Jump to content

separe vs klupa

Recommended Posts

• Replies 373
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

A možda je dečko jednostavno pitao kakvo je to zadovoljstvo koje on propušta? Eto ja stvarno volim dobar provod kao i kapiram 95% ljudi na ovom forumu, ali eto, jedno 75% bi te 3.5 'iljade umelo da kvalitetno potroši kroz više dana, eto ja na primer bi nedelju dana svako veče izlazio u lokalnoj kafani gde je flaša Jelena 70 dinara i svako veče bi uz proverene starogradske hitove popio po 7 piva sa proverenim drugarima i ženama, da me bog vidi kada idem kući sa osmehom na licu, znajući kako sam se dobro proveo.

Sad shvati ovo gore kao nikakav hejt, već kao objašnjenje (jedne verzije) kavlitetnog provoda sa 3,5 hiljada kroz nedelju dana, a ovaj member gore koga pominješ je prosto hteo da pita koji se efekat zadovoljstva postiže sa trošenjem 3,5 hiljade za veče na 1/4 flaše votke, red bul i ekstra troškove.

sta je kvalitetno trosenje za tebe?Mislim za mene nije flasha jelena od 70 dinara u kafani sa starogradskim hitovima gde su likovi koji se ne briju POD MISHKU.Ne slusham starogradske,ne gotivim kafanu jer su postale iste ko klubovi,izgubile su svaku drazh i gomila debila ide tamo jer je eto pivo jeftinije ili sta znam.

@pekar

Poceo si da smarash i mracish ceo forum,chak si i na bezveznom topiku kao sto je geek mind ispoljio potpuno nepotrebnu retardaciju,tvoje razmisljanje je zabrinjavajuce.

@topic

Kao sto Pera reche,ne mogu da verujem oko chega se raspravljate,ovolika kolichina kompleksa je ultra zabrinjavajuca.

Svako jebeno radi sta zheli.

Ja dok nisam sljakao i zavrsavao skolu uzimao sam pare od mojih i nije bilo bahacenja niti bilo chega,a mogao sam da trazhim ovoliko i onoliko.Imao sam soma dinara na deset dana i opet kad god sam izashao znao sam da ostavim baksis nekulturnom konobaru i uvek sam se trudio leba i igara za sve,ako ne mogu to da izvedem,onda jebiga,ne mogu.Posle kad sam poceo da radim znao sam da odem da se izbahanalishem i ovako i onako,ako odem na zhurku nije mi trip da stojim pored shanka i da pijem,vec da djuskam i puci cu za kartu i eventualno pice-dva.Ako odem u klub/splav,cirkacu pre nego sto odem nesto kvalitetno jer volim,a u klubicu cu da cepam koronu koja je priblizno 500 kinti i popicu 6-7 komada i bolece me kurac koliko sam para puko,niti sam pio da bih sharmirao neke sponzorushe,niti cu istim pice platiti,niti izlazim da bih karao takve ribe,a karao sam ih,tako da ono,sve je stvar prioriteta,ja sam to veche spreman da puknem pare i puci cu ih na to,pa makar posle ne budem jeo u chikeniti na sljaci,nego u mrtvom leskovackom rostilju,postoje druge stvari na kojima sam spreman da se ustekam ako je to potrebno.

Za mene je to kao smaranje kako ti nije zhao da puknesh na pokeru ili kladzi,lepo,nije,ja to volim i gotivim,milion puta sam pare odatle prebacio na nesto sto sam hteo,od "kocke" sam jedno leto otisao na more,kupovao sebi mobilne i stvari,pa te "glasove razuma" ni ne slusam.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

sta je kvalitetno trosenje za tebe?Mislim za mene nije flasha jelena od 70 dinara u kafani sa starogradskim hitovima gde su likovi koji se ne briju POD MISHKU.Ne slusham starogradske,ne gotivim kafanu jer su postale iste ko klubovi,izgubile su svaku drazh i gomila debila ide tamo jer je eto pivo jeftinije ili sta znam.

Lol kakve jeftine fore.

Prvo, pošto nisi propratio priču, slučaj sa flašapiva70dinkafana, je bio samo banalan primer. Što se tiče gubljenja draži, kafane jesu postale loše jer su pomodarstvo, ali dobra kafana uvek može da se nadje, a taj kome je bitno samo jefitno pivo piće ispred dragstora.

A uopšte poenta posta nije bila u kafani, tako da šta se pa ja budala objašnjavam sa tobom uopšte.

Edited by Capitaine Kotscha

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Poceo si da smarash i mracish ceo forum,chak si i na bezveznom topiku kao sto je geek mind ispoljio potpuno nepotrebnu retardaciju,tvoje razmisljanje je zabrinjavajuce.

Nije tacno, ja sam selektivan u mracenju i smaranju. Verujem da ako krenem da preterujem neko, a taj neko nisi ti, bi mi i rekao. To sto sam ja uzeo da prvo mracim pa da zracim na Geek Minds je nedostatak informacija. Mislim, igra ima jebeni tajmer, odgovore kucas a skip nece da se pritisne odmah *meni bar nece*. Posle kad sam video da je broj poena rastuci kako igra odmice i da Lex covek o kojem znam eto nista a nepoverljive sam prirode, po onome sto sam procitao ima vise znanja nego si zbirno na forumu, ja sam krenuo da zracim sa BOOBS. Jos nesto?

@prota

Nemoj da se brines, zivece tema u zavisnosti ko se jos javi.

Edited by Pekarman

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Ne ulazi mi se u diskusiju, zato što me boli pimpek ali baš sam skoro pričao sa drugarom kako bih voleo da se sve vrati u doba naših matoraca. Nema potrebe za pretvaranjem, masovnim opijanjem, držanjem gardova, sve zbog glupog Ega čije se jačanje forsira gde god se okrenemo. Svi želimo isto, i to je tako prosto i ja sada kenjam ali zaista nema potrebe za ovim stvarima...

Nije daki uspeo, ja sam zapoceo trol.

Moram ovde stati na stranu dakija i drugara, iako sam ja u mladosti bio vudu/savke i u tim fazonima nemanja kinte. Ako im prija samo udri i samo ori. stipaj za guzove te male bimbaljke!

Ono sto mozd ljudima smeta je to sto obojica radite kod svojih, i realno ipak nije to isto kao kad radis za nekog zlikovca. A plus ste dobili posao a mnogi se muce za isti. Ali opet, sta vas boli kobasa, samo udrite. I pazite da se ne navucete na DROGU!

I sledeci put kad kacis slike iz separea, daj i onog ortaka sa torbicama, nedostaje nam :)

Ti si jebena legenda, svaka čast.

kapetane koco, ono sto ja zelim tebi da kazem, a na sta ti je skrenuta paznja i sa "a sta je kvalitetan provod" postom drugog forumasa, je to da polazis od sebe i da su termini "bahacenje", "nerezonsko trosenje para" i tome slicno, jednostavno obsolete u tvojim godinama, a i sire (u smislu da svako ima svoj arsin i nacin zivota).

vec sam rekao, ti nemas decu ili bilo sta tog tipa, jednostavno je jako tesko da "nerezonski" trosis pare. pa cak i onaj koji uzme upaljac i spali hiljadu evra i dize mu se patka i adrenalin zato sto je to uradio, nije nerezonski potrosio novac, potrosio je zarad tog svog, nastranog uzitka.

primer:

pera umire od gladi i dobije petsto kinti. u fazonu je da ne zeli da umre, ma kakav zivot vodio. ode i uzme vutru i naduva se i umre. to je nerezonski. nije doslo do zeljenog ishoda, kakav god on bio.

mika umire od gladi i dobije petsto kinti. u fazonu je zivi brzo umri mlad. ode i uzme vutru i naduva se i umre. savrseno rezonski.

i pera i mika imaju svoj neki rezon i tvoj i moj rezon ne rade za njih i njihove postupke. da je tu bio umesan neko drugi, tipa mika i pera zajedno nadju pare i mika ode da kupi vutru i zajebe peru, to vec nije u redu.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Kokanidza se kupovala u dragstoru, bice legalna kokanidza jednog dana ponovo - pazite shta vam kazhem!

kada bude bice isto... legalizovan hir je legalizovan hir :)

dobro,ali mi ovde pricamo o trosenju sopstvenih para...

da navatas maloletnicu u liftu,mozes i bez para. nije mi namera bila da poredim koku i pivo i trazim njihove slicnosti i razlike,vec da ''slikovitije'' objasnim kako je totalno nebitno da li si 100eur spucao na lajnu,ili si 1000din potrosio na pivo u lokalnoj birtiji.

svako prema svojim prioritetima. da napomenem jos jednom. mozes i bez koke i bez piva,dok npr bez hleba,ne mozes. stoga,pivo u birtiji je isto bahanalisanje,kao sto je uostalom i linija koke. i molim te,nemoj da mi kazes kako umesto hleba mozes da jedes pirinac,jer to nije bila poenta. :)

nema frke drzimo se ferarija... to je apsolutno sjajan hir...

Pozdravio te sale sto igra age of empires 2 :D

\o/

primer:

pera umire od gladi i dobije petsto kinti. u fazonu je da ne zeli da umre, ma kakav zivot vodio. ode i uzme vutru i naduva se i umre. to je nerezonski. nije doslo do zeljenog ishoda, kakav god on bio.

mika umire od gladi i dobije petsto kinti. u fazonu je zivi brzo umri mlad. ode i uzme vutru i naduva se i umre. savrseno rezonski.

Coup de grâce!

Za sve koji stavljaju svoje misljenje za ispravno, bilo cije drugo, bilo kakvo bilo za neispravno.

kapetane koco, ono sto ja zelim tebi da kazem, a na sta ti je skrenuta paznja i sa "a sta je kvalitetan provod" postom drugog forumasa, je to da polazis od sebe i da su termini "bahacenje", "nerezonsko trosenje para" i tome slicno, jednostavno obsolete u tvojim godinama, a i sire (u smislu da svako ima svoj arsin i nacin zivota).

vec sam rekao, ti nemas decu ili bilo sta tog tipa, jednostavno je jako tesko da "nerezonski" trosis pare. pa cak i onaj koji uzme upaljac i spali hiljadu evra i dize mu se patka i adrenalin zato sto je to uradio, nije nerezonski potrosio novac, potrosio je zarad tog svog, nastranog uzitka.

primer:

i pera i mika imaju svoj neki rezon i tvoj i moj rezon ne rade za njih i njihove postupke. da je tu bio umesan neko drugi, tipa mika i pera zajedno nadju pare i mika ode da kupi vutru i zajebe peru, to vec nije u redu.

pera ne umire od gladi, već se userava od keša i da živi u NS bi blejao sa dakijem i longlijem!

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

not for u!

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know