Coyote Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Ninja Massacre ! Secam se da sam trosio sate pucajuci surikene :D http://www.youtube.com/watch?v=yZ2u2yYJROM Commando drljavi koji nisam umeo nikako da igram :( ali me uvek nesto teralo da ga skilujem :D http://www.youtube.com/watch?v=hDAhixO2t5w&feature=related Barbarian :D http://www.youtube.com/watch?v=14ORMf6SjTc&feature=related Rick Dangerous, definitivno igra koja me osvojila http://www.youtube.com/watch?v=UwBIDlcMU5Y I bila je jos neka igra, znam samo da se penje odozdo na gore :D da tvoj cikica baca duge i skakuce po njima penjuci se, ubijajuci neke zivuljke pa kasnije po 2 duge baca i slicno.. Tu sam igru obozavao samo tako ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 'ladno barbarian ... kako sam samo njega zaboravio :) to sam igrao dok nisam obrnuo ... na kraju ti siđe onaj u ljubičastom pa se fajtaš sa njim :) edit: koliko je bilo kul ovo kad te ukenja da mu isečeš glavudžanu. Sećam se, pikam protiv onih težih, pobeđuju me, međutim, u ključnom trenutku, cap i ode mu glava. Nema kraja mojoj sreći :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Rick Dangerous link za igru :D http://rickdangerousflash.free.fr/ Pa ko voli nek izvoli :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Rick Dangerous, definitivno igra koja me osvojila uf kakve igre, sama suština C64-ke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 da, rick dangerous, ponabada te na samom pocetku lol:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 nego jel se seća neko igre za C64, bio sam jako mali kad sam je igrao pa se ne sećam detalja, ali igra je bila sa pogledom sa strane, neka platformska sa mnoštvom nekih merdevina koje vode gore/dole po nivoima i valjda je sve bilo izdeljeno u sobe tako da nisi mogao svuda tek tako da odeš, i mislim da si imao neki inventory i mogao da nosiš razne stvari, bilo je tu i nekih laserskih pištolja valjda ... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 nego jel se seća neko igre za C64, bio sam jako mali kad sam je igrao pa se ne sećam detalja, ali igra je bila sa pogledom sa strane, neka platformska sa mnoštvom nekih merdevina koje vode gore/dole po nivoima i valjda je sve bilo izdeljeno u sobe tako da nisi mogao svuda tek tako da odeš, i mislim da si imao neki inventory i mogao da nosiš razne stvari, bilo je tu i nekih laserskih pištolja valjda ... :) to je otprilike 80% igara za Komodor :DBTW moja omiljena side scroll pucačina Midnight Resistance! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Brue synduje šakom i kapom :| Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Jao, Colorado! Kad sam video sličicu, srce mi zaigralo! Imao sam 7-8 godina kad sam je prvi put video. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 (edited) Ne mogu da nadjem jos jednu igru za C64 na kaseti koju sam imao zvala se "Agent 007" ili tako nesto, ne znam kako se originalno zove, uglavnom znam da mora da legnes da bi otvorio vrata :D Dal je radnja u nekom zatvoru ili sta vec.. Uglavnom mali mix :) http://www.youtube.c...h?v=TzaX1vSiRpU Rambo \o/ Ghost n Goblins !! Nasao sam sa dugom onu igru :D :D "Rainbow Islands" http://www.youtube.com/watch?v=_2QD3aI40q0 Edited February 28, 2011 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 28, 2011 Author Report Share Posted February 28, 2011 'ladno barbarian ... kako sam samo njega zaboravio :) to sam igrao dok nisam obrnuo ... na kraju ti siđe onaj u ljubičastom pa se fajtaš sa njim :) edit: koliko je bilo kul ovo kad te ukenja da mu isečeš glavudžanu. Sećam se, pikam protiv onih težih, pobeđuju me, međutim, u ključnom trenutku, cap i ode mu glava. Nema kraja mojoj sreći :) haha da to ca sechom glave je najjache uvek bilo :) Imala je neka fora sa pokretom nekim gde se okrenesh onako za 360 i ako ga pogodish tada glava samo spadne :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 pa to je taj pokret, nema nikakva fora. Nazad + udarac ja mislim da je dovodio do toga, i ako u tom trenutku protivnička glava bude na "vrhu" tvog mača - leti :) Mada sad kad sam pogledao ovaj walkthrough, uopšte se ne sećam da se ne fajtaš sa ovim glavnim, već samo treba da se nekako dovučeš do njega i to je kraj. Kraja igre se sećam, bacanja magija se sećam, ali sam mislio da se i on nešto fajta sa tobom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 barbarian, mnogo dobra mehanika Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 evo malo flesheva za stare amiga stratege: ovo sam imao original :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 (edited) Setimo se jedne od najtupavijih strategija, gde sa Scipio's Defence i deset klikova dobijate skoro svaku bitku (sem onih u kojima se protivnički general zaleti sam i pogine - tu ne morate čak ni da budete prisutni), i gde se beskonačno novca zarađivalo na trci dvokolica jurcanjem uz spoljnu ivicu i bičevanjem konja. Ali koliko je u ono vreme bila dobra :) Liz Tejlor \o/ Edited February 28, 2011 by cali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 sprco? Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Koliko je kul ovaj font, ako je font uopste :D Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 28, 2011 Author Report Share Posted February 28, 2011 Centuriooon \o/ Mene su jebali germani gore koliko se secam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 (edited) sprco. morao si ceo svet da osvojiš pa tek onda da gruneš Egipat. edit: typo Edited February 28, 2011 by cali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 fap fap fap Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 hahaha http://www.youtube.com/watch?v=6Yb4IymFEz4&feature=related Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Ne, Cali. Kažem, ne sećam se za šta je tačno trebao, ipak je prošlo skoro 20 godina, ali mi se ime itema urezalo u mozak koliko me je skenjao: BOILER. I ne vređaj mi Centuriona :P Ako bi neko želeo da se bavi reprogramiranjem i reizradom ovih starih hitova, redo bih se priključio u toj odiseji. :) A ovo? Koliko mi je ovo bilo ludilo u to vreme. Ej, 3d po ostrvima, možeš da voziš sve živo, od skija do amfibija...ma... E, da. I naravno, tada obavezna, krajem 80tih, simulacija aviona: fckn Interceptor F18 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Ko hoće evo mu rimejk Barbariana za XP http://www.acid-play.com/download/barbarian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 28, 2011 Author Report Share Posted February 28, 2011 Brate Midwinter Setio sam se toga da sam igrao samo po klipu sto si okachio, nisam znao kako se zove... Pa te sanke kad vozis, pa kad letish sa onim paraglajderom... i onda odes u te kucice/crkvice whatever pa mozes da spavas, valjda da hilujesh kad se slomish na skijama :D Carska igra, ali nikad nisam uspeo da je provalim kako treba... Bravo Brue :) Je l' se seca mozda neko jedne igre sa Amige, onako bio je kao neko kuche koje lichi na vuka ili sta vec, koji svira na uvodnoj animaciji ili meniju klavir i laje :D Cela igra se odvija zimi po ledu i tako to, platformska je igra u pitanju... Ne mogu da se setim nikako :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Ma i ja nisam uspeo da se setim, dok ne naleteh na ime. Onda flashback i warp speed 20 god i kusur ranije. Šmrc :( Da, moraš da se lečiš i odmaraš. Na jednom starom dal PC MAgazinu izašla je kompletna mapa celog arhipelaga. Čini mi se da mi je još u životu negde. A onda, godinama kasnije, izađe Far Cry i kažu revolucija...a ono, davno provaljena fora, a za ono vreme, prenabudžena grafika, sa milion više caka nego FC. To sa vukom mi zvuči poznato, al ću se verovatno setiti kad budem imao 60+, pa mozak krene ubrzano da radi sa prijetnim sećanjima u ranom detinjstvu. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts