nikita_ Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 ou maj gad, vrh vrh \o/ Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 sprco Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Auh, auh, auh. Kakva epizoda, covece. Odusevljen sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 10ta vrh , osecaj kao da je trajala sat ipo minimum kolko je dobra :) Kako je drugar uspeo da ubaci kameru i mikrofon kod Dextera kuci ?????? Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 Vrhunska epizoda! @urosh: Pa s'obzirom da ga prati vec neko duze vreme,mislim da je to malo glupo pitanje (supercop) Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 Pa lik je bio robokap, nista ne cudi. :D Pa provalio mu je u gajbu. Ako je mogao Douks u drugoj sezoni, moze i ovaj sada. Ja sam i dalje pod utiskom ove epizode. Mozda i najbolja epizoda do sada. Jedva cekam sledecu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 deseta epizoda Možda i najlejm epizoda dextera ikada, mislim na to da se odmah na početku videlo da će se smuvati baš u ovoj epizodi... ali kada sam rekao lejm mislio sam na scenu kad joj kupi rukavice i kao "they are just like yours he he hi hi" ili kad se ona obuče u tamno i kao "you look... perfect." Ne znam, možda sam ja pogrešno razumeo, možda su oni hteli da naprave parodiju na standarnde USA romantične komedije, mada čisto sumnjam da je to pitanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 apsolutno se slažem sa mr podcastom Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 1, 2010 Author Report Share Posted December 1, 2010 Meni je isto jako smetalo kako su odradili njihov odnos u desetoj i prelaz na viši nivo(gutanje?), kič Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Dobro je, nisam sam, meni deseta nije nesto specijalno... Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dig Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 (edited) Da je*o mamu, ono sa rukavicama, okej mi je to da se kontaju i da ubijaju zajedno[dejavu malo sa onom mnogo yummier britankom], ali brate kad mu gleda nozeve i kao jao lepi su...Shta su tebi lepi kravo...Uh! I onaj pogled dexterov kad je uzela svoje rukavice, to kao da je Uwe Boll rezirao :) Samo da se mane toga i deseta bi mi bila sasvim okej :) Edited December 2, 2010 by dig Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 sto, pa oni se volu! bas im je lepo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaTa_R Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 probudila je nesto drugo u njemu, nije vise ono sto je bio (: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 dabogda crkla! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 (edited) SSI! edit: Chini mi se da ce mnogo da zbrzaju u poslednjoj epizodi... 11 nije toliko losha... Edited December 6, 2010 by uNkindTJM Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 ok to je to... 12 decembra kraj,jedva cekam. moralni pobednik 5 sezone --- http://www.youtube.com/watch?v=QPWaQKuqENU Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 Nije mi se mnogo dopala ova, nekako mi je predvidiva bila. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 ni 10 ni 11 mi nisu nesto posebno, mnogo sam vise ocekivao posle devete. nema dovoljno adrenalina po meni, ova situacija sa lidijem se bas brzo i lako zavrsila mada ne mora da znaci, al opet. Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaTa_R Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 (edited) meni je samo glupo ispalo to sto u trenutku kada ubija Liddy-ja, on ne ispusni ni jedan glas, ne zucne. a Dex ga lagano probada koz srce, da je brzo to odradeo pa i ajde. ali ovako on ga bode sporo a on cuti kao zaliven, a Quinn je tu oko komibja inace jedva cekam finale :D Edited December 7, 2010 by BaTa_R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 (edited) jesu tebe boli nekad nozem u srce polako pa znas da covek treba da vristi u toj situaciji? :D Edited December 7, 2010 by rejven Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaTa_R Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 bodi se ti nozem bilo gde pa videces da ces da vices, ne mora u srce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Mislim da je bespredmetno raspravljati o kreativnoumetnickoscenaristickoj slobodi ili cemu vec u ovoj situaciji. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Odlichan kraj , par scena koje su me raspametile , nije zbrzano kao sto su svi mislili da ce biti , stvarno super sezona , mozda i najbolja. Ko ce sada da cheka godinu dana... Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Posle John-a Lithgow-a.... ovaj "glavni negativac" mi nekako izgleda smeshno, bez obzira na to sto ih je vise itd. i sto su ti zlocini brutalni... prosto ne moze da prsmrdi trinitiju. Sve ostalo mi se svidja, Deb i specijalno Quinn je u pozitivnom smislu povukao sezonu, kao i robokap jelte. Vidi se vec da je plot za sledecu sezonu na relaciji dexter-quinn, iako sam mislio da ce se nekako zavrsiti u ovoj. Sto se tiche Lumen, malo je ispalo ... meh, sta znam. Tajno sam se nadao da ce Dekster i nju da ubije na kraju, da zabiberi sezonu.. sve u fazonu "ona nije kao ja, ne treba ostaviti svedoke" i da ce se tu skapirati kolko je poremecen ustvari.... oh well. sve u svemu, odlicna sezona, iako mi nije bolja od prethodne. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Super epizoda, poslednja scena i monolog su vrh :) Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts