Jump to content

DOTA 2 - slobodna diskusija

Pr0toSS

Recommended Posts

likovi koji su pro u doti kidace i u HoN-u, bez problema. nubovi koji ne znaju da igraju dotu sakuju x2 u hon-u.

to ti je isto kao da poredis quake i cs. ja sam igrao quake kao nenormalan i kad sam presao na cs bez problema sam bio u nivou sa likovima koji su sve vreme igrali cs.

znaci, zajebite raspravu koja je igrica bolja kad se prica o slicnim igricama, fora je u igracu.

Ako su cs i q3 slicni onda u pm sve.

ps Viktore javi se na chat ili mi posalji pm da se dogovorimo za cw ja ti poslao private ali neodgovaras :).

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

S'oproshtenjem, chini mi se da tje i Dreadlord kao nuzhno zlo da igra Dotu2 - shodno kako se razvija situacija u HoN-u...do sad je HoN bio zapravo DotA2 tj DotA za profi igrache, sad su krenuli daleko da se razilaze od Dote i postaju pre LoL za profi igrache nego DotA za profi igrache...tako kapiram da tje DotA2 biti DotA za profi igrache.

Prosto koeficijent profi igracha u HoNu je u proteklih mesec dana opa nenormalno, u principu ne znam dal sam odgirao normalnu partiju u zadnjih metar dana. Ubacili su ovaj F2P, heroje koji sad izbacuju su u principu useless buljotine (DM i MK) koje su samo zabavne za igru...cenim da je to to, RIP HoN.

Ako neko hotje btw, kapiram da prodajem acc, 250eu Full Legacy al mi fali par Gold Modela. :tf:

poz voz 2011

Mi lol igraci smo ibecili, a vi HoN igraci ste emosi.

Igra vam ode f2p i odmah placete.Sta mislite, da u lolu nije ista situacija, talas debila i ostalih?Toga ce uvek biti, jedina razlika je, sto ti debili nisu imali pare da plate hon a igrali su LoL, sad su presli i kod vas.

Umesto da se potrudite i iskopate se iz 1400 mmr-a, da dobijete one malo "profi" igrace, vi placete ovde kako je igra sranje i prodacete acc. :tf:

*Evo, upravo zavrsih partiju u LoL-u, imao sam premade od 2 coveka u ekipi...obojica po 0:15, level 2, namerno trcali na mid kulu da fiduju.I sta sad?LoL je sranje, odoh da prodam acc? :tf:

Edited by k0baya

Umesto da se potrudite i iskopate se iz 1400 mmr-a, da dobijete one malo "profi" igrace, vi placete ovde kako je igra sranje i prodacete acc. :tf:

Ja pricham o tome da je vetjina 1700+ igracha prestalo da igra, a da mi puca kurac da gubim vreme sa <1700 igrachima koji bi trebali pre da igraju LoL ili Dotu...odprilike od kad su promenili shop. Ovo sad ubacivanje usranog COLOR HIGHLIGHT oko jedinica je bogme previshe i za mene. U principu jedino shto trenutno razlikuje HoN i LoL je denyovanje jedinica i grafika - dominatna sorta igracha (casual fun) je postala ista.

poz voz 2011

ja sam najvise imao 1815 , sad imam 1760

A jedini ralzog zbog kojeg sam igrao HoN a ne Lol je zato sto su svi imali sve heroje, sad kad nemaju koncept igrice nije vise isti.

Igram obicnu Dotu sad i nadam se da u Doti 2 nece morati da se kupuju heroji, barem prvih 4 godine.

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene