Jump to content

Paintball + majice + humanost "manijaka"


Recommended Posts

Pozdrav drugari,

Trenutno mi se mota po glavi jedna ideja, koju bih rado realizovao, naravno ukoliko bude dovoljno zainteresovanih RUR-ovaca "internet manijaka". Šta bih organizovao ... Imam ideju da napravimo svojevrsnu "humanitarnu prodaju" RUR majica, gde bismo prikupljeni novac dali u dobrotvorne svrhe. Sve bi bilo otvoreno i javno, u smislu, koliko majica ode, saberemo novce, kažemo ovde koliko smo keša skupili i onda se dogovorimo gde bismo ga uputili u skladu sa tim šta smo skupili. Ako skupimo 50 evra, onda ne možemo nešto puno da uradimo, ali već ako skupimo recimo 200, što mislim da možemo, može da se nabavi kompjuter neki, ps2ku i neki lcd možda čak, ili materijal za sređivanje (krečenje, ovo ono) neke prostorije neke ustanove itd. Sve ideje bismo analizirali i onda videli šta bismo.

Uslov je da se kupi jedna ili više majica (bez ograničenja koliko je to više :)), i bilo bi lepo da se one podele ljudima koji do sada nisu imali RUR majice, malo čisto da raširimo priču, mada to nije neophodno. Ono što je takođe bitno jeste da bih u celu priču ubacio i besplatni termin za Paintball za na primer prvih 20 kupaca ili 20 najsrećnijih ili tako nešto, što znači da recimo neko kupi maju za 800 din i dobije termin na paintballu plus 100 kuglica, koje mislim trenutno koštaju oko 1000 dinara, i to kao poklon.

Ili, ako imate problem sa ovom dobrotvornom pričom, možete prosto da se prijavite za igranje Paintballa, platite ga 1000 dinara, a mi ćemo odraditi ostalo :))

Pošto i dalje nisam sve lepo u glavi izmozgao, pišem ovde da zajedno vidimo da li imamo neku ideju, neko razmišljanje, možda vama padne napamet nešto bolje nego meni, a možda kažete i "ti si lale car, kako si ovo super smislio, pristajem" :)

Sve ovo bismo realizovali u naredne dve nedelje na primer, termin za Paintball bi bio sledeće subote ili nedelje (to mu dođe neki 10. ili 11. septembar, ne znam ni sam), i onda do oktobra da smislimo gde bismo uputili sredstva. I vidite da javite što pre mišljenja i da li ste zainteresovani za taj Paintball, jer ako ova priča ne prođe, onda bismo svakako napravili to Paintball igranje bez obzira na sve.

Link to comment
Share on other sites

U vezi kompjutera, bila je pre par godina slična akcija na SK forumu (a i na Benchu ako se sećam dobro), pa se na kraju došlo do zaključka da kompovi po takvim ustanovama rade par meseci dok se ne slegne priča oko donacije, a onda ili završe kod direktora ili kod nekog gajbi, ili se nešto sjebe i onda stoje tako ugašeni pošto nit ko ume da sredi niti nadležne u toj ustanovi zabole. Tako da, ako dođe do toga, ili Soni ili krečenje, uglavnom nešto konkretno.

Link to comment
Share on other sites

Moze se dati nekoj od narodnih kuhinja ili nekom svratistu za klosare. Trebace im, ide zima. I to bolje nesto sto ne moze da se odnese ili veci broj stvari male vrednosti (tipa cebici il nesto slicno)

ovo nije lose, mada bi ja pre u crkvu ili u dom za nezbrinutu decu, mislim na robu...

isto tako bi mene nase stvari koje ne nosimo mogli da doniramo, naravno, ne pocepane.. ali sada ne znam koliko je ovo sto sam rekao u vezi sa laletovom pricom.

ali svakako podrzavam svaki vid dobrotovnornih akcija.

mogli bi i krv da damo zajedno svi!

Link to comment
Share on other sites

da, ideja sa rur duksevima je do jaja, i ja bih sigurno uzeo 2-3 komada

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

 

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

 

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

 

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

 

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...