SUBE Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 Savanovic ima frizuru slicnu fatso-u ! :D Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 Teo bog! Savanovic je retard. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 Tepica u picku lepu materinu. ne znam zasto, ali 5 minuta se smejem. :D Inace, ovaj Teodosic je jebeni B O G. Ajde sto igra kao zmaj, ali kako sve to nekako smekerski i sprdacki radi, ja sam odusevljen. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 ajde izdrkajte pisicu na tea malo:)...dobro je, idemo dalje:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 1, 2010 Author Report Share Posted September 1, 2010 Dobro je, dobili smo. Mozemo i ganfere iz Argentine da sabijemo i prvi smo u grupi 100%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 Videcemo sutra kako ce biti. Moramo da resimo utakmicu u 2-3 cetvrtini, da bismo bili pshicki odmorni za argentinu. Takodje me interesuje kako ce Maric da odigra :) Mislim da nije on taj kvalitet kao Krle i Kosta. Mada slabo poznajem kako igra Australija, gledao sam ih nesto malo protiv nemaca. Ako ne useremo motku na ova dva meca, idemo na cro/slo/bra. Od njih je mislim Hrvatska ubedljivo najslabija, a ona ce verovatno biti cetvrta u grupi, a mi mozda jos imamo sanse da budemo prvi kod nas. Mada mozda bi bilo iskusnije da budemo 2 ili 3, da izbegnemo spance koji su usrali motku pa ce biti 2-3 u svojoj grupi. toliko me je zbunila ova disertacija, da idem odmah na fiba da proverim pravila pre nego sto se izletim da nikada nista gluplje u zivotu nisam procitao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 realno gledano spanija se raspada,to je kao da biste rekli da ne zelite da idete na francuze na mondijalu :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 toliko me je zbunila ova disertacija, da idem odmah na fiba da proverim pravila pre nego sto se izletim da nikada nista gluplje u zivotu nisam procitao :) izvinjenje... necu da editujem kao cigan... skapirao sam o kojim krugovima takmicenja se ovde prica :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 Teo bog! Savanovic je retard. boze, oprosti mu. greshan je. dobri smo, osvajamo. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 realno gledano spanija se raspada,to je kao da biste rekli da ne zelite da idete na francuze na mondijalu :) ja npr ne bi zeleo :).odlicno poredjenje si napravio.francuska se raspada u fudbalu ali ako se izmuljaju kroz grupe postaju jako opasni jer tempiraju formu za te zavrsnice,ko 2006.spanci su pre godinu dana isto ocajno poceli i na kraju uzeli.ameri su cak razvili teoriju da su spanci hteli 2 a ne 1 mesto u grupi da se ne bi sa njima sastali do finala...ali su malo preterali pa ce zavrsiti kao 3 :).ipak,to su vec teorije zavere. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 Trn sto je Savanovic retard? Jesi li ti svestan sta pises? Jedini koji slabije igra ceo turnir je Tepic koji se iz ne poznatih razloga raspada po terenu. Svi ostali odradjuju naspram svojih mogucnosti. Danas Macvan nije blistao , Paunic nije ni ulazio ali su ostali pokidali. Ne realno bi bilo da 12 igraca odigra kvalitetnu partiju svaki put. Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 1, 2010 Author Report Share Posted September 1, 2010 Tepic je odigrao odlicno veliki broj bitnih utakmica i zavrsnica u Partizanu, moze on mnogo bolje od ovoga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 koliko znam ima slabu minutazu u panati, verovatno otuda i slabije igre trenutno, ali za njega se ne moze reci da je los igrac osvajamo, poz Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 pa je opet ugurao 20 poena protiv nemacke... jeste mlohav jeste kilav spor slabo kapira i nervira, ali je popravio igru iha-haaaj realno pa ja kazem samo kako je dao 20 poena :) i kome je dao 20 poena :) danas ga nije bilo nigde :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 koliko mi je lakse da gledam kosarkasku nego nashu fudbalsku reprezentaciju. Cak i kada izgube, znam da su se borili do kraja a ne samo pazili da se ne povrede pa da im propadne transfer Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 1, 2010 Author Report Share Posted September 1, 2010 (edited) Ako pobedimo Argentinu, prvi smo u grupi sigurno...sto bi znacilo da cemo izbeci Spance, jer ako prodjemo, u 1/4 finala u tom slucaju igramo sa 3. iz C grupe i 2. iz D(njihova grupa gde oni male sanse imaju da budu bar 2. ustvari, prakticno nikakve) Edited September 1, 2010 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bionabolgeek Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 Kolko vidim sada, mi igramo sutra za 1-2 mesto, a u brupi B brazil i hrvatska igraju za 3-4 mesto. Hrvatska mislim da nam je siguran prolaz, a za brazil nisam siguran, koliko vidim ne igra im ni Varezao? Realno nisu nista pokazali sem protiv amera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 ja npr ne bi zeleo :).odlicno poredjenje si napravio.francuska se raspada u fudbalu ali ako se izmuljaju kroz grupe postaju jako opasni jer tempiraju formu za te zavrsnice,ko 2006.spanci su pre godinu dana isto ocajno poceli i na kraju uzeli.ameri su cak razvili teoriju da su spanci hteli 2 a ne 1 mesto u grupi da se ne bi sa njima sastali do finala...ali su malo preterali pa ce zavrsiti kao 3 :).ipak,to su vec teorije zavere. spanci se raspadaju,riki rubio je postigao 17 poena na 4 mecha!!Fora ima 23 asistencije,a sad sam gledao,ima 5 ukupno na ova dva tezha mecha,protiv litvanije i francuza.Jedini konstantan je Navaro,a nesto kao igra i Mark Gasol,i to je to.Naravno da ne bih voleo da idemo na njih,ali ako bismo ih dobili ne bih plakao,ionako moras da pobedis sve da bi bio najbolji,tako da ono.. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 kako vama nije jasno da lagano osvajamo :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 mozda bih se slozio da nismo suvishe tanki sa centrima Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 (edited) Realno nikad izjednacenije prvenstvo. Bukvalno ima 10 ekipa od kojih svaka moze svaku da pobedi. Svi pricate da Hrvate ladno prolazimo ako se sa njima sastanemo, ja bih iskreno da njih izbegnemo posto imaju ok tim a protiv nas su uvek napaljeni kao da im zivot zavisi od toga, mislim da bi lakse prosli brasil. Uostalom videcemo protiv ARgentine sta ce biti... jebesh kalkulacije treba sve da se dobije! Edited September 2, 2010 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gile23 Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 Argentinu je mnogo tezak protivnik, bice napeta utakmica. Spanci se mozda sad raspadaju, ali oni se stede nisu ni oni glupi, sad ce da pruze slabije partije, a onda kada treba ima da odigraju ljudski, isto je bilo i na svetskom u fudbalu, nisu oni toliko glupi. Ameri su mnogo zajebani, sa bilo kojom ekipom dosli, eh kada bi oni sastavili top tim :), tim koji bi im dao 40 poena bi bio odlican :). Imamo mi boljih igraca od Teodosica, samo sto oni nece da igraju za reprezentaciju :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 ti 'bolji' nam ne trebaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 (edited) @moyo i rock Govorim tj pisem to samo zbog trece i cetvrte cetvrtine, na to se odnosilo, ne podnosim isforsirane suteve, jednostavno. Edited September 2, 2010 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts