Jump to content

Wow talks #4

markotod91

Recommended Posts

Ne verujem kolko su ovi iz Blizzarda ludi, ali pricalo im se jedno 100 god na njihovim cataclysm i ptr forumima i sad Ghostcrawler napisao sledece

Source: http://blue.mmo-champion.com/t/27187856197/class-balance-as-of-oct-13-2010/

Rather than try and address multiple threads, I'm just going to plop our current thoughts in this one post. Please excuse the brevity.

1) We think Fury, Arms, Feral cat and Retribution dps is too low and we will be buffing them.

2) We think mage dps is too high, especially Fire, and will be nerfing it.

3) We think Shadow priest dps is too high, but that's largely a result of Shadow Word: Death spam, which is tough on healers. We'll be fixing that.

4) We think Destro warlock dps is too high, but that's largely a result of Searing Pain spam, which is tough on tanks. We'll be fixing that.

5) As we suspected, PvP dps is just too high given that the health pools of Cataclysm haven't kicked in yet. While competitive PvP is over for the moment, we still want the environment to feel better so we will be buffing resilience. This change might be reverted at level 85.

There will probably be more changes after another night of raiding and BGs. Many of the bug fixes we have made today will affect dps as well. Stay tuned.

Izgleda da su hotfixovali vec nesto

Lvl 83 Dummy

Hammer of Wrath mi lupa 20k DMG LOLOLOLOLOL

Judgment 10k DMG

Templar Verdict je udario oko 19K (Izgleda da su podigli oko 250-260% dmg)

Crusader Strike 9-11K crit kako kad

Level 60 Dummy

CS 12K

TV 34K

Nisam udario screenshots, al evo vam vec je na youtube neko postavio video

http://www.youtube.com/watch?v=ciTlyBJg2W0

Edited by Silencer
rur-1.jpgrur-2.jpg

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ocigledno oni misle da je rogue uredu .... juce sam testirao na dummy 4 minuta dps-anja bez buffs/pot's 9k dps konstantno ni gore ni dole bukvalno je stajao na 9 - 9.3k dps ( bez Vendette ). A po linkovima u guild chatu hunter kao SV radi 11-12 , mage 13-14 , lock 13-14 , dk 13-14 , Ret pala 6-7 , warrior 5-6 , e sad ako nerfuju sve ovo kao sto kazu mozda igrica i lici na nseto u pve . Sto se tiche pvp nerf casters+buff resi = 1 happy rogue [:p] [:p]

PVP = Player VS Pillar

Pa sta da kazem, drzati aggro je teze ali to je zbog klasa sto rade retardiran dmg. U ponekim situacijama mi je tesko drzati aoe aggro, ali eto glifovao sam cleave, i sad mi je onako standardno charge -> TC -> Shockwave -> cleave -> TC -> revenge -> rend -> TC /repeat naravno shield slam i devastate kad god moze.

E za single target skoro da nisam imao problema, uglavnom je shield block zbog duplo jaceg shield slama, i spam devastate/revenge/shield slam rotaciju i heroic strike kad sam preko 70 rage

Boomkin mi je stalno uzimao aggro :( Al opet ne radim nista drugacije nego pre patcha, jos su buffovali threat na 200% koliko sam procitao, a pre patch-a nisam imao nikakvih problema sa tankovanjem bilo cega

oGvh0q0.gif

Boomkin mi je stalno uzimao aggro :( Al opet ne radim nista drugacije nego pre patcha, jos su buffovali threat na 200% koliko sam procitao, a pre patch-a nisam imao nikakvih problema sa tankovanjem bilo cega

pa onda je to ono sto sam prvo rekao, retardiran dmg sto rade neke klase

Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште!

Sinoc je bio mega humiliate za mene, bar do jutros kad su se promenile stvari. Otisli smo voa10 iz ciste zajebancije i da vidimo kako sad izgleda DPS.

ja - feral sa skoro 6.5k ghayscorom ako vam to nesto znaci - ~7.8k dps (fire boss, single target, nema addova i slicno)

drugar iz gilda - alt boomkin sa nesto ispod 5k gs - 8.3k dps

Ko je tu lud bio pa pustio takvo govno live, nije mi jasno. Bilo je milion reportova sa bete (i ja sam otvarao tickete u vezi skaliranja wpn dmg-a sa skillovima) i opet su nas pustili live tako unakazene. U sustini, svi meleri su slicno prosli, sa izuzetkom retrija i DKova koji se i dalje oslanjaju na spelldmg dobrim delom. Ostala boranija koja se bazirala na ARPu je popushila bananu. Jutrosnjim hotfixom su sredili dosta stvari ali cekam i dalje u zebnji vecerasnji raid. Sve imam osecaj da ce casteri i dalje nuklearke da bacaju...

Patch 4.0.1 - melee - from alpha dog to underdog in one night, HELLO! :P

"A te io canto una canzone perche non ho altro..."

Lvl 83 Dummy

Hammer of Wrath mi lupa 20k DMG LOLOLOLOLOL

Judgment 10k DMG

Templar Verdict je udario oko 19K (Izgleda da su podigli oko 250-260% dmg)

Crusader Strike 9-11K crit kako kad

Upravo ovo.Ja kao prot, pa vidim "high numbers".

Znaci, bacam Avenger's shield koji crituje 9k single target...Nije glifovan (glif mu smanjuje mete koje udara za 2, ali povecava dmg mnogo).Bacam hammer of wrath - 12k crit.Udaram Shield of the Righteous stackovan sa 3 Holy Power-a, 11k crit.

Mogu samo da zamislim kako je ostalim klasama.

Inace sam sinoc, kao probao, malo pvp-a.Odem kao holy u WSG, ono, 35k hp-a, 38k mane u full pvp opremi.Krenem kao da bacam neki heal, dodje mi priest i preklopi me 12k mind blast critom.Toliko o 33% damage reduction od 1150 resilience-a. :)

Upravo ovo.Ja kao prot, pa vidim "high numbers".

Znaci, bacam Avenger's shield koji crituje 9k single target...Nije glifovan (glif mu smanjuje mete koje udara za 2, ali povecava dmg mnogo).Bacam hammer of wrath - 12k crit.Udaram Shield of the Righteous stackovan sa 3 Holy Power-a, 11k crit.

Mogu samo da zamislim kako je ostalim klasama.

Inace sam sinoc, kao probao, malo pvp-a.Odem kao holy u WSG, ono, 35k hp-a, 38k mane u full pvp opremi.Krenem kao da bacam neki heal, dodje mi priest i preklopi me 12k mind blast critom.Toliko o 33% damage reduction od 1150 resilience-a. :)

Buffuju Resilience sacekaj malo :) a posle pada nerf resilienca u cataclysm nastavku.

Moar buff to palas:

* Zealotry now requires 3 Holy Power to use, but does not consume Holy Power.

Edited by Silencer
rur-1.jpgrur-2.jpg

http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234915968

dajte doprinos razvoju domace pvp scene ^^

Dao ja, daj i ti. Povadi Tita i (valjda) Rhastalola. Ajde. :)

Jesam li ja jedini kome zakuca WoW kad god udje u WSG?

Da, kad god udjem i nekoliko puta u toku partije. Zakucava i u okulusu, kada se hsujem i dalu, a sve je to prosarano random dcovima tu i tamo.

Sinoc je bio mega humiliate za mene, bar do jutros kad su se promenile stvari. Otisli smo voa10 iz ciste zajebancije i da vidimo kako sad izgleda DPS.

ja - feral sa skoro 6.5k ghayscorom ako vam to nesto znaci - ~7.8k dps (fire boss, single target, nema addova i slicno)

drugar iz gilda - alt boomkin sa nesto ispod 5k gs - 8.3k dps

Ko je tu lud bio pa pustio takvo govno live, nije mi jasno. Bilo je milion reportova sa bete (i ja sam otvarao tickete u vezi skaliranja wpn dmg-a sa skillovima) i opet su nas pustili live tako unakazene. U sustini, svi meleri su slicno prosli, sa izuzetkom retrija i DKova koji se i dalje oslanjaju na spelldmg dobrim delom. Ostala boranija koja se bazirala na ARPu je popushila bananu. Jutrosnjim hotfixom su sredili dosta stvari ali cekam i dalje u zebnji vecerasnji raid. Sve imam osecaj da ce casteri i dalje nuklearke da bacaju...

Patch 4.0.1 - melee - from alpha dog to underdog in one night, HELLO! :P

KALKY PLAČIPIČKO!!!!

Po svemu sudeći ti bolje da si vatao screenshots kako si kidao dmg pre patcha pošto se izgleda to neće ponoviti u skorije vreme :P

Go then. There are other worlds than these.

KALKY PLAČIPIČKO!!!!

Po svemu sudeći ti bolje da si vatao screenshots kako si kidao dmg pre patcha pošto se izgleda to neće ponoviti u skorije vreme :P

Kahm...molio bi da pogledas ovaj WoL koji je raid nakon hotfixa, koji sam pominjao u prethodnom postu...i u kojem jos eksperimentisem sa rotacijama/prioritetima/gemovanjem i ostalim :)

I da, ponovo je l2p issue, bem ti igricu i pripreme ko za njujorski maraton nakon ovakvog patcha...

Edited by kalky

"A te io canto una canzone perche non ho altro..."

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...