Jump to content

zanimljive slike

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

lol sta je vama:)

mislim, gledam u sliku i ne kapiram sta ocete da kazete njome sve vreme i sad skapiram i ono, zbunjen sam ekstra. pa njegova uloga u guji je sigurno poznatija i ustanovljenija pet puta od hausa...i starija lol.

Iako su svi već napisali, i ja da dodam - isto! :) Bukvalno tražim na slici neki mindfuck ili nešto drugo, ne kapiram ništa. I meni je on mnogo poznatiji po guji i još po nekim ulogama nego po houseu. Ali nije guja toliko mator da ga ne bi znali ovi devedeseto i dalje, šta ga znam.

Iako su svi već napisali, i ja da dodam - isto! :) Bukvalno tražim na slici neki mindfuck ili nešto drugo, ne kapiram ništa. I meni je on mnogo poznatiji po guji i još po nekim ulogama nego po houseu. Ali nije guja toliko mator da ga ne bi znali ovi devedeseto i dalje, šta ga znam.

Ja sam gledao Guju na pinku ili gde je vec bilo. Nisam izvalio da je George zapravo House jer nisam znao ime glumcu kada je glumio u Guji. Skapirao sam ko je tek kada je stavljena slika, verovatno su i ostali imali slicnu reakciju, nema tu nista cudno i nema veze sa godinama. 88-smo sam ako vam ista znaci.

brate, fejluju jako:(

eh, pa ne fejluju svi, ja mislim da je to do nekog psiho tripa...meni je sjajan ovaj sa "ne izolirku" zato sto ih zamisljam u tom kontekstu i onda mi je lol:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...