Jump to content

Wow talks #4

markotod91

Recommended Posts

@TuckerMax

Nesto i nisam cuo da neko od nasih igra na Tarren Millu,mada u skoro svakoj Dungeon Finder grupi bude po 1 lik sa Tarren Milla alijanse.Vrv ima i nasih.

@Lurdusami

kod mene su cene jos gore,veruj mi.

@Killygor

ja ovih dana farmam u Hellfire Ramps,ladno uzmes 80 golda(nekad i vise) po runu.Opet to zavisi od geara i kolike su tvoje AoE sposobnosti.btw verovatno si cuo za ovaj nacin farmanja jer smara do jaja.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Cene gemova su opale iz prostog razloga jer se lako farmuju. Gem uzmes za 2 pobede u BG a gold pearl moras da farmas 1h u nekoj pecini u feralasu ili azshari.

So when you fall to the ground,

And finally get back to reality, and no one else is around,

So tell me how does it feel to be the enemy?

@Killygor

ja ovih dana farmam u Hellfire Ramps,ladno uzmes 80 golda(nekad i vise) po runu.Opet to zavisi od geara i kolike su tvoje AoE sposobnosti.btw verovatno si cuo za ovaj nacin farmanja jer smara do jaja.

Ovo, Killy.

I ja sam farmovao lvl 70 (normal) instance, grajndovao sam reputaciju za achievement (Burning Crusader), za, odprilike, 14000 Lower City rep (Shadow labs) i oko 14000 (ostalih 7000 su bili armaments) Cenarion Expedition rep (Steam Vaults) sam zaradio oko 1200-1500g.Lootovao i vendorovao sam sve.

Jedan Shadow Labs normal run ti daje oko 2000 rep.A Steam Vaults oko 1800.

Dobra para, u sustini, za 10-15 minuta po run-u.

Edited by k0baya

Ja sam grindao Strat,kad se smorim od branja cveca.Za ceo run mi je trebalo nekih 25 min,lootovanje je smaralo najvise.Ako imas srece mozes extra kintu zaraditi tu.U proseku ispadal su mi 4 righteous orba,junka za nekih 50ak golda,brdo rune clotha,i svaki drugi run po jedan Pristine Black Diamod koji sam valjao po200 300g.Plus sam i jurio baronovog mounta.Ne znam koje su sad cene,ali meni je strat done extra kintu.

The rain makes such a lovely sound

To those who're six feet underground

i da je sa oficijalnog sajta koga bole uvo tbh

nego povrace mi se od ljudi koji prodaju po 10 svojih likova za manje od 100e jer su u tripu da ce exp uskoro

niti prodajem niti kupujem trenutno ali mi nije jasno da ljudi toliko se poseru po svom trudu

za te pare ce kupiti djoku posle moci ce samo exp da uzmu i onda ce plakati sto su jadare bez profesije/mounta/ sa 0 ach poena kad budu igrali ispocetka

ljudska glupost se ne moze meriti izgleda

eto kako su stavovi drugaciji:)

meni je recimo totalno ubistvo poente prodaja/kupovina bilo cega. a igranje ispocetka mi je keva, gradis svog luvable lika i trcis po sumama:)

da mi neko ponudi tih deset likova i plus da on meni da sto evra, glatko bih odbio.

mislim, ne mozes sve po sebi da gledas jebiga. pa valjda su uzivali dok su igrali te likove, nije valjda samo posao da napravis lika 'radom' i 'trudom' i onda ga kao prodas. ja kad zavrsim, necu nista prodavati, eto vec volim ovu nesrecnu sladjanu koja je 53. nivo i ne dam je za 10 000 evra:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...