darko m Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 likovi koji su pro u doti kidace i u HoN-u, bez problema. nubovi koji ne znaju da igraju dotu sakuju x2 u hon-u. to ti je isto kao da poredis quake i cs. ja sam igrao quake kao nenormalan i kad sam presao na cs bez problema sam bio u nivou sa likovima koji su sve vreme igrali cs. znaci, zajebite raspravu koja je igrica bolja kad se prica o slicnim igricama, fora je u igracu. Ako su cs i q3 slicni onda u pm sve. ps Viktore javi se na chat ili mi posalji pm da se dogovorimo za cw ja ti poslao private ali neodgovaras :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Viktor je stara zentara :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko m Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Nije nije samo je igrao neki lan pa nije odgovarao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boku Posted January 31, 2011 Report Share Posted January 31, 2011 (edited) Edited February 1, 2011 by Boku Quote I know i can! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted January 31, 2011 Report Share Posted January 31, 2011 nadam se da trolujesh :D Quote na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
boku Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 (edited) . Edited February 1, 2011 by Boku Quote I know i can! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panta? Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 aaaaa IMA DOTA 2? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 da fuck is this? it doesn't even.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 @on topic: dota, hon, lol, demigod, dota2, whatever... igraj sta ti se vishe svidja, inache game developeri striktno prate spike na RUR-u, te ako dovoljno napljujete dotu2 mozda ni ne izadje igra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOXIBRE Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 Realno gledano CoD sabija jebes dotu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 sabija mozak kroz ushi Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
mileus Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 i sta se desava sa ovim ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 http://dota2.com/ bice turni za 1 mil :D Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 U igri koja jos nije izasla. Vrh! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HSIwaN Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Dota turnir najveci fond za nagradu u gaming istoriji najavljen pre nego shto je igra izashla, a hon f2p.. ne mogu jebeno da ishchekam 17ti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 U je, pa ja nisam ni znao da je ovo na GamesCom-u, vrh! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 (edited) fap fap fap hon je postao djubre sad :) Edited August 2, 2011 by nikita_ Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 S'oproshtenjem, chini mi se da tje i Dreadlord kao nuzhno zlo da igra Dotu2 - shodno kako se razvija situacija u HoN-u...do sad je HoN bio zapravo DotA2 tj DotA za profi igrache, sad su krenuli daleko da se razilaze od Dote i postaju pre LoL za profi igrache nego DotA za profi igrache...tako kapiram da tje DotA2 biti DotA za profi igrache. Prosto koeficijent profi igracha u HoNu je u proteklih mesec dana opa nenormalno, u principu ne znam dal sam odgirao normalnu partiju u zadnjih metar dana. Ubacili su ovaj F2P, heroje koji sad izbacuju su u principu useless buljotine (DM i MK) koje su samo zabavne za igru...cenim da je to to, RIP HoN. Ako neko hotje btw, kapiram da prodajem acc, 250eu Full Legacy al mi fali par Gold Modela. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 .tako kapiram da tje DotA2 biti DotA za profi igrache. haha, najjače da će Valve da izda igru koja će da bude samo za profi igrače :) naravno, moći će da se igraju profi mečevi, ali će pre svega biti prijemčiva svima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 I ja cu da vidim da prodam HoN acc za 200 dolara. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 (edited) Mi lol igraci smo ibecili, a vi HoN igraci ste emosi. Igra vam ode f2p i odmah placete.Sta mislite, da u lolu nije ista situacija, talas debila i ostalih?Toga ce uvek biti, jedina razlika je, sto ti debili nisu imali pare da plate hon a igrali su LoL, sad su presli i kod vas. Umesto da se potrudite i iskopate se iz 1400 mmr-a, da dobijete one malo "profi" igrace, vi placete ovde kako je igra sranje i prodacete acc. *Evo, upravo zavrsih partiju u LoL-u, imao sam premade od 2 coveka u ekipi...obojica po 0:15, level 2, namerno trcali na mid kulu da fiduju.I sta sad?LoL je sranje, odoh da prodam acc? Edited August 2, 2011 by k0baya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Umesto da se potrudite i iskopate se iz 1400 mmr-a, da dobijete one malo "profi" igrace, vi placete ovde kako je igra sranje i prodacete acc. Ja pricham o tome da je vetjina 1700+ igracha prestalo da igra, a da mi puca kurac da gubim vreme sa <1700 igrachima koji bi trebali pre da igraju LoL ili Dotu...odprilike od kad su promenili shop. Ovo sad ubacivanje usranog COLOR HIGHLIGHT oko jedinica je bogme previshe i za mene. U principu jedino shto trenutno razlikuje HoN i LoL je denyovanje jedinica i grafika - dominatna sorta igracha (casual fun) je postala ista. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 ja sam najvise imao 1815 , sad imam 1760 A jedini ralzog zbog kojeg sam igrao HoN a ne Lol je zato sto su svi imali sve heroje, sad kad nemaju koncept igrice nije vise isti. Igram obicnu Dotu sad i nadam se da u Doti 2 nece morati da se kupuju heroji, barem prvih 4 godine. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 veruj mi, mislim da će se u doti 2 kupovati heroji od prvog dana :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Kapiram da tjesh morati i prvog heroja da kupish :D Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts