voodoo_ Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 E a recite mi, tj. Dovlo, koliko je pametno uzimati novog đunta na kredit? Nisam još ulazio ni u kakve kredite pa ne znam koliko to izađe na kraju, ali npr. kod Radulovića je osnovna varijanta 5800 sa onom kombinacijom da daš stara kola. Jel možeš da biraš nivo učešća pa da se to posle odrazi na veličinu i broj rata, itd? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 19, 2012 Author Report Share Posted June 19, 2012 kod vecine kredita mozes da biras ucesce, dosta ima tu varijanti al posto si pitao Dovlu da ti objasni necu vise nista da ti kazem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 E sad ću da promenim svoj default search engine sa Binga na Google, fuk u trpy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 možeš podesiti kredit kako god ti odgovara, naravno, jedino smor što si upisan u kreditni biro i u narednih 5 godina imaš limitirane, ako ne i nikakve mogućnosti za novo kreditiranje :/ jesi zvao možda i ak kompresor na vidikovcu za punta? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Nisam, mada bacio sam pogled na sajt, ne izgledaju mi jeftino Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 preskoči tog Punta, ima kolega, plus sam video još jednog, raspadaju se Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 a i na kredit ispadne duplo skuplji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 ne ispada, taj subvencionisani kredit je skroz ok u poređenju sa drugima, ali je auto težak kurac Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 E dokurca Šta je najjeftinije za održavanje od stranih polovnjaka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 ford nije najjeftiniji, ali je odnos cena/pouzdanost/troškovi servisa/kradljivost/kvalitet/dinamika skoro pa idealan. naravno, to je generalizacija, ono što je dovla napisao o gledanju konkretnog primerka a ne marke i modela zapamti kao aksiom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 Ovo deluje super http://www.polovniautomobili.com/oglas2214935/ford_fiesta_14_tdci/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 ako merkaš te pare, ja bih ti preporučio Clia, znam par njih koji su uzimali polovne, 1.5 dCi i veoma su zadovoljni, bez većih problema sa istima Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 Meni to zvuci preskupo za tu klasu auta sa 140k Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 Da ne pričamo da je plac u pitanju i da je pitanje i za tih 140k. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 Prethodna generacija Fieste je malo krsh auto... Dosta se kvari. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 ako ti treba auto za po gradu 5k je overkill a sa troskovima i popravkama cifra ide i preko toga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 Ne postoji overkill. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 ali ima objektivnost! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 Pa objektivno je da kad već kupuje kola, kupi mlađe. Ako ništa drugo onda zbog toga što je manja verovatnoća da će da "crkne od starosti". Apsolutno nije bitno da li je za grad, putovanja ili tovar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 Jbg, meni Pera kaže da je Punto govno :) A opet dva vlasnika Punta sam pitao kako ih služe kola i kažu da su imali troškove manje od 100 evra godišnje van redovnog servisa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 Jbg, meni Pera kaže da je Punto govno :) A opet dva vlasnika Punta sam pitao kako ih služe kola i kažu da su imali troškove manje od 100 evra godišnje van redovnog servisa da, ali jesu li to ovi classici sklapani kod nas? Ja samo hejtujem te, ostale dvojke/trojke i slično sklapane napolju ne Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 Vudu, punto klasić (ako uzimaš nov) je izuzetno zahvalan auto. Potpuno demode, ali bratori za 100 € mesečno bez učešća????? Uzmeš ga sa plinom, kasko je toliko jeftin da je to smešno, i voziš se za male pare. Kvarova NEMA, taj motor 1,2l ide u gomilu fijata, i izuzetno je izdržljiv. Poy. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 A ovo što reče Pera da se raspada? I u kom smislu se raspada, otpadaju retrovizori posle šes meseci ili kako? :D Clio trojka mi je mnogo lep auto, to kad bih našao za manje pare bilo bi vrhInače to što je Punto demode me totalno zabole, poslednji klasik izgleda sasvim korektno, vidi se da je malo outdated ali metalik farba i oni veliki farovi i možeš s njim usvet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 Ček vudu, koliko pa ra misliš da potrošiš? Ške ili kreda? Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 Kombinovano. Što se tiče rate, išao bih na veću da otkačim to što pre, za pet godina ko zna šta će biti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts