corporal Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 mops <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Emo dog is emo :) Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Zverko super ti je pas :) Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 pa ono dule ... vecina ljudi imaju kerove zato sto vole kerove, a ne zato sto hoce da imaju super dresiranog kera :D dobro bre reki, pa necu ja da imam kera koji moze da izvodi trikove u cirkusu...al necu ni da mi se desi recimo da pojuri nekog na ulici kad nije na povocu pa da ne mogu da ga dozovem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 To samo znači da si ti loš gazda :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dig Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 I tako :) Ova mi najbolja I naravno posle 12 puta dranja "ne pas" :) ... Uploaded with ImageShack.us Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 retriveri vole vodu, a reki svog nikad nije vodio na jezero neko :( Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 ćao, pejo, kad će vučjak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 za 20 godina. tvoj? Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 (edited) Zlatko Edited October 4, 2010 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 zlatko car za 20 godina. tvoj? za pet godina! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 heh igi, ladno ti macak ima defekt nepca:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 nema nikakav urodjeni defekt, nego je dva puta padao sa petog sprata pa mu je naprsao Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 pa nije padao na jebeno nepce valjda...zato sto ovo izgleda kao skolski primer nesrastanja nepca:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 koja zver :D Quote Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 pa nije padao na jebeno nepce valjda...zato sto ovo izgleda kao skolski primer nesrastanja nepca:) veruj mi, nije imao rupu kao mace. pao je dva puta i puklo je Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 do jaja:)...blesavi macor, kako je uspeo da padne sa petog sprata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 jurio insekte koji su se muvali po cvecu u zardinjeri Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
djoleman Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Bruno :) Sad je malo veći. kolko je slatko kucence jbt ,uzo bi jedno samo da se ovi moji starci ne bune :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 btw kad smo vec na temi kucica, a da ne otvaram novu temu samo zbog jednog pitanja - da li neko zna koliko kosta stene bigla? NIje mi vazan pedigre, jer nemam nameru da od njega napravim izlozbeni primerak. Samo da je zdravo stene Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Igijev machor pobedio :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 btw kad smo vec na temi kucica, a da ne otvaram novu temu samo zbog jednog pitanja - da li neko zna koliko kosta stene bigla? NIje mi vazan pedigre, jer nemam nameru da od njega napravim izlozbeni primerak. Samo da je zdravo stene Ispod 250E bukvalno ne možeš da ga nađeš... Quote "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 imao sam bernardinca mazu i machku mrvicu uz koje sam odrastao i ono chudni su mi novi narashtaji..ostao mi je mrvicin sin djubisha koji je pobegao za nekom pichkom kad je imao oko godinu i po dana,to mi je bilo bash krivo,bio je prelep... sad imam lilu dalas multipas (mesanac samojeda i retrivera) i rusku plavu machku koju je sesha nasla u bloku pored kontejnera potpuno istraumiranu koju ja zovem lemur iako je zensko,a sa nama zivi i njeno dete koje nismo uspeli da udomimo i ostade mu ime mache jer nismo hteli da mu damo ime koje bi se promenilo, ali eto.. dva meseca dva meseca osam meseci osam meseci sad sam skontao da ja na kompu nemam slike ostatka,ili mozda imam ali ne znam gde,moracu da pokupim da vam okachim kako sad izgledaju ta olichenja zla :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 btw kad smo vec na temi kucica, a da ne otvaram novu temu samo zbog jednog pitanja - da li neko zna koliko kosta stene bigla? NIje mi vazan pedigre, jer nemam nameru da od njega napravim izlozbeni primerak. Samo da je zdravo stene Koleginica je pre recimo 3 meseca kupila upravo bigla, dala je 350 eur. Nisam siguran ni da je ona tražila izložbeni primerak, ali znajući je, sigurno je išla na "poznato štene". Znači možda može i nešto ispod, ali kapiram da je to realna cena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Moja macka , ima oko 7-8 meseci , hteo sam rusku plavu ili skroz crnu ,ortak je nasao u nekom zbunju doveo i eto, naglasio bi da je najbolja na celom svetu :) Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts