Miksa Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 butao sam po starom hardu i naleteo na par kul foldera sa diskografijama The Offspringa, The Smithsa i sl. Bilo je kul vreme dok sam slušao to kao klinac :) Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Znaci ubicu se :( Pre neke 2 godine sa kolegom sam imao zao plan sledeceg tipa : svake godine se zaposlimo oko 1 septembra, a damo otkaz 1 juna Tako celo leto imamo za zajebavanje, a kad radimo uvek cemo biti novajlije i nece nam se toliko govana prljati po glavi :) Znaci skoro 2 nedelje se jebem po terenima, sad me docekuju na poslu sranja epskih ali epskih proporcija :) A glava boli, smrcam, vruce mi je, i razmisljam da li je moguce da treba dokazati da 1=/=2 :P You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 > upisao sam drugu god, kaman :) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 krenuo na vožnju konačno, instruktor mi neki car, odma' me terao prvi čas da vraćam kola sa poligona u auto školu 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 idem na utakmicu u Djenovuuuuuuuu. :) u nedelju polazak, ponedeljak smo u Milanu, tamo kunt, utorak Djenova, uvece tekma Italija-Srbija, i nazad kuci. Jupiiiiii \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 kolko para to zadovoljstvo? i ladno ides pre u italiju da gledas repku nego zvezdu u slovacku :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 sad će Doca da te izbode šrafcigerom, već čita topic, najebao si Leško 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 kosta 80e + 10e karta za tekmu. Ukljucen dakle ceo put, smestaj i dorucak. Vrlo prijatna cifra. Ma, mene repka od kad su doveli ovog imbecila Pizona zapravo i ne interesuje, ceif mi je sto cu videti Milano, otici na San Siro, i videti Djenovu. Plus na sve to je ta utakmica, koja je zadovoljstvo samo po tome jer se eto igra u Italiji. Ako izadjem na tv, mahacu vam! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Vidi ti ove apljave ciganchice sto se rasipaju novcem koji su prosili 6 meseci... i ju i ju!!! djolence bez pola hiljade slika da se nisi vratio!!! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 idem na utakmicu u Djenovuuuuuuuu. :) Lepo se provedi \o/ Inače večeras tekma, samo mi je malo glupo što je na jna :c "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Vidi ti ove apljave ciganchice sto se rasipaju novcem koji su prosili 6 meseci... i ju i ju!!! djolence bez pola hiljade slika da se nisi vratio!!! hahaha :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 kolko para to zadovoljstvo? i ladno ides pre u italiju da gledas repku nego zvezdu u slovacku :\ aj što neće u slovačku, razumem ja taj strah i sve to, ali što neće da se iscima ni do marakane a ovamo mu zinulo dupe za italijom... zadao si nam poslednji udarac leško :( Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Bole ga kurac :D Ishao da fizikalishem preko omladinske zadruge u Surcin u nekom magacinu ...3 kamiona nas 2 istovarali kutije sa cizmama i cipelama... mada istovarali smo 4 sati, a 6 sati je pisao... odo da jedem sad, umreh Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Je l onu reklamu gore na vrhu za Gramofondzije pisao prmp ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 realno smorili ste sa tim banerima, jos malo pa ce cela prva strana biti zauzeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 mogli biste da napravite da nama sto imamo widescreen baneri idu jedan pored drugog Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 koji baneri ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Bole ga kurac :D Ishao da fizikalishem preko omladinske zadruge u Surcin u nekom magacinu ...3 kamiona nas 2 istovarali kutije sa cizmama i cipelama... mada istovarali smo 4 sati, a 6 sati je pisao... odo da jedem sad, umreh Ja sam sa drugarima prosle godine isao preko omladinske zadruge (Tragac, kod Studentskog trga) u Surcin isto, magacin Delta Maxi, s tim sto smo istovarivali tunjevine, prvi put cujem to sa cipelama i cizmama. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 pa da, bash lik sa kojim sam istovarao rekao mi je da on tamo radio samo u tom delta maxiju i da je istovarao tanjire i sholjice... a ovo je manji prostor i neka manja firmica... ko zna kad cu opet traziti radnike preko omladinske :) sutra ujutru sam mislio da idem opet.. ako budem imao snage :) planirao sam nocas da idem na neku zurku u bulevaru, vodi me drushtvo lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 (edited) ...... Edited October 8, 2010 by slEEPER^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 kolko se placa to na sat preko studentske? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 valjda je 140din/h e sad negde pishe da je pola dnevnice (4h) 900 dinara, a puna dnevnica 1400... sad ne znam ni sam kako se obrachunava... prvi put mi preko omladinske... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 lol, pa ja sam za istovarivanje kamiona dnevno dobijao po 1200 dinara, i jos sam smatrao da je to dosta... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 kolko se placa to na sat preko studentske? 200 na sat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 ahaha, protadrug:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts