w()()() Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Quote na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Ja pravim refresher sa fantom lanserom, meni su rekli pro igrači da tako treba!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 ne mozete da napredujete od low++ skilla pa mislite da je igra kriva pa odma skacete na novu ili kako? jbg, neko osvaja wcg, a neko skace na novu igru! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 dotashi: sta kazete na mech protiv nas hon igracha koji smo nekad 24/7 sabijali dotu? mech u doti. hon ni ne moramo da igramo posto GARANTUJEM da bi smo vas sabili. Igram dotu zadnje 3 nedelje sa ortacima koji nemaju para za hon, i smesno mi je jako. sve je usporeno i imam vremena da sedam puta razmislim o najsitnijoj stvari, pa se ortaci cude "JEBOTE KAKO TAKO MIKRUJES DOJAJA SA CHENOM i 3 KRIPA?!1!!1'111" mikrujem do jaja jer je igra slow motion u odnosu na hon. jeli smete? banning draft a kad operemo pod sa vama, da bude tishinchina kad dodjemo sa isukanim kurchinama na dota topicima, JEL JASNO!?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 koje su postave , i sta ce biti ako izgubite :) Mogu igrati samo aktivni ucesnici ovog topika do sad ? :) Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 nece biti nista ni ako izgubimo ni ako dobijemo. samo me zanima da li ste orni (svi uchesnici topica) sto se tiche dopuna: verovatno bi morao da uleti neko spolja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Evo ja sam igrao hon i kazem da je dota bolja. A velike turnire su ti osvajali i Hasan i Mare. I sta sad? e matori, ako ti kazes da je dota bolja, onda nema dalje... ipak ti znas hasana i mareta koji su osvajali turnire. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 e matori, ako ti kazes da je dota bolja, onda nema dalje... ipak ti znas hasana i mareta koji su osvajali turnire. Dva elokventna mladica :D (da jos uvek lurk-ujem, samo sam sad u "gledaj i smej se" modu). sto se tice mesta za to igranje - ja vam dajem mojih 10 masina za partiju :) Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Mitch, nisi procitao sta sam kasnije napisao. MENI LICNO je dota bolja. Kaurine, svidja mi se challenge, ja sam za. Nego, lepo te je covek pitao, sta ako izgubite? "a kad operemo pod sa vama, da bude tishinchina kad dodjemo sa isukanim kurchinama na dota topicima, JEL JASNO!?!?! " to si napisao kao svoju... hmm... nagradu :) znaci li to da kad vas popisamo da se necete vise pojavljivati na dota forumu? Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 do jaja, haha :) ajde da vidimo gde su junaci, i da li ih uopste ima zainteresovanih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Moze moj ceo tim da igra protiv vas, ako se slazu i honovci i dotasi :) Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 to sam se salio za "nagradu". ne mogu ja nikome da zabranim da dolazi na bilo kakav forum. Ja bih voleo samo na najbolji moguci nacin da vam pokazem koliko pricate u prazno. Ako nas pobedite, mozete da nastavite da pricate da je dota bolja od hona, ali jednostavno opet necete biti u pravu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Moze moj ceo tim da igra protiv vas, ako se slazu i honovci i dotasi :) samo ucesnici topika Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Ovde se u stvari ne radi o tome koja je igra bolja, nego ciji su igraci bolji a : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Pa teorija Dotaša da je Dota bolja se zasniva na tome da su HoN-ovci nubare koje su pobegle (iz sporije u bržu igru, logic fail) jer numeju Dotu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 kaurine kaurine :) videcemo :)Cela, to niko nije rekao :) Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Pa teorija Dotaša da je Dota bolja se zasniva na tome da su HoN-ovci nubare koje su pobegle (iz sporije u bržu igru, logic fail) jer numeju Dotu. what he said Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boku Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 ae posto je wc3 forum zamro, a kaurin je uber micro gosu, izazivam ga na wc3 match! challenge accepted? Quote I know i can! Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 (edited) :) Edited December 18, 2010 by 25cm-Matori Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 (edited) bug neki. ... uglavnom Kaurin, napisi vreme kada mozes da skupis ekipu. Nama odgovara sutra popodne/predvece. Igramo prvo dotu (u kojoj nema bp, ali ima cm mod) pa posle igramo Hon. Mozda ste brzi bolji i lepsi, ali cemo kroz obe igre to dokazati/demantovati :) Dodji na mircu /j 25cm pa cemo se dogovoriti.. Potrazi nick Buktop Odvojicu i vreme za tebe boku za wc3 partiju. Kucas u mozili webchat.quakenet.org gore nick dole 25cm i to je to. ne znam o kakvom serveru pricass. Edited December 18, 2010 by Silencioo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 boku, ne znam wc3 - i nisam micro gosu. verglati 4 jedinice od kojih 3 imaju jedan ili nijedan skil nije narocito tesko u odnosu na pro wc3 partije gde se vergla sa po 10 jedinica odjednom. 25cm koji irc server? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Quakenet Kaurine, opraće vas momci. :D Iako sam ja više u hon/lol fazonu, kvalitet ne mogu da osporim. Nisu oni ni malo slaba ekipa. Ne zaboravite da okačite repove kad završite :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Igracemo i hon, gde oni treba nas da operu pa cemo videti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 jebes sport bez rizika! ja volim da se kachim sa jachima. samo da nadjem saborce i gg. dolazim na qnet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Brate shvatite da niko nema nista protiv hona, usli ste ovde i poceli prvi da smarate kako je hon bolji, kako je dota ocajna itd. Pazi jednostavno imas grupu ljudi koji igraju dotu, onda izadje hon i manje od 50% predje na hon. I znaci imam instaliranu igricu koju volim i znam da igram, vecina igra to i zasto bih ja kupovao cd- key, ucio sve ponovo ispocetka da bih u sustini igrao OPET dotu, hon dota isto je to imo... Pazi nemam nista protiv vas ono, jako mi je drago sto ste ce se organizovati taj mec, samo moglo je to na lepsi nacin, bez prozivki mislim... Nadam se da je jasno ono hon=dota k? :)boze sta se ubagovalo.. ovo iznad je pisao matori a ne ja :/da do jaja.. ono je malina pisao a ne matori... sjebo se rur ;)Cek moram malini da odgovorim :) 1. Glupo je jedino sto treba da kupis hon, ali to sto ces uciti iz pocetka, to nije mucenje vec je zanimljiva stvar koja traje 10 partija, mada ni toliko. Imaces sistem ladera bez toga da se drkas oko dota-league.com accounta, kada god neko dropuje ili ti sam, nece sjebati partiju jer se mozete vratiti nazad plus sto ces ovde imati neke nove heroje, nove magije, nove iteme, orb efekti se stakuju i sta znam, mnogo zanimljivih novih stvari koje kada bi ubacili u dotu bilo bi WOOOW KAKO JE NADRKANA OVA NOVA VERZIJA DOTE!!!!! i na kraju hon jeste dota i dota jeste hon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts