Jump to content

zanimljive slike

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

omg poslednji post na prosloj strani:)

AAA, ff lajf, fejlovao sam..

Sa'cu se povadim..

pravi.jpg

Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ?

Nema sta da racunas, svi matori ovde su gledali Crnog Guju po n-ti put na svim televizijama koje su ga ikad emitovale :) samo omladina i ovi sto su tek otkrili "time before House MD" otkrivaju te fore :)

BTW, ovo je sigurno obislo globus zahvaljucici FB-u ali posto ima i nas koji nisu videli, najbolje face na svetu ikad

http://izismile.com/2010/08/20/cute_baby_photos_34_pics.html

Edited by Pekarman

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

hugh laurie je dosta poznat i cenjen u britaniji i njezinim kolonijama, kao i svim obozavateljima engleskog humora, sto zbog crne guje, sto zbog tv show-a Fry and Laurie, gde se glupira sa Stivenom Fryom. Odgledo sam par epizoda, nako nije lose.

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

lol sta je vama:)

mislim, gledam u sliku i ne kapiram sta ocete da kazete njome sve vreme i sad skapiram i ono, zbunjen sam ekstra. pa njegova uloga u guji je sigurno poznatija i ustanovljenija pet puta od hausa...i starija lol.

ono "lol svarceneger, vidi, mr freeze glumi u terminatoru" fazon:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

lol sta je vama:)

mislim, gledam u sliku i ne kapiram sta ocete da kazete njome sve vreme i sad skapiram i ono, zbunjen sam ekstra. pa njegova uloga u guji je sigurno poznatija i ustanovljenija pet puta od hausa...i starija lol.

ono "lol svarceneger, vidi, mr freeze glumi u terminatoru" fazon:)

Ma ok je to, nego kad ne znas ime glumcu ne skapiras da je to zapravo isti lik. Jeste on poznatiji zbog Guje, ali mu znam facu kao House, onda pogledas sliku i reakcija bude "Vidi jebeni House ladno u Guji". Fazon je u tome sto nisam skapirao obrnuto, tada bi bilo "Vidi eno ga George iz Guje, glumi kao House", jednostavno mi nije palo na pamet tako, ali ovako obrnuto jeste.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...