komaaa Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 da bilo bi extra da KOSMICKI USUD dozvoli salkeu koji se bori za opstanak u ligi da igra finale lige sampiona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 7, 2011 Author Report Share Posted April 7, 2011 opstanak ili ne,bili su prvi u grupi sa lionom i benfikom, izbacili su sasvim solidnu valensiju i aktuelnog prvaka evrope. mada zasto bi se ja uopste trudi da tebi bilo sta objasnim kad si zamlata koja samo misli,sanja i drka na runija i mancester..verovatno ces sad da nam objasnis da je ramires ustvari faulirao evru u 90m.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
milutin_mica Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 i ne vidim ko bi mogao da ih zaustavi u osvajanju, mozda je to mogao samo Real, da su igrali finale, pa da ih nesto ukenja, ali u dvomecu nemaju sanse Mislim da je inter igrao dvomec sa barsom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Mislim da je inter igrao dvomec sa barsom. pricao je za ovu sezonu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 rajan gigs je toliki car da te prosto bude sramota sto su danas face kristijano ronaldo,bekami i ostala metroseksualna pederastija Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 prolazi celzi Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Niko da pohvali O'shea :D Koje drvo jebote, cudo je uspeo da prosledi onaj pas do Gigsa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 IDEMO KOMA !:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 (edited) prolazi celzi ja bih voleo,ali dokle god je slina tores na terenu,a ramiresh najbolji njihov igrach,cisto sumnjam...celsi moze da spasi jedino resurektovani drogba,ali sa obzirom da mu je trenutno moral ko kod skolarija,nema sanse... Edited April 12, 2011 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 drogba gospodar sveta pusi ga park :D prejak je mancester stvarno, jbg Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 drogba gospodar sveta +100000 Ne znam samo sto nije igrao od pocetka, sto drzi ovog degena Toresa. Da je u prvoj tekmi izmenio Toresa a ne Anelku stvari bi bile drugacije. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 zato sto su platili toresa 200 miliona.... mora da igra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 IDEMO KOMA !:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 (edited) rajan gigs je toliki car da te prosto bude sramota sto su danas face kristijano ronaldo,bekami i ostala metroseksualna pederastija Stvarno sramota... Simpatizer sam Arsenala ali Gigs je jebeno božanstvo. Edited April 12, 2011 by Vitjsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Gigs > Chelsea Drogba je stvarno zver od igraca, da kojim slucajem igra u ManUtd niko ne bi mogao da ih pobedi (cak ni Barsa kontam ). Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 cinjenica da su u drugoj polovini sezone celzijevi najbolji igraci ramires i luiz, govori koliko je vreme za smenu igraca, i smanjenje plata. steta sto ce carlo ispastati najvise Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 13, 2011 Author Report Share Posted April 13, 2011 ko ga jebe kad mu je alfa i omega sedeo na klupi a igrao spanski pevach,, Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Stvarno man je juce demonstrirao silu , raduje me sto su u usponu forme bas kada treba pred zavrsetak sezone , imali su par provlacenja u poslednjim kolima ali evo sada se vidi da man utd svake godine ima sve slabiju ekipu ali opet pravi vrhunske rezultate jbg tata fergie radi posao , o mr Gigsu samo reci hvale deda je objasnio svima kako treba da se igra moderan fudbal i ucutkao sve.Rooney je postao vrhunski timski igrac ima ga svuda na terenu kao sto nije bilo prethodnih godina , vraca se igra odbranu vraca se po loptu kao veznjak zapocinje napad stvarno je zastrasujuce odakle mu toliko snage. Mozda bi bila druga prica za Chelzi da svi igraci od kojih se ocekuje igraju na nivou , ali svi njihovi igraci su jednostavno zatajili ne zna se ko gde udara , jedini Drogba master samaranja u PESU ( 4 igraca drzi na ledjima :D ) uvek ostavi neki utisak dal usao sa klupe ili igrao celu tekmu , kako kaze GibanicA pevac Torres ne zasluzuje da igra uopste ne bi me cudilo da ga mr Abramovich proda na leto i sa tim parama kupi dva solidna igraca. Sve u svemu Man je sigurno u finalu nema sanse da shalke ima resenje za njihovu odbranu ili bilo sta slicno , shalketu je i prolaz kroz grupe bila premija ove sezone Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 ko ga jebe kad mu je alfa i omega sedeo na klupi a igrao spanski pevach,, Ja sam siguran da to nije bila njegova ideja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 13, 2011 Author Report Share Posted April 13, 2011 igraci salkea se i dalje pitaju sta se desava..ali ih ne moze srati doveka..niti na old trafordu nojer moze da odbrani bas sve.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Imam neki osecaj da ce Salke da ponizi dedicu iz Mancestera. Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Ma nema sanse si lud Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Oko nojera aura golmanske moci! Salke real finale!!! Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 aura golmanske moci Ja mislim da nikome vise nije jasno sta radi Tores u ekipi, pa da su ga platili 30 miliona je l' to razlog da bleji na terenu i bukvalno im gubi jos para kad ga vec ne ide... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 dobice inter veceras 0-3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts