voodoo_ Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 Koji car od psa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 cipiripi heh, el setka bez straha po stanu kada je sa domacinom sam.. ? brzo se navikava na ljude, ali ga jos uvek ne pustam po svim sobama stana jer ume da "spakuje" brdo hrane i da trazi stekove po stanu gde ce da odlozi zimnicu, luda zivotinja skroz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 Како је држање веверице у стану мање окрутно од узимања пса коа љубимца? Не тролујем већ озбиљно питам, зачудио сам се прочитавши тај пост јер не видим како си поставио ствари па тако испада на крају. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 ne seri da moze da nauci trikove veverica, do jaja :) Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 (edited) Како је држање веверице у стану мање окрутно од узимања пса коа љубимца? Не тролујем већ озбиљно питам, зачудио сам се прочитавши тај пост јер не видим како си поставио ствари па тако испада на крају. pa nisam išao previše u detalje i nisam veterinar ali nekako mi je logično jer je veverici od 8cm stan sasvim dovoljan za sve njene fizičke aktivnosti (trčanje, skakanje, planinarenje), dok veliki pas (a ove male ne priznajem ;) nema ni blizu dovoljno prostora da se "razmaše" onako kako je navikao u prirodi. Edited October 13, 2012 by trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 ker u stanu sa ljudima je srećan kao svinja u blatu, ne znam šta se svi tripuju toliko oko toga. teško im je da budu sami, i onda nema toliko veze da li su u dvorištu ili u stanu. kapiram da ti nisi uzeo kera jer nemaš vremena da ga šetaš tri puta, i to je ok, nego govorim generalno za taj stav "stan je mučenje za psa" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 realno. džukac koji je pušten po dvorištu neće non stop da trči i da skače i da se zajebava. ako nema nekoga da se igra s njim, samo će da bleji i čeka da naiđe neki drugi ker da mu njuši bulju. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 pa nisam išao previše u detalje i nisam veterinar ali nekako mi je logično jer je veverici od 8cm stan sasvim dovoljan za sve njene fizičke aktivnosti (trčanje, skakanje, planinarenje), dok veliki pas (a ove male ne priznajem ;) nema ni blizu dovoljno prostora da se "razmaše" onako kako je navikao u prirodi. Мхм, узео сам у обзир временски проведено време у кавезу и ван њега, не знам колико је дуго држиш затворену. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 brzo se navikava na ljude, ali ga jos uvek ne pustam po svim sobama stana jer ume da "spakuje" brdo hrane i da trazi stekove po stanu gde ce da odlozi zimnicu, luda zivotinja skroz. Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 kolko je carska veverica, ki iz crtaca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 ker u stanu sa ljudima je srećan kao svinja u blatu, ne znam šta se svi tripuju toliko oko toga. teško im je da budu sami, i onda nema toliko veze da li su u dvorištu ili u stanu. kapiram da ti nisi uzeo kera jer nemaš vremena da ga šetaš tri puta, i to je ok, nego govorim generalno za taj stav "stan je mučenje za psa" this Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 Sad cekamo draska da dodje sa svojim "zivotinje ne treba da zive sa covekom" stavom. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 Osim ako supruga ne kaže drugačije 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Osim ako supruga ne kaže drugačije 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Sad cekamo draska da dodje sa svojim "zivotinje ne treba da zive sa covekom" stavom. тако смо живели у каменом добу.човек не треба да живи са животињама, а наравно да животиње желе да живе под кровом с људима. мислим... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 :))))))))))))))))))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Navuk'o sam ovu moju zenku sa fotke na slatkise za pse i sada me tera non stop da joj dajem komande kako bi je nagradio..Tacno znam sta hoce..Svaki put sedne pored mene i mrda glavom gore dole ,to znaci da hoce da joj dam komandu da sedne,i cim krenem da ustajem ukoci se kao kip i kad kazem "Azra sedi" u roku od jedne milisekunde sedne,ali zato posle uzivanju u kolacicu nikad kraja..Moracu da je polako odvikavam od ovoga :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Гомила паса је ''културолошко''-генетски иствиковано да живи са људима на гајби. Зато је псу готивније да га држиш на гајби него веверици, иако је већи сто пута. Са друге стране, све зависи колико је веверица као биће свестан лик, тј. колико је смара то што не живи по ЈУСу. Нпр. ова моја змијетина је болид и њој је свеједно јер је лол биће што се тога тиче. Даље, постоји и трип порекла и тога дал је живуљка беба или не. Нпр. ако узмеш ову исту врсту змије из природе, црћи ће ти за пет дана - просто ће црћи, оно, од смрти, због компилације разних фактора. Ако узмеш бебу или јаје, исто из природе, неће црћи, али неће бити фул. Али ако узмеш из одгоја онда је хепи хепи џој џој. Тако да све ово поменуто заједно даје неку коначну оцену целог трипа. Наравно, на неком космос левелу, све је то геј, али то ми остаје на нивоу констатације јер сам чоек са свим његовим манама, па исто као што возим ауто, тако ћу и да фурам змију/куче/мачку. Наравно, и то има левеле, па тако не бих држао мајмуна на гајби или гепарда, пре бих их упуцо јадне. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Гомила паса је ''културолошко''-генетски иствиковано да живи са људима на гајби. Зато је псу готивније да га држиш на гајби него веверици, иако је већи сто пута. Са друге стране, све зависи колико је веверица као биће свестан лик, тј. колико је смара то што не живи по ЈУСу. Нпр. ова моја змијетина је болид и њој је свеједно јер је лол биће што се тога тиче. Даље, постоји и трип порекла и тога дал је живуљка беба или не. Нпр. ако узмеш ову исту врсту змије из природе, црћи ће ти за пет дана - просто ће црћи, оно, од смрти, због компилације разних фактора. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Тедох да емфасајзујем трип да ће ''свенути ко елф'', а да неће да цркне од прехладе, климе, хране, тога што ако под тибом осећа пластику, а не земљу развије сиду итд. :) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 skontao sam naravno, al opet mi smešno :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 dule, titula treba da ti bude "Svemir". just sayin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 просто ће црћи, оно, од смрти produzi mi covek zivot svaki put kad ovako ubaci neki inline kajblo speak u svoje post-ove. treba mu davati honorar za ovakve stvari, mada ne vredi kad covek odbija da se obogati od pisanja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post RaveN Posted October 17, 2012 Author Popular Post Report Share Posted October 17, 2012 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 jebo te, sve pluseve istroših na rekija Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts