvazniji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted August 17, 2015 Report Share Posted August 17, 2015 14-0 je bilo ( po 8 je u grupi ), ali su svakako bili dominantni kao sto mohr kaze. Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 17, 2015 Report Share Posted August 17, 2015 i tad su me svi pljuvali slicno kao i sada kada sam napisao da ce proci sa nulom :D,ove god je secret mozda mogao da ponovi nesto slicno da bukvalno nisu draftovali kao na pubu s vremena na vreme...previse su bili samouvereni verovatno,a kickovanje aui-a iz EG-a je za neverovati,decko je prebio ceo TI,zelim im da grupu ne prodju sledece godine :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted August 18, 2015 Report Share Posted August 18, 2015 One more ego, one less championship :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted August 19, 2015 Report Share Posted August 19, 2015 zai kick tuga, a ixmike pisa po njima, izbacujete winnera ubacujete luzera :D i onda kad je Sumail igrao tinkera protiv Ixmike i ovaj ga vija sa tuskom na svakom lejnu ga uhvati i ubije i Sumail prekine da strimuje, svi predju kod ixmike na kanal i pocnu da ga hvale i pljuju sumaila i onda dodje arteezy na ixmikeov kanal krene da brani klinca :D ne znam jel gledao to neko? ja sam se valjao od smeha.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 19, 2015 Report Share Posted August 19, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts