Jump to content

4.0 - utisci, flame, nerdrage, hailovanje i ostalo

Lurdusami

Recommended Posts

lol je taj udarac udara fazon za 20 dmga a poenta postojanja je da se dobija na 10om lvlu i deli cd sa msom sto ga cini potpuno beskorisnim kasnije

Jok, more, dobija se na prvom levelu http://www.wowhead.com/spell=88161

I služi da ga spamuješ baš do 10. levela kada dobijaš signature ability. Kao i sve ostale klase, zato je levelovanje zanimljivije sada 100 puta.

Edited by Lurdusami

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Warlock radi single target 16k u ICC dok ja kao DK dw frost radim 13k. Tank druid nam radi 12k na trashu swipom i maulom. Frost dk jebe kevu za AOE sad, radim 25k sa Howling Blast koji na trenutke mozes cak i da spamujes. Radio sam 50k na whelpovima pre sindragose, bolest.

Radili juce ICC10 normal da se ljudi naviknu na novi patch, oneshotovali sve i fightovi traju 2 minuta.

Ako umres nekim slucajem moze da ti se zadesi da se rodis ziv na groblju, ili ako te nece, kao mene na primer, dobijes spirit pticu koja se krece jebeno 2 na sat.

Sve u svemu patch je ok.

Icc 25 hc sinoc - Ja i kolega rogue uvek medju poslednjima na dmg done i dps , do patcha uvek prvi bili....

3 mage-a su recimo na Festeru imali po 21k dps ja jedva nakrpio bednih 14k , na Saurfangu na kom stojim u mestu i stiskam dugmice jako brzo sam bio 10 na dmg done i 9 na dps sa 17900 dps sto sam radio i pre patcha ali naravno mage , lock and boomkin po 21k+ na prvih nekoliko mesta . Jedino sam na blood quuen jebo kevu svima jer dobijem bite medju prvima =\ Elem skontao sam nesto sinoc na EJ da ljudi sada igraju subt. spec za pve i da bije mnogo ... Probacu i to sranje ukoliko nema poboljsanja , reroll warlock/mage/boomkin i cao , stojim u mestu i pucam lasere .

PVP = Player VS Pillar

Mislim da nije problem u internom cd-u nego u ovome

Happy holidays to everyone. Today’s post is about something that’s loved and hated: Honor Among Thieves (AKA HAT). As you can see from the skill description, you get a combo point everytime someone else crits. That part works as intended. The rather controversial aspect is how it stacks with other rogues. You get one combo point per HAT rogue, so if you have 3 rogues with the talent, you get 3 combo points per crit. That’s how you can spam Eviscerate and get the top DPS spot in no time.

Znaci ako ima 5 subtlety rogova u raidu, cim neko iz raida krituje sva petorica dobijaju PET kombo poena.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR