Jump to content

Slike ljubimaca forumaša

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...

Ajd da i ja počnem malo da učestvujem aktivnije u forumu pa da sa ovim postom krenem [:)]

Evo mojih zveri:

Cica tek što je stigla (Sad vec ima 8 meseci)

slika0011r.jpg

samo se izvrnula i kraj priče.. :)

slika0019s.jpg

Sledeća na redu Mica..

09112010230.jpg

Sledeći je mali Odi sa 2 ipo meseca

05092011316.jpg

A ovde je sa Betom (stričev shar pei)

05092011318.jpg

Eto ga čopor što po dvorištu tumara i pravi lom :)

Iako imam veliki stomak, ja sam mačko seksi momak

Друга слика је цар:)

Данас овај мали треба да руча, па ћу да видим да снимим тај лов моћног предатора!

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Еве га Анкалагон у акцији лол. Дисклејмер: Лешко, не гледај:) а и остали ако не воле нек не гледају, да не буде коментара а ла ''ове змије маму им, што не жваћу ко људи него су гадне лол'' и слично:)

Иначе, пацов је мртав-одмрзнут (и то рокнут методом хумано-одмах од стране узгајивача), тако да нема никаквих гињења и малтретирања. Патио је сигурно седамдесет пута мање од просечне живуљке коју ми једемо, а и Анка једе кудикамо мање животиња од нас:)

клип број један - ''напад'' и ''дављење''. После ватања и обмотавања иде дављење од сто година, након ког је погрешно пробао да хаса негде иза увета, па се онда тотално истрипово и селф-тролово да је био збуњен још доста дуго и онда сам прекинуо:)

http://www.youtube.com/watch?v=3q8fykyqBEw

клип број два - коначно је нашо одакле треба да једе и онда је кечерским захватом (то никад нисам видо лол) наместио хас на тацну и почео да хаса.

http://www.youtube.com/watch?v=7U65irYpFLA

клип број три - завршетак хаса, дуго је трајало, пошто је ово превелик хас за њега тренутно, али изборио се. У сваком случају, у другом клипу је почетак омномномовања, а у овом трећем, крај, средине нема јер је досадна.

http://www.youtube.com/watch?v=dMu0RTBM4u4

Ово све траје краће иначе, ем је за њега мањи пацов таман, ем га обично лепо ћапи за њушку, па се не погуби одакле се почиње са хасом... Ово му је прилично велики хас, а имам још три, мислим да су сви већи један од другог, а најмањи је мало већи од овог:) Биће екстра ако не испеглира неког...

инб4 ''што си жена, затресла се камера кад је ћапио'' - јесте, изненадио ме, никад тако брзо није узео, обично се шуња типа минут:)

И ако се неко пита зашто дрмам пацова после него што га овај ћапи - симулирам батргање, јер ако га не истролујем, може да не похаса у знак протеста и онда сам бацио 200 кинти:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)